Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Recenze (79)

kingik 

všechny recenze uživatele

Je třeba zaškolit "agenta" zelenáče. Navléknout ho do ženských šatů, dát mu slušivou paruku, a spolu s ním se infiltrovat. Jeho táta, federální agent, s tím má bohaté zkušenosti. Vždyť v kostýmu svérázné obézní bábrle se potil už dvakrát. Tentokrát má se svým synem v patách prohnaného ruského mafiána, který zastřelil přímo před očima jeho potomka důležitého svědka a jeho jediné, tak trochu klackovitě vzdorovité dítko, co má v hlavě hudební kariéru a holky, je ve smrtelném nebezpečí. Dívčí umělecká škola je v takovém případě ideálním místem pro ukrytí a splynutí s davem, zvláště když se ve zdejších prostorách nachází ukrytá "fleška" s citlivým důkazním materiálem. Maximum trapárum do třetice všeho toho nejtrapnějšího. Martin Lawrence je zkrátka nepoučitelný a musí excelovat trapasem za každou cenu, ačkoliv si scénář nenapsal, tak z pozice výkonného producenta jistě rozhodoval, co ve filmu bude. Připustil tedy trapné hudební číslo ve školní jídelně, několik dalších divných hudebních exhibicí, myslel si, jak je s Brandonem T.Jacksonem vtipný v nemožném ženském přestrojení, pochopitelně nechybí rozdíl mezi pohlavím při vykonání potřeby na toaletě a tak dále, a to pořád dokola. Na těchto ohranostech už vážně nic vtipného není. Lawrence je jiného názoru a chrlí trapnosti po kilech. Film pak podle toho vypadá. Kriminální komedie však měla i svá světlejší místa, a když se dva hlavní protagonisté zrovna nepitvořili, bylo to snesitelné a objevily se i sekvence, ve kterých dvojka byla i příjemným tandemem. Jenže to zabralo sotva čtvrtinu stopáže. Když se pak rozhodlo, že nějaká akční scéna je nevyhnutelná, tak to byl ten největší trapas s okatou zadní projekcí při honičce v autech. Masky celkem ušly, ale herci v nich byli děsně nevzhlední, což snižovalo sympatie k nim, a když k tomu přidáte, že byli podle potřeby převlečení za ženu raz dva, tak to taky není výhra, nehledě k tomu, že celkové složité namaskování by jim trvalo několik hodin, nikoliv pár minut. Film se obloukem kinům vyhnul a v televizi se jeho technické chyby přece jen ztratí, ale rozhodně nezmizí to zmíněné trapárum. Moc legrace se s ním neužije, protože gagy jsou béčkově ohrané. Jestliže jste někdy viděli nějaký film s Martinem Lawrencem, který má podle mě navíc, tak je nasnadě představit si, co vás asi tak čeká. Mé hodnocení: 40% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý propad z krimi komedie trapný film kde kdákaj jak ve filmu high school musical. Z chování Brandona jsem se plácal po hlavě. Ani jednou jsem se nezasmál a co se týče Martina Lawrence pokoji jeho herecké kariéře...je mi o opravdu líto. Zlatá 1 a 2. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tradiční žánrovka po černošsku. Černá je vždycky dobrá v jakékoli formě a množství. I když byl příběh plytký jak servírovací talíř, vrozené dary černé komunity dávají záruku kvalitní zábavy - vzhled, temperament, tanec, zpěv, humor - úžasná přirozená živelnost. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Částečně se mi to zdálo podobné prvnímu dílu, jen s tím rozdílem, že roli utajovaného a zamilovaného mládence hrál tentokrát syn hlavní postavy. Nicméně, i tak byl film obohacen, jako v předchozích dílech, ale už jsem se zde tolik nezasmál. Myslím, že John Whitesell se snažil zbytečně zaměřit spíše na děj, a trošku mu unikly ty fajné srandovní scénky, které byly jak v jedničce, tak ve dvojice. Ale jako celek, dobrá rodinná a pohodová komedie. Bohužel, pár procent musím oproti dvojice ubrat. 70%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Scenár je prispôsobený tomuto desaťročiu, hlavne jeho začiatku, keď sa to všetko lomilo. Už to nie sú prvé roky nového milénia, nastupuje sociálno sieťový systém. Aj keď ho tu takmer vôbec nebadať, je tu cítiť. Každopádne sa snímok ako tak podaril, má niektoré malé plusy, ktoré pre nudný večer pridajú body. A to nieje v tomto prípade až tak na zahodenie. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

