Reklama

Reklama

Longplay

(studentský film)
  • USA Longplay
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Obal hudebního nosiče je prostorem pro setkání výtvarna s hudbou. Jak se výtvarníci nechávají hudbou ovlivnit, jak zohledňují komerční aspekt obalu? Jaký je vlastně jejich úkol? Dokumentární film o autorech obalů hudebních nosičů v Čechách po roce 89. Najbrt, Haloun, Skalník, Wladimir 518, Cihlář, Novák, Kubík, Bourek, Musil... Co budou dělat až fyzická média zmizí? A zmizí? Výtvarníci, hudebníci a vydavatelé v dokumentu LONGPLAY. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

movie 

všechny recenze uživatele

Solidní průměr, ale přál bych si to delší a o něco víc komplexnější. Každopádně poctivý kus práce, místy je to hodně zajímavý. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

"Já mám rád grafiku, já nepřemýšlím o budoucnosti, já myslím, že obaly budou zapotřebí pořád." Tolik k otázce coverů LP a CD. ()

PaRi 

všechny recenze uživatele

Dokument získal na Mezinárodním filmovém festivalu evropského umění Arts&film 2010 v Telči 3. cenu v kategorii Architektura a design. Šestého ročníku se zúčastnilo 32 zemí z Evropy s 283 filmy. Soutěžilo se v pěti kategoriích: 1. Výtvarné umění ve všech oblastech a oborech 2. Architektura a design, lidové umění 3. Hudba, dramatické umění, film a literatura 4. Film Future 3000 5. Multimedia. ()

Untouchabl 

všechny recenze uživatele

Spousta zajímavého, minimum nudného, kamera je hodně slabá, ale díky příjemné stopáži zůstal celkový dojem pozitivní. ()

Reklama

Reklama