Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (299)

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Príbeh tohto austrálskeho hororu sa odohráva paralelne v dvoch rovinách: školský ples a gorefest. Obe tieto roviny sú prepojené viac-menej asociatívne. Prvá rovina druhú odľahčuje a dodáva filmu potrebnú dávku čierneho humoru. Loved Ones čerpá inšpiráciu z filmov o psychopatických rodinách, z hororov ako Texas Chainsaw Massacre. V postave Loly sa navyše spája sadizmus s dievčenskou naivitou a v krvavých obrazoch brutálneho mučenia je aj potrebná dávka filmárskej fajnovosti. Na tomto filme som sa striedavo bavil aj bál, len mi je ľúto, že tie monštrá z podzemia domu nedostali viac priestoru. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TY JSI MŮJ PRINC, PROTO NEMŮŽU MÍT NIKOHO JINÝHO! ...TATI.“....... /// Brent je obyčejnej kluk. V autě zabil tátu, poslouchá heavy metal a na školní ples jde s Holly. Aspoň si to myslel, než ho kdosi uspal chloroformem (upozorňuji přátele Zelenýho údolí, že to pěkně vodsere i jeho pes). Pak už je to klasika: Lola je krásná jak obrázek (bude mít pro ni Brent pochopení?) a zdá se být (s taťkou) výborná hostitelka (Bystroočka by mohla vyprávět). Problém může způsobit její záliba v ... BUDEŠ MOJE PRVNÍ VRTÁNÍ (ne milé děti, se sexem to nemá nic společnýho). Celkem dobrá muzika, zajímavá ,,sado“ akcička, trocha hnusu a utrpení a ujištění, že sadomasochistický píče jsou (téměř) nesmrtelný. A pak že se nemotáme v kruhu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, co Ti dám lásko k Valentýnu. 2.) Nevím, jaký to je chcát ,,pod tlakem“. 3.) Chystám se točit snuff film. 4.) Thx za titule ,,DJCuBiCk“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

The Loved Ones je exploitation a v rámci daného subžánru ide o film, ktorý má všetko čo by mal mať. Trochu prepnutá princezná a jej pošahaný tatík terorizujú "krásneho princa" a potom sa rola otočí, čiže princ pôjde po krku princezne. Vynaliezavosť mučenia je na stupnici od 0 do 10 asi tak na 2ke. Nechcem spoilovať, ale nič originálne som tam žiaľ nevidel. Všetko čo je vidieť v iných exploitationoch vidíte aj tu. Scéna s vŕtačkou je fajn, ale odvrátiť kameru v tom najlepšom? To sa nerobí. No proste.. typický žánrový chronologicky natočený film, ktorý splnil čo mal, ale nepriniesol nič nové (ani čo sa gore týka) a tým pádom ma nemal čím prekvapiť (a celkovo to gore a brutalita bola slabá, prišlo mi to ako prístupný exploitaion :). A to delenie príbehu s maturitným plesom? Načo to bolo dobré? Zbytočne rušenie a vôbec neokorenené o žiadnu vychytávku. Možno starnem a možno nie, ale The Loved Ones je priemer dokonca aj vo svojej kategórií. No stále je to o kúsok lepšie ako dejovo podobný Otis (2008). ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Přibij penis k židli, hřebíkem rezavým... princezna tu bydlí, s tatíkem úchylným." Pastva pro mou duši starého romantika! Milující tatínek s krédem: Pro svoji dcerušku „Pretty as a picture“ jen to nejlepší! Romantickému tanci, odborné práci s akuvrtačkou a přibíjení ocasů třikrát zdar! Stud je zbytečný přepych, močit před zhrzenou spolužačkou je v cajku. „Jůů, on pláče.“ Potěšilo i sestřelování Brenta ze stromu, pěkně po australsku, jen šutrákama. MATURITNÍ VYSVĚDČENÍ: kočka Bystroočka:  čtyřka z etikety při stolování, pětka z kosmetiky. Tatínek: nedostatečná z rodinné výchovy, výborně z chlípné mimiky. Lola: trojky ucházející, jednička z tvůrčího kreslení, jednička z praktické psychopatie. Holly: úspěšně absolvovaný kurz sebeobrany. Nabíječka Mia: chvalitebně z Emo, výborně z ručních prací při tanci a z carfuck mechaniky. Panic Paul: výborně z botaniky, seminárka o canabis, zvládnul i test ze sexuální přípravy. Rhys Agnew: neprospěl. Postavy - CHOVÁNÍ: trojka z mravů. Bonus: zajímavě prožívaný Brentův bouldering na skále v buši. Včetně následného pudu sebezáchovy, to bylo přesný. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Bohužel strašně nenápadité jak ve scénáři (námět dobrý, ale žádalo si to pořádné rozvedení, tohle bylo tak na půlhodinový film), tak v režijním uchopení. A Xavier Samuel je jenom kupa emo sraček a jak dopadne mi bylo úplně ukradené. Pár povedených sekvencí tu je, ale jako celek nic co by mě zvedalo ze židle ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Xavier Samuel hrá v hlavnej úlohe 17-ročného stredoškoláka. V dobe natáčania mal však už 26 rokov. (Jello Biafra)
  • Natáčelo se v Hobsons Bay, Boroondaře a Sydney v Austrálii. (BMW12)
  • V úvodní části filmu má Brent (Xavier Samuel) oblečené tričko skupiny Metallica z alba Master of Puppets. (Terva)

Reklama

Reklama