No teda, že bych se zrovna smíchy měl rozkrájet, to fakt ne. Vlastně jsem se nesmál skoro vůbec. Ty dvě hvězdy dávám za Trentův song, kterej je pekelně chytlavej a za tu hrstku celkem povedených scén. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem útržky, části filmu a i z těch mi bylo trapno i smutno zároveň. Martin Lawrence je holt kariérně hluboce v řiti. Ten mladík holt někde začínat musí. Trapné. Hodně moc trapné. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se i těšil, že se aspoň trochu zasměji. A nic. Osobně jsem měl pocit že se dívám na High School Musical, více písní než vtipů. Nejhorší na tom je fakt, že nejvtipnější věc z celého filmu byla hnedle první cca 5min pasáž po titulcích na začátku - a že to nebyla žádná scéna hodná zapamatování. Martin Lawrence jako vždy v pohodě, přesně to co jsem čekal, Jessice Lucas to moc sekne. Ale to je asi tak vše. Na dvojku se ještě dalo docela v pohodě dívat, pokud jste potřebovali vypnout,ale toto už doopravdy nemohu nikomu doporučit. Takže pokud chcete komedii u které se zasmějete, tato to dle mého názoru nebude. Jedna hvězdička, víc si to doopravdy nezaslouží.. (Viděno 11.7.2011) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Mno, chápu, že tvůrci museli zase pokročit o něco dál a vymyslet zase něco navíc - bohužel Brandon T. Jackson mi příliš nesednul (jako herec) a jeho scény patřily k tomu slabšímu, stejně tak i jeho love story a změna osobnosti. Martin Lawrence tím pádem už nedostal tolik prostoru a tím také celý film upadal. Kurtis Kool - postava Faizona Lova, obstarala největší zábavu z celého filmu. Film samotný za 1* + druhá * za kočičky a Faizona. Závěrečný video Lyrical Miracle je super. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Do třetice parádní Lawrence, tentokrát i se svým synáčkem Jacksonem, kterej má talent. Ale film je to dost stupidní a humor pořád stejný. Nic se nemění. Dal bych to tak na úroveň jedničky. 40% ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a trojka je pruser. Trapne sceny jedna vedla druhej, nuda, nuda, nuda, scenar je ubohy, chybaju postavy z jednotky /Anderson, Nia Long..../. Lawrence sa evidentne taktiez trapi a rezia je otrasna. Akcne sceny su dementne. Ubohost. 0 % ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Ja som naprosto spokojný.Film som si užil,veľa som sa smial a to je pri komédii dôležité. Martin Lawrence prezlečený za veľkú mamu nemá chybu a vždy ma rozosmeje s pištoľou v ruke a pri tých skokoch keď sa uhýba strelám. Lepšie 3*, veľmi dobre som sa zabavil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vzhledem k tomu,že jsem ještě poměrně vtipnou jedničku ocenil dvěmi hvězdami,u trojky prostě nemůžu jít výš než na jednu.Oproti prvnímu dílu (a z části i druhému) není trojka prakticky vůbec vtipná a ty 2-3 slušnější fórky to opravdu nevytrhnou...20% ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Po delší době konečně výborná komedie, jako předchozí díly, hodně povedené. Martin Lawrence se opětu ukázal v humorné situaci. 70% ()

Reklama

Reklama