Reklama

Reklama

Fantom kiler 2

  • Rusko Фантом-киллер 2
Rusko, 1999, 82 min

Režie:

Roman Nowicki

Recenze (4)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Bizarní vrah je zpět, jenže už není tak nápaditý a mnohem více toho namluví, než navraždí. Dvojka je sice filmovější, je to jeden ucelený příběh, s nějakým vývojem, vyvrcholením a snad i pointou, ale možná i proto to je méně záživnější a trošku nudnější. K tomuto pocitu pomáhá i fakt, že většinu ženských rolí hrají herečky, co již v jedničce zemřely coby vrahovy oběti, tedy i v této oblasti nic nového a viděno již viděné. 1,5* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ruská produkce snímku trochu prospěla a je vidět, že bylo o trochu více peněz, trochu více úsilí a trochu více snahy z toho udělat film, který je dobrý. Je lepší než první film, ale pořád zde jsou tak neskutečně toporné scény, které vás až zhnusí. S tím se nedá nic dělat, i tohle je prostě prvek, který je spojený s amatérským filmem. Určitě ale dám šanci i zbylým dvěma dílům, protože jsem zvědav, jak se tohle mohlo posunout. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Pokračování příběhu (no on to vlastně není příběh jen série spotů s nahatýma holkama) o tajemném vrahu žen se nese na stejné vlně jako první snímek. Opět je natočen výhradně ve studiu vyjma úvodní scény s nálezem mrtvoly. Hlavním hrdinou je tentokrát neshopný policista snažící se zatknout fantoma. Kromě hektolitrů kečupu tvůrci přidali i vraždu pomocí startovacích kabelů (nevím jestli se ještě používaj, ale za socíku se tím v zimě startovaly škodovky). ()

Reklama

Reklama