Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Evidentně se udělal krok zpět a film si odpustil extrémy. Nicméně už to nefunguje. Obzvlášť, když si vezmu jak hnusně (a nevtipně) v masce “syn” vypadá. Přece jen ten moment potenciálního vtipu “stará bába není stará = zvládá fyzicky co by neměla” v jeho případě logicky vůbec nefunguje. Mělo zůstat jen u prvního filmu. ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Nikdy by jsem nevěřil, že dvojka dokonce trojka, jak je zde znázorněno bude mnohem lepší, než jednička ! Stará dobrá bábina, nyní už i pomocník v akci. Je to velice originální film. Jeden z filmů, kde mi Americký humor sedl asi nejvíce. Martin Lawrence byl opravdu dobrý a jeho dabér v Českém znění Petr Rychlý také ! Film si nezaslouží tak nízké hodnocení, alespoň těch 60% by bylo k mání :) Takže celkově zhodnotím pěti hvězdičkami a zařadilo se i do mých deseti srdcovek :) ()

Reklama

citronada 

všechny recenze uživatele

Každý tady píšete že se vám tento film nelíbí.... no jo.... celkem vás chápu, je to prostě jako s jídlem "sto lidí, sto chutí" tak takhle to je i s filmem :) Mě se tento film celkem líbil (sice tam nebylo téměř nic na čem by jste se mohly zasmát), ale prostě..... komedie s Lawrencem mám rád a on do této role prostě sedí ! Tento díl sice nepřekonal první díl, ale překonal díl druhý, který byl alespoň z mého pohledu diváka špatný. A jinak nic mne v tomto filmu nepřekvapilo.... všechno co se tam stalo se dalo čekat, prostě typická americká komedie u které se, ale moc nezasmějete :) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Mno, chápu, že tvůrci museli zase pokročit o něco dál a vymyslet zase něco navíc - bohužel Brandon T. Jackson mi příliš nesednul (jako herec) a jeho scény patřily k tomu slabšímu, stejně tak i jeho love story a změna osobnosti. Martin Lawrence tím pádem už nedostal tolik prostoru a tím také celý film upadal. Kurtis Kool - postava Faizona Lova, obstarala největší zábavu z celého filmu. Film samotný za 1* + druhá * za kočičky a Faizona. Závěrečný video Lyrical Miracle je super. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ony už první dvě „Big Mommy“ byly spíše než Lawrencovým potvrzením ataku nejvyšších hollywoodských příček, Murphyovským vyklizením pozic, ale zkoušet narvat do XXXL kalhotek ještě „syna“?!?!?!?!?!?! A ještě k tomu s lookem středoškolské komedie se všemi jejími neřestmi v čele s panovačnou královnou školy?!?!?!?!?!?! Teď už je na řadě jen sednout si ke stolu celá rodinka a začít na přeskáčku prdět :( ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Martin Lawrence byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka, Ken Jeong v kategorii nejhorší herec a Brandon T. Jackson „bojoval“ o cenu pro nejhorší vedlejší herečku. (Ded@M@tes)
  • 17-ročného Trenta v skutočnosti hral v dobe natáčania 26-ročný Brandon T. Jackson. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama