Ōkami to kōshinryō II (TV seriál)

• Japonsko

狼と香辛料II

(Japonsko)

Spice and Wolf II

Animovaný / Dobrodružný / Drama / Romantický

Japonsko, 2009, 12x25 min

Velmi výrazný kvalitativní skok oproti první sérii, ať už po stránce kresby a animace, tak i v celistvosti příběhu. Odehrávají se tu vlastně jen dvě výrazné dějové linie, kde se zároveň i svižně rozvíjí ta hlavní... tedy vztahová. Ten, kdo mrkl na jedničku, by určitě měl dát šanci dvojce, nezávisle na tom, co si o té první myslí.(14.1.2012)

2. série přímo navazuje na první a drží se kvality. Opět poskytuje příjemný a zajímavý příběh i opět s trochou ekonomie. No, ale nejvíc se mi líbila epizodní role Dian Rubens, která byla ztvárněna nádherně, zvláště s tím peřím, dokonalý prvek.(30.12.2010)

Horo je spat 0/ ...vyborna hudba a krasna animacia vobec nezaostava za prvou seriou. Tvorcovia sa ocivdne poucili a ubijajucu zlozitost niektorych dialogov hlavne pri obchodnych vyjednavaniach, zjednodusili a skratili. Seria vsak stale posobi nedokoncene a obcas nudne. Dozvieme sa vsak nieco blizsie o vztahu Horo a Lawrenca.(5.2.2010)

Není to nic extra, ale koho to zajímá, když hlavní hrdinkou je někdo jako Horo? Pro mě rozhodně nejoblíbenější a nejvíce kawai anime hrdinka všech dob. Proto se taky na tento seriál taky koukám. Hlavní zápletka se samozřejmě opět točí kolem obchodů, tentokrát se do toho ale mnohem víc přimotává prohlubující se vztah obou hl. hrdinů. Líbilo se mi to, ale skončilo to zase jakoby měla příští týden vyjít nová epizoda. Těším se na další sérii. 8/10 za Horo.(10.2.2010)