Reklama

Reklama

Metal Gear Solid: Philanthropy

(amatérský film)
  • Itálie MGS: Philanthropy

Obsahy(1)

Fanúšikovský film voľne inšpirovaný radou videohier Metal Gear Solid. (tEnCo)

Recenze (18)

Webb 

všechny recenze uživatele

Nejenom že nejsem herní fanda Metal Gear Solidu ale nehrál jsem to ani jednou. Na to že je to amatérský film se to docela povedlo, druhá půle je lépe natočená než ta první. Také mě překvapil nečekaný konec po závěrečných titulkách. Bohužel mě snímek nechytl a nudil jsem se. Ve stejném ale profi podání by takto natočený MGS vůbec neuspěl a musel bych dát známku nejhorší a od odpadu by tomu zřejmě nic nepomohlo. ()

Stibak 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to amatérský snímek, tak je celkem slušně natočený. Samozřejmě se najdou chybičky, ale to je běžné i u profíků, vzhledem k tomu, že jsem fanda hlavně prvního dílu hry, nemohl jsem si tohle nechat ujít. Ve film jsem doufal jistě nejen já, ale řada dalších fandů a když nám jej nedal třeba Hollywood, museli to udělat Italové a to celkem zdařile, byla zde spousta narážek na hru, což mě také potěšilo. Proto 3 hvězdy. (Ačkoli po těch pár minutách co následovali po titulcích jsem přemýšlel nad čtyřmi. :D ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Je mi naprosto jasné, že amaterský film (od fanoušků hry, kterou jsem mimochodem nehrál) nemůže konkurovat Hollywoodským trhákům. I přesto, že film na první pohled vypadá jako kdyby prošel rukama Uweho Bolla, tak se na něm dají pochválit hlavně dvě věci. Některé efekty se fakt podařily a drobná parodie na konci pobavila, takže alespoň za tohle 20%... ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele

Je to amaterský snímek a taky ho podle toho budu hodnotit. Ve své kategorii nemá moc velkou konkurenci a nebýt některých hlušších míst, dal bych 5 hvězd. Pro ty, co mají rádi hru navíc ve filmu čeká plno překvapení a Easter Eggů. Na ty ostatní přinejmenší příjemná podívaná, pokud víte co očekávat. 8.5/10 ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Jak je vidět, tak k natočení filmu není třeba mít bakšiš, že by se nevlezl ani do kufru auta. Z hlediska fanouška herní série jsem se opravdu pobavil a z hlediska normálního diváka bych musel smeknout před tím co dokázali vytvořit prakticky na koleně. A pro všechny ty odpady a spol. ... Uwe Boll pracuje s trošku jiným rozpočtem(a ani všechny jeho filmy nejsou odpadové, to tvrdí jen ignoranti, kteří hodnotí aniž by ty filmy viděli) a vzhledem k tomu, že se jedná o fan-made film, tak se dá předpokládat, že je určen hlavně pro lidi zasvěcené ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl na motivy úspěšné série videoher „Metal Gear Solid“ od studia Konami. (TwoFace)
  • Film natočili ľudia okolo skupiny Hive Division a je prvým zo zamýšľanej trilógie. (tEnCo)

Reklama

Reklama