Reklama

Reklama

Obsahy(1)

“Clandestinos” jsou ilegální imigranti, bytosti mimo zákon. Nebo též tři nezletilí kluci, kteří zrovna utekli zpoza mříží: drsný a protřelý Xabi, pořád volající vypnuté číslo, Mexičan Joel, který se chce jen milovat s novou holkou a Driss, který chce cokoliv, jen ne se vrátit do Maroka. Velmi neobvyklý gay film o důvodech, proč se stát teroristou ETA, jak odpálit půltunový stožár se španělskou vlajku a možná i začít neočekávanou romanci. [Mezipatra 2009] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Já bych tento film zase až tak moc neodsuzoval, i když pře prvním zhlédnutím jsem si myslel, že mě příběh nezaujme. Snímek je naprosto neotřelý, zvláštní, lehce drsný, není to žádná vymatlaná povrchnost. Originální spojení terorismu (který nemám rád) a romantiky, gay složka. Zřejmě půjdu proti proudu, ale za mě opravdu hodně dobré a chápu ty uživatele, kterým to nesedlo … 7988 ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Z finančních důvodů se film natáčel v autentickém nápravném zařízení. (snoopik)
  • V Baskitsku byl film odsouzen za homosexualitu a výsměch teroristům a naopak v ostatních částech Španělska byl film odsouzen za zjednodušní terorismu a objevili se hlasy pro zakázání promítání filmu široké veřejnosti. (snoopik)

Reklama

Reklama