Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Yancl 

všechny recenze uživatele

V konkurenci dnešní zásoby komedií nemá 'Big Momma' prakticky naději na úspěch. Může být tlustá jak chce, ale křečivost celého filmu tím nenapraví. První díl splňoval jisté zásady humoru, ale tady je to spíš celá řada zbytečných a ohraných scén, které diváckému oku příliš nezavoní. A že k tomu tvůrci přilepili mladou verzi Velké mámy je víceméně na škodu. Tudíž má celý film pár světlejších momentů, zbytek stojí bohužel za prd. [30%] ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Brandon T. Jackson je humusák. Jak herec, tak jeho postava v tomto filmu byli k zblití. Mladistvý věk by mu nikdo nebaštil a to, že je samice už vůbec ne. Pokud máte rádi hip-hopové sračky a namachrovaní idioti poskakující po pódiu jako opice vám nepřipadají neskutečně trapní a zbyteční, tak si přidejte jednu hvězdičku. Bábina tradičně bez chyby. ()

Reklama

Kopik 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se i těšil, že se aspoň trochu zasměji. A nic. Osobně jsem měl pocit že se dívám na High School Musical, více písní než vtipů. Nejhorší na tom je fakt, že nejvtipnější věc z celého filmu byla hnedle první cca 5min pasáž po titulcích na začátku - a že to nebyla žádná scéna hodná zapamatování. Martin Lawrence jako vždy v pohodě, přesně to co jsem čekal, Jessice Lucas to moc sekne. Ale to je asi tak vše. Na dvojku se ještě dalo docela v pohodě dívat, pokud jste potřebovali vypnout,ale toto už doopravdy nemohu nikomu doporučit. Takže pokud chcete komedii u které se zasmějete, tato to dle mého názoru nebude. Jedna hvězdička, víc si to doopravdy nezaslouží.. (Viděno 11.7.2011) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ony už první dvě „Big Mommy“ byly spíše než Lawrencovým potvrzením ataku nejvyšších hollywoodských příček, Murphyovským vyklizením pozic, ale zkoušet narvat do XXXL kalhotek ještě „syna“?!?!?!?!?!?! A ještě k tomu s lookem středoškolské komedie se všemi jejími neřestmi v čele s panovačnou královnou školy?!?!?!?!?!?! Teď už je na řadě jen sednout si ke stolu celá rodinka a začít na přeskáčku prdět :( ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Celkom slusna hovadina, ktora od prveho dielu zazila brutalny prepad smerom dolu. Otrepany namet, vykon M. Lawrenca priemer, v podstate vobec nechapem, na co je dobre tocit taketo shity. Ak si niekto pod tymto predstavuje "zabavu", tak to sa s radodostou postavim bokom. Dakujem, neprosim. 0%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Nia Long, ktorá v predošlých dvoch dieloch hrala Sherry, odmietla svoju úlohu zopakovať. (m.a.t.o.)
  • 17-ročného Trenta v skutočnosti hral v dobe natáčania 26-ročný Brandon T. Jackson. (m.a.t.o.)
  • Když studentky cvičí balet, hraje jim při tom písnička „Maniac“ od Michaela Sembella. (Zix.)

Reklama

Reklama