Reklama

Reklama

Future X-Cops

  • Hongkong Wei lai jing cha (více)

Recenze (4)

Lavinia odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně prostoduchý, neumělý a trapný pokus o scifi po americku s dialogy pro osmileté žactvo pomocné školy. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Zle nefunkční a bezduchá vykrádačka kdečeho, jíž naprosto schází nějaký ten upřímný zápal a drive, jež jsem zaznamenala např. u podobně derivativního, ale o dost příjemnějšího Returnera. Na hony z toho táhne vypravěčská nemohoucnost a odtažitý kalkul. Použitelné nanejvýš jako guilty pleasure nálož pro Andyho fanynky. A nejspíš ani to ne. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tohle je vskutku hodně zlé, naprosto nepovedená žánrová splácanina, odpustím, že to nemá vzhled amerických spektálů co se efektů a výpravy týče, ale ten příběh, pojetí, proboha to je tak pro pěti, sedmi leté děti... Andy Lau i zbytek obsazení je vskutku příšerný, inu příšerný film, tak příšerný scénář a herecké výkony... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kvůli digitálnímu dotvoření speciálního brnění, které divák během filmu na postavě Kidda Zhoua vidí, byl Andy Lau po dobu natáčení oděn v křiklavě zelenou speciálně upravenou kombinézu. (Conspi)
  • Snímek nedostál původně plánovanému datu vydání z důvodů dodatečných úprav speciálních vizuálních efektů probíhajících v korejských filmových studiích. Do hongkongských kin se snímek dostal až 15. 3. 2010. (Conspi)

Reklama

Reklama