Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casual Day je výraz používaný původně ve Spojených státech v rámci velkých společností, které takto označují skupinové pobyty svých zaměstnanců. Cílem je prohlubovat dobré vztahy mezi kolegy, uvolnit se, odpočinout si a v důsledku také zvýšit produktivitu práce. Takovýto pobyt organizuje i jedna španělská firma. Nicméně Španělé nejsou Američané, takže každý si užije svůj volný čas po svém. (Krasus)

(více)

Recenze (4)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Teambuilding – a proč to nefunguje v Evropě. Asi desítka pracovníků velké firmy na víkendovém pobytu někde na samotě v horách. Všechno se odehrává výhradně pomocí dialogů, které jsou sice místy velice povedené, ale člověk si připadá, že sleduje adaptaci buď divadelní nebo dokonce rozhlasové hry. Tady nevyužili ani utkání v paintballu, aby film trochu rozhýbali. A celkově je to spíš drama než komedie (přestože humoru tu jistá dávka je). ()

Estrecha 

všechny recenze uživatele

Dějová poslouplnost a děj samotný je pojmut dosti neobvykle...až by člověk řekl, že se Španělům při slepování pomíchaly pásky , ale je to DOBRÁ komedie. Celý film stojí i padá na dialozích. Mnoho charakterově různých lidí spolu tráví společný víkend, aby se upevnili jako team - avšak tato americká tradice se nedá aplikovat na všechny - na Španěle už vůbec ne:) Jde o momentkový humor - jakési "drama" s vtipnými hláškami. ()

Reklama

Akaja 

všechny recenze uživatele

Silně motivační film pro ty, kteří si myslí, že to chtějí někam dotáhnout a že jim k tomu bude stačit čekat a pilně pracovat pro někoho, kdo na vás stejně akorát sere. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama