Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pohádkovém příběhu muzikanta Vaška (J. Saic), kterému lakomá macecha (V. Galatíková) ztrpčuje život, hraje důležitou roli tajemný kočičí svět. Po tři noci vyhrává Vašek na plese roztodivným kočičím bytostem. A je za to náležitě odměněn. Víc než zlaťáky, které dostane od kočičí královny (D. Patrasová), cení si Vašek kouzla, které napraví jeho nevlastní matku Kordulu… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

otík 

všechny recenze uživatele

Tohle nebyla vůbec špatná pohádka. Chvílemi je docela tajemná, ale většinu času je vyprávění vtipné a bezstarostné především díky vtipkujícímu Vladykovi, který zahrál svou roli čeledína naprosto parádně. Saic je sice totálně dřevěný a jeho noční hraní u kočičí královny není ničím zábavným, ale Vladyka s Krůtou dávají pohádce šťávu. Rozhodně jedna z těch pohádek, která sice je průměrná, ale zaujme a pobaví. Hudba: Jiří Václav ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Díky Vladykovi vcelku roztomilá pohádka o tom, že kočky dělají po nocích fakt divný věci, hlavně, když jim předcvičuje Dáda. Jen tak mimochodem, kočka se po mlíku tak akorát posere, pohádka nepohádka. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

To máte těžké. Macecha totiž v lecčems měla pravdu a v lecčems zase ne. Pravda je, že byla lakomá až hrůza a šetřit na vlastních dělnících se nikdy zaměstnavateli z dlouhodobého hlediska nevyplatí. Na druhé straně Vašek opravdu trochu utrácel a nemyslel na budoucnost. Vždyť on by si málem ani to hraní pro kočky nenechal zaplatit. Člověk musí být dobrákem, ale ne hlupákem. Kočky se svými kostýmy a tanečky připomínaly tanečnice z Moulin Rouge. A matka nakonec přileze po čtyřech, když je zakleta. Trochu banální pohádka, ale vzhledem k účasti nadměrných koček by to malé mohlo potěšit, ačkoli nepochopí o co kráčí. Ty větší se pobaví nad držkovatým Miroslavem Vladykou. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama