Archer (TV seriál)

Animovaný

USA, 2009, 39x30 min

Archer, Sterling Archer aneb, jak by vypadaly „bondovky" zahnané do extrémů. Supertajný agent peníze na ochranu země raději utrácí za luxusní děvky, chlast, ultrastylové roláky... a ještě luxusnější děvky. A proč ne, když za šéfa má vlastní matku, bejvalku mu klátí pozér z účetního a svět jeho pomoc potřebuje téměř každou chvíli. Zní to absurdně, ale funguje to dokonale. Studená válka nikdy nebyla tak zábavná. První řada: 80%(10.5.2010)

Štylizácia alá 60.roky, ale hlavne čierny humor, takmer bez zábran...kruté, vtipné, skvelé...fantastická 1. séria(17.1.2010)

První epizoda je plná hodně kvalitních slovních přestřelek a pokud tvůrcům nezvlhne slovní střelný prach, tak se máme na co těšit.(11.10.2009)

Po první dílu jsem se na Archera chtěl vykašlat ale na konec jsem se odhodlal shlédnout ještě jeden díl .... a už jsem se vezl . Všech 10 epizod jsem zkouknul najednou . Jedinou výtku bych měl k animaci , přišla mi taková nějaká divná dokonce v některých okamžicích i celkem trhaná ale to se dalo zkousnout . JInak parádní dabing, humor . POZOR ! TENTO SERIÁL OPRAVDU NENÍ PRO DĚTI !!!!!(16.12.2010)

Jedinečná sprostota a hlopost je to nejlepší co tenhle seriál potkalo, výborně se u toho bavím, takovéhle agenty si člověk asi nepředstavuje - věčně nahé, postřelené nebo s děvkou.(17.12.2010)

Archer je hulvát, sexista a šovinosta, mamičkin maznáčik a podľa niektorých zdrojov aj jeden z najlepších agentov. Ale viac ako o vyriešenie nejakého zaujímavého prípadu mu ide hlavne o jeho ego a ako dostať svoju ex, súčasnú kolegyňu znova do postele. Seriál, ktorý sa krásne vyžíva v oplzlostiach, povrchnosti a prekvapivých smiešnych zvratoch. Animácia je oku lahodiaca a aj keď mimika tváre si vystačí z dvoma výrazmi nepovažujem to v tomto smere za nejakú výraznejšou chybu. Dobre sa na to pozerá a pre mňa to má asi rovnaký kultúrny a zábavný dopad ako trebárs south park. S tým že toto je predsa len o niečom inom. Ak sa vyžívate v primitívnosti a sexuálnych deviáciach, ak sa vám páčia špionážne filmy a prostredie v ktorom sa odohrávajú, tak je Archer seriálom presne pre vás. Zázraky nečakajte. Len sa nechajte unášať a bavte sa.(11.1.2011)

Rekord v poměru stopáž / hláška. 90%(5.10.2010)

Děsně nekorektní a děsně vtipné! Archer je korunovaný vůl se slabostí pro luxusní prostituky, alkohol, svoji ex Lanu a ještě k tomu trpí maminkovským komplexem. Do party k němu přidejme jeho šéfku a matku zároveň, šíleného vědce Kriegera, věčně šikanovaného sluhu Woodhouse, sekretářku se zvláštními sexuálními choutkami a další vymazlené postavičky. Bomba! "Tacktleneck!" S01 - 100%, S02 - 100%(22.6.2011)

WTF??!!??!!(12.2.2010)

Viděl jsem zatím pouze první epizodu a dojmy jsou vesměs pozitivní, uvidíme, jak se bude záležitost vyvíjet. UPDATE 30.3.2010: Po první sérii zvyšuju hodcení ze čtyř na pět.(21.10.2009)

Pilot. 80%(3.11.2009)

Zatím ve mně převládá zklamání, v místech, kde bych se měl smát, se nesměju. Čekal jsem o hodně víc ironie a taky, že hlavní hrdina Sterling Archer bude o trošku chytřejší. Navíc mě dost štve Archerova matka. Na druhou stranu si myslim, že jsou dobře rozvrženy charaktery, hlavně mám rád postavu Woodhouse, plus je znát rostoucí kvalita dílů. (Zhlédnuto 6 dílů, 15/02/10)(9.11.2009)

Druha serie opet narez jako prvni :). Ujety spinionazni kresleny serial o agentovi Sterlingu Archerovi a centrale ISIS plny kvalitnich nekorektnich hlasek :).(12.10.2009)

Chvíľu mi trvalo, kým som sa naladil na Archrovu vlnu. Postavy sú až moc ukričané a humor často silený, ale približne od piatej časti som sa už bavil naplno. Seriál s najväčšou kadenciu nekorektného a sexistického humoru od čias Beverly Hills! Well, obviously...(27.12.2011)

Just a tip(19.10.2009)

• sskrblik

Seriál o "všestranném" agentovi, který si myslí, že je pánem všeho tvorstva. Animovaná stylizace je super, ale ten obsah je jak týden prošlej jogurt... po jednom dílu dám ještě seriálu šanci na pár dalších. Zatím 2*(10.8.2010)

• -Marc-

James Bond, není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem, místo toho aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků, z konta přidělené k čerpat při plnění misí, za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. A vše mu prochází jenom díky tomu že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. Připravte se na skvělý animovaný seriál, který rozhodně není pro děti, stylizovaný do 60.lét, černý humor téměř bez zábran, vtipné a brilantní.(29.8.2010)

The Fuck?! Nektere vtipy velmi luxusni, zbytek v prumeru. V celkovem nahledu velmi prijemna uchylnost.(26.10.2010)

Perfektní černý humor, brutalita, sarkasmus, rasismus, perverznost a Sterling Mallory Archer, vedle kterého nějaký Barney Stinson vypadá jako zosobnění trapnosti ( ne, že by v posledních sériích HIMYM nebyl ). Taková je hlavní náplň seriálu, tudíž zlepšit to už ani nejde a na hodnocení není co řešit :-)(10.4.2011)

Takhle by dopadl Bond, kdyby se přestal krotit s martini.(14.2.2010)