Hunter2222
Celá séria: Ju-on (2000), Ju-on 2 (2000), Ju-on: The Grudge (2003), Ju-on: The Grudge 2 (2003), Grudge: Old Lady in White, The (2009), The Grudge: Girl in Black (2009).(11.4.2010)
helraiser
Sice se už jedná o slabší díl než jeho předchůdci, ale pořád jde o celkem slušnou duchařinu, která by nikoho neměla nikoho urazit. No takovej japonskej průměr s dlouhovlasaticí. Kouká se na to docela dobře, díky krátké stopáži se nudy také nedočkáme a strašení si taky užijeme takže u mě slušnej průměr.(3.12.2011)
hero_bk
Výborný horor, který se mi líbil víc, než samotný předchůdce Nenávist. Výborná zápletka, krásně gradovaná atmosféra, super nápady (zlé dvojče, postava v prostěradle atd.). Skvělý zástupce žánru.(27.11.2011)
Al44...
Není to kvalitativně tak dobré jako japonské předlohy od T. Shimizua, přesto mě to zaujalo. Opět je zde příběh rozsekaný do minipříběhů jednotlivých postav. Myslím si, že pro fanoušky série je toto příjemné zpestření, i když je to v podstatě stále jedno a to samé dokola.(21.10.2011)
Bezdík
Ju-on: Kuroi shôjo na rozdíl od svého bratříčka Ju-on: Shiroi rôjo se vážně už nedá srovnávat se skvělou duchařskou Ju-on sérií. Film byl natočen stejně jako Shiroi rôjo "na počest desátého výročí existence Shimizuova veledíla". A šlo tam vlastně o to samé. Film byl rozkouskován zase na příběhy osudů různých lidí, byly tam zvuky které vydává hlavně Kayako a na chviličku se tam objevil i náš starý známý Toshio, ale celá kvalita filmu šla vážně hodně dolů. Chybělo tam pořádné strašidýlko, které by neustále atackovalo divákovy nervy jako tomu bylo v Shiroi rôjo, kde byl předmětem strachu vynikající duch staré ženy, který by se dal považovat snad i za konkurenta slavné Kayako a byla nouze o nějaké ty lekačky, nadpřirozeno atd....prostě to co dělá dobrou duchařinu tak dobrou. Byly tam asi tak dvě scény, které se dali považovat za vážně skvělé, ale jinak celý příběh a všechno kolem něj celkem nudilo. Bohužel bylo všechno až přehnaně složité a zamotané jen aby si režisér připadal jako intelektuál. Neříkám že jde o špatný film, ale na žádnou Nenávist ani na svého bratříčka Shiroi rôjo nemá. Jde vlastně spíše o lehce podprůměrnou duchařinu, ale nikoliv blbost či ztrátu času, ale ty 3* dávám jen za pár skvělých temných scén u kterých fakt zamrazí, ale jinak vše působí už tisíckrát ohraně a nezáživně.(23.7.2011)
numan
Podivně zvrhlým způsobem mě potěšilo zjištění, že krkajícím asiatkám s dlouhým hárem zřejmě ještě úplně neodzvonilo.(31.3.2012)
Související
- Ju-on: Shiroi rôjo (2009)
- Smrtící nenávist 3 (video film) (2009)
- Smrtící nenávi2t (2006)
- Nenávist (2004)
- Nenávist 2 (2003)
- Nenávist (2003)
- Ju-on (video film) (2000)
- Ju-on 2 (video film) (2000)
Podobné
- Ring 3D, The (2013)
- Střepy v hlavě (2008)
- Kruh 2 (2005)
- Kruhy (video film) (2005)
- Kruh (2002)
- Ring 0 - Zrození (2000)
- Ring 2 (1999)
- Spirála (1998)