Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

citronada 

všechny recenze uživatele

Každý tady píšete že se vám tento film nelíbí.... no jo.... celkem vás chápu, je to prostě jako s jídlem "sto lidí, sto chutí" tak takhle to je i s filmem :) Mě se tento film celkem líbil (sice