Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

papez12 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálne stupídne, bez myšlienky, len vykrádanie predchádzajúcich nápadov a mixovanie rôznych nápadov z iných filmov. Odpad medzi krimi-komédiami, prepadák Martina Lawrenca. Dokonca to nie je ani smiešne. Človek vie už na začiatku filmu ako to dopadne, kto sa s kým dá dokopy. Hudba k filmu tiež veľmi zlá. Keď to porovnávam s Niekto to rád blond, tak toto je fakt neskutočný shit. Ale niekomu takýto štýl môže vyhovovať, ja osobne som ľutoval hodiny a pol môjho života. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Lawrence sa vrátil do úlohy Veľkej Mami po piatich rokoch. Je jasné že tretí film už zrejme nebude tak dobrý ako ostatné dve časti, ale na moje prekvapenie to nebolo až také hrozné ako som čakal. Martin Lawrence je tu opäť v starej dobre úlohe vynikajúci a dokonca ani Brandon T. Jackson nieje príliš trápny, ale zároveň ničím neoslní a naneštastie ani vtipných momentov takisto moc nedá, takže z neho som určite mierne sklamaný a ostatné vedlajšie postavy boli celkom dobré, dievčenské obsadenie školy bolo dobré, sympatické herečky a ich úlohy nie príliš prepracované ale na potreby filmu plne dostačujúce. Scenáristi sa príliš netrápili, napísali priemerný príbeh ale nieje nudne spracovaný, celých 103 minút sa vo filme niečo deje dokonca sú tu aj vtipné momenty ale oproti prvým dvom častiach je ich tu výrazne menej, ani Lawrence už nepodá také dobré hlášky ako minule ale zato je tu aspoň dosť scén ktoré vyčaria úsmev na perách divákovi, ale ten pravý humor tu už absentuje. Oproti ostatným dvom častiam mierne horší film, jednotka bola super a dá sa baviť na nej stále, dvojka je o niečo slabšia ale stále dosť dobrá a trojka naneštastie mierne zaostáva. Tento film som si raz pozrel a dosť som sa na ňom bavil, je to slušná zábava ktorá rýchlo ubehne a dá sa na nej pobaviť ale bohužiaľ je horšia ako ostatné dve časti tak iba 3 hivezdy. Ale o sklamaní sa nedá hovoriť, nečakal som nič kvalitné a vedel som že si tento film neudrží kvalitu predošlých dielov, ale stále je to v rámci možností dobrý film na pobavenie a plnohodnotný diel série. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Říká se, že do třetice všeho dobrého. Bohužel to však není případ této série, protože tady se spíš jedná o rčení od desíti k pěti. Už předchozí díl dával jasně najevo, že tvůrcům rapidně dochází nápady, humor se stával čím dál tím víc jednodušší a o kvalitě příběhu ani nemluvě. Agenti v sukních mají nevýhodu v tom, že postava Bábiny (Martin Lawrence) nedostala tolik prostoru, na jaký jsme zvyklí, a do popředí se dostal Brandon T. Jackson jako Trent, jehož studentský život je prakticky hlavním tématem celého filmu, což snímek posouvá kvalitativně někam směrem k americkým komediím pro náctileté. Samotný Jackson a jeho herecký projev mi moc nesedl, jeho dějová linka mě vůbec nebavila, love story působilo doslova trapně. Lawrence se také zrovna dvakrát nepředvedl, jediná fakt vtipná postava byl asi herec Faizon Love. Příběh nuda, humor téměř nulový, scénář o ničem, a pak k tomu všemu ještě ten otřesný hip hop pro náctileté. Hnus. Další díl už asi raději vynechám. 2/10. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Mno, chápu, že tvůrci museli zase pokročit o něco dál a vymyslet zase něco navíc - bohužel Brandon T. Jackson mi příliš nesednul (jako herec) a jeho scény patřily k tomu slabšímu, stejně tak i jeho love story a změna osobnosti. Martin Lawrence tím pádem už nedostal tolik prostoru a tím také celý film upadal. Kurtis Kool - postava Faizona Lova, obstarala největší zábavu z celého filmu. Film samotný za 1* + druhá * za kočičky a Faizona. Závěrečný video Lyrical Miracle je super. ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Nikdy by jsem nevěřil, že dvojka dokonce trojka, jak je zde znázorněno bude mnohem lepší, než jednička ! Stará dobrá bábina, nyní už i pomocník v akci. Je to velice originální film. Jeden z filmů, kde mi Americký humor sedl asi nejvíce. Martin Lawrence byl opravdu dobrý a jeho dabér v Českém znění Petr Rychlý také ! Film si nezaslouží tak nízké hodnocení, alespoň těch 60% by bylo k mání :) Takže celkově zhodnotím pěti hvězdičkami a zařadilo se i do mých deseti srdcovek :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Martin Lawrence byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka, Ken Jeong v kategorii nejhorší herec a Brandon T. Jackson „bojoval“ o cenu pro nejhorší vedlejší herečku. (Ded@M@tes)
  • Když studentky cvičí balet, hraje jim při tom písnička „Maniac“ od Michaela Sembella. (Zix.)

Reklama

Reklama