Reklama

Reklama

Maximální extrém

(pořad)
  • USA Maximum Exposure
Reality-TV / Krimi
USA, 2000, 52x60 min

Nenechte si ujít mozaiku záběrů, ze kterých se vám zastaví dech. Závody na kolech a motorkách v těžkém terénu, skok padákem, který se sice otevře, ale zamotají se ovládací lanka a skok se mění ve volný pád... Ani se zvířaty není člověk v bezpečí. Rybáři chytí dvoumetrového žraloka a přesvědčí se na vlastní kůži, že má ostré zuby. Jiný milovník podmořského světa si chce hrát s rejnoky, ale jeden z nich se rozhodne, že si utrhne pochoutku z jeho rozkroku. Adrenalinové sporty, nesmyslné úkoly a touha pořídit ten nejlepší záběr. To vše je pořad Maximální extrém. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Z nijak vtipných nebo zábavných videí dělají amíci tuny podobnejch pořadů různýho ražení. Za velkou louží s totální absencí soudnosti zabředli do kýče nejhoršího zrna a ubohý trapnosti. Britům se ale díky ulítlým a zábavným komentářům podařilo povznést tuhle pokleslou zábavu na v pohodě koukatelnej pořad, při kterém sem se dobře bavil a většinu času se více či méně smál. A nebyl to takovej ten zoufalej křečovitej smích chvíli předtím, než začnete bušit hlavou do zdi. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Na tenhle pořad se rád podívám. Adrenalinové psychárny, kdy i přes hrůzostrašně vypadající nehodu člověk přežije, ale vždy uslyšíme: to muselo to bolet!.... 80% ()

Reklama

Blaogranas odpad!

všechny recenze uživatele

Tleskat někomu za to, že se hraje poker uvnitř arény s býkem a nechá se třikrát nabrat na rohy s tím, že si myslel, že se býk unavil??!! Někomu kdo se ve výšce asi 9 metrů snaží přeskočit nesmyslnou vzdálenost mezi dvěma stromy (samozřejmě, že nedoskočí a rozplácne se o zem)??!! A spoustě podobných idiotů??!! Tenhle pořad vykresluje stupiditu Američanů a podporuje je v dělání takových kousků, při kterých jde o život jenom proto, aby o nich v TV řekli, že jsou pitomci. Chtělo by to trochu přemýšlet ... ()

Samuel7 odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně to samé jako Nejúžasnější videa světa jen se dvěma, ale pro mě zásadními rozdíly: lidé zde umírají a komentáře moderátorů jsou leckdy opravdu pitomé, hlavně však nevhodné. Já osobně si nemyslím, že smrt či zmrzačení nějakého člověka je třeba doplňovat jakýmikoliv vtípky... Některým lidem to možná přijde vtipné, já s prominutím mám lepší zábavu než si dělat legraci z obětí katastrof. Výše zmiňovaný obdobný pořad má alespoň trochu té úrovně. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama