Reklama

Reklama

Liga snů

(seriál)
Rozhovor 6 - Katie Aselton
USA, (2009–2015), 30 h 42 min (Minutáž: 21–30 min)

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Mark Duplass, Jonathan Lajoie, Nick Kroll, Stephen Rannazzisi, Paul Scheer, Jason Mantzoukas, Alina Foley, Nadine Velazquez, Rob Huebel, Janina Gavankar (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Pätica futbalových fanúšikov Pete, Ruxin, Taco, Kevin a Andre sa musí okrem milovaného "fantasy futbalu" neustále zaoberať aj svojimi osobnými a psychickými problémami, pričom tie sú spôsobené výlučne ich fanatickou posadnutosťou futbalom. Vysnený "Shiva Cup" však získa len jeden z nich. Humorný seriál sa odohráva v prostredí tzv. "fantasy futbalu", ktorý vychádza zo štatistík NFL a v Amerike je veľmi populárny. (TV JOJ)

(více)

Videa (6)

Rozhovor 6 - Katie Aselton

Recenze (40)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Po první sérii velice příjemná komedie o bandě infantilních mužů, kteří rádi tráví volný čas hraním internetové hry. Epizody mají spád, humoru dost a ještě si k tomu připočtěte výborné obsazení včetně internetového fenoménu Jon Lajoieho a máte před sebou zatím krátký, ale do budoucna nesmírně nadějný komediální serál. ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

První tři série mi přišli velmi originální a vtipné, i když se místy dost vymykaly tomu, co je ještě přípustné. Čtvrtá série byla obrovským zklamáním, jak už to tak bývá, vše začíná být vyhnané do absolutních extrémů a show se snaží jít za každou cenu s dobou - spousta vtipů také vyznívá dost nuceně a až na jednu maximálně dvě scény nestojí čtvrtá série vůbec za řeč. Z páté jsem viděl čtyři díly a s lítostí musím konstatovat, že se již seriál blíží hodnocení odpadu. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ Plus = 27.4.2013, réžia českého znenia (PRIMA COOL 2010) = ZUZANA TABERYOVÁ+SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA IV. SÉRIE: JOJ Plus = 1.3.2015, v pôvodnom znení s titulkami - Banda fanatikov do niečoho čo sa nazýva Fantasy Football v tomto komediálnom seriáli vyvádza neskutočné a nehorázne zábavné kúsky, len aby vyhrali slávnu trofej zvanú Shiva. Nečakal som, že ma to bude baviť, ale opak je pravdou. A totálne ma rozsekal návod ako bez nákladov opraviť dieru v obecnej komunikácii. Len pozor na prekliate Google mapy. :-) (14.12.2012) ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Po první sérii hodnotím velice kladně. Seriál o partě nadšenců do Fantasy Footballu je zábavný. Postavy jsou sympatické, díly samy o sobě jsou velmi dobré. Doufám, že seriál bude mít stoupající tendenci a budu se ještě náramně bavit. Na konec bych rád vyzdvihl Jona Lajoie, který je stejný, jako ve všech jeho videích, klipech, je stejně trhlý, vtipný, vypadá jakoby neuměl do pěti počítat. Ale Taco je opravdu skvělý. Aneb: "My name is Taco and I wanna work here!" ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

První série se vyvíjela se zlepšující se tendencí. Seriál mě ale většinou nějakým extrémním způsobem nerozesmával. Většinou se v každém díle našla jen jedna skutečně vtipná situace, zbytek byl doplněn úsměvnou výplní. Není to špatné, ale nějak mimořádně mě to neoslovilo. Po nové sérii tedy neprahnu. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (2)

  • Postavu Taca hraje internetová hvězda Jon Lajoie, známý hlavně díky svým videím a písním na YouTube. V seriálu má hned několik vystoupení, odkazujících na jeho internetovou práci (písně, videoklipy). (UM3L3C)

Reklama

Reklama