Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Scenár je prispôsobený tomuto desaťročiu, hlavne jeho začiatku, keď sa to všetko lomilo. Už to nie sú prvé roky nového milénia, nastupuje sociálno sieťový systém. Aj keď ho tu takmer vôbec nebadať, je tu cítiť. Každopádne sa snímok ako tak podaril, má niektoré malé plusy, ktoré pre nudný večer pridajú body. A to nieje v tomto prípade až tak na zahodenie. ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Nikdy by jsem nevěřil, že dvojka dokonce trojka, jak je zde znázorněno bude mnohem lepší, než jednička ! Stará dobrá bábina, nyní už i pomocník v akci. Je to velice originální film. Jeden z filmů, kde mi Americký humor sedl asi nejvíce. Martin Lawrence byl opravdu dobrý a jeho dabér v Českém znění Petr Rychlý také ! Film si nezaslouží tak nízké hodnocení, alespoň těch 60% by bylo k mání :) Takže celkově zhodnotím pěti hvězdičkami a zařadilo se i do mých deseti srdcovek :) ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Lawrence sa vrátil do úlohy Veľkej Mami po piatich rokoch. Je jasné že tretí film už zrejme nebude tak dobrý ako ostatné dve časti, ale na moje prekvapenie to nebolo až také hrozné ako som čakal. Martin Lawrence je tu opäť v starej dobre úlohe vynikajúci a dokonca ani Brandon T. Jackson nieje príliš trápny, ale zároveň ničím neoslní a naneštastie ani vtipných momentov takisto moc nedá, takže z neho som určite mierne sklamaný a ostatné vedlajšie postavy boli celkom dobré, dievčenské obsadenie školy bolo dobré, sympatické herečky a ich úlohy nie príliš prepracované ale na potreby filmu plne dostačujúce. Scenáristi sa príliš netrápili, napísali priemerný príbeh ale nieje nudne spracovaný, celých 103 minút sa vo filme niečo deje dokonca sú tu aj vtipné momenty ale oproti prvým dvom častiach je ich tu výrazne menej, ani Lawrence už nepodá také dobré hlášky ako minule ale zato je tu aspoň dosť scén ktoré vyčaria úsmev na perách divákovi, ale ten pravý humor tu už absentuje. Oproti ostatným dvom častiam mierne horší film, jednotka bola super a dá sa baviť na nej stále, dvojka je o niečo slabšia ale stále dosť dobrá a trojka naneštastie mierne zaostáva. Tento film som si raz pozrel a dosť som sa na ňom bavil, je to slušná zábava ktorá rýchlo ubehne a dá sa na nej pobaviť ale bohužiaľ je horšia ako ostatné dve časti tak iba 3 hivezdy. Ale o sklamaní sa nedá hovoriť, nečakal som nič kvalitné a vedel som že si tento film neudrží kvalitu predošlých dielov, ale stále je to v rámci možností dobrý film na pobavenie a plnohodnotný diel série. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Částečně se mi to zdálo podobné prvnímu dílu, jen s tím rozdílem, že roli utajovaného a zamilovaného mládence hrál tentokrát syn hlavní postavy. Nicméně, i tak byl film obohacen, jako v předchozích dílech, ale už jsem se zde tolik nezasmál. Myslím, že John Whitesell se snažil zbytečně zaměřit spíše na děj, a trošku mu unikly ty fajné srandovní scénky, které byly jak v jedničce, tak ve dvojice. Ale jako celek, dobrá rodinná a pohodová komedie. Bohužel, pár procent musím oproti dvojice ubrat. 70%. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Jakoby už Velká máma ztrácela ten vtip a šmrnc, co měla v předchozím filmu. Byly scény, při kterých jsem se smála, ale jako zbytek se mi zdál takový nastavovaný. Herec, který hrál Trenta v předchozích dílech nahradil ošklivý a nesympatický kluk a kde je to dítě, které porodila Malcolmova manželka, která taktéž chybí? Ti, kdo dělali tento film, neviděli ty předchozí dva. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Martin Lawrence byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka, Ken Jeong v kategorii nejhorší herec a Brandon T. Jackson „bojoval“ o cenu pro nejhorší vedlejší herečku. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama