Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pelíšky slavných je český televizní magazín life-stylového formátu. Obsah tvoří sonda do soukromí slavných osobností, které představují místa, kde se cítí jako doma. Pelíšky slavných ukazují atraktivní zákoutí, svérázné předměty a individuální životní styl českých celebrit. Odhalují dosud tajná místa, kde slavní odpočívají, kde tvoří a co je obklopuje. Magazín Pelíšky slavných nehledá senzace, je kvalitním zaostřením na životní styl současných idolů a legend české společnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

TV B. bojuje o diváka. A že mu to někdy nevyjde, to je jasné. Nedaří se to i jiným TV. Ale nápad navštívit s kamerou slavného až v jeho pelíšku není špatný! ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

No, slavných... řekněme spíš vychcaných fakanů prominentních pohlaváru dřepících na prameni českých televizí, vyžraných fakanů komunismu, kteří se dokonale adaptovali na ten náš neobyznys, časopisových ksichtů, nesmrtelných zombie, botoxových panáků, neustále protěžovaných netalentů a dalších jinak velmi nesympatických postav. A jejich pelíšky? Facka do xichtu průměrnému Čechovi, kterej jim svou blbostí tyhle VIP životy sponzoruje. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Chcete vidět jak bydlí české celebrity? Ale ano, pár "bejváků" se dá vidět, ale co z toho. Mé hodnocení: 20% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama