Reklama

Reklama

Konec června, začátkem července

(studentský film)
  • USA End of June, early in July

Obsahy(1)

Příběh mladé ženy Lenky a staršího muže Pavla. Lenka není příliš náročná na svůj život a přijímá ho s pokorou. Může se ale stát, že se Lenčiny pocity a myšlenky na základě okolností nasměrují někam úplně jinam. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Zajímavá sonda do mezilidských vztahů. V první třetině sice mírně nudí, ale o to více je to pak zajímavější. Civilně, komorně a levně natočený studentský film. Snaží se poodhalit, kde je hranice lidské lásky, porozumění a empatie. Pokud ji překročíme, staré vztahy se hroutí a rozvíjejí se nové. Na závadu je jedině to, že ve filmu není žádné překvapení a všechno probíhá tak, jak předpokládáme. ()

dvd-L 

všechny recenze uživatele

Jestliže šlo autorům o zachycení vyprázdněnosti našich životů která se odráží i v prázdnotě našich hovorů a našeho konání, pak myslím, že se jim to povedlo. Člověk u toho netrpí víc, než při rutinní cestě tramvají a naopak zase míň, než při sledování, v současné době tolik oblíbených, podvečerních seriálů ala Rodiná pouta. ()

Reklama

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Ve Famufestovém marasmu je to ještě jeden z těch lepších filmů (a k tomu je třeba hodnocení ztahovat). Líbí se mi neužívání hudby, ale naopak děj mi přišel příliš předvídatelný a jednoduchý. Nemohl jsem se také zbavit pocitu, že kdyby se v tom filmu mnohem míň mluvilo a víc důrazu se kladlo na obraz, tak by to bylo ještě o mnoho lepší... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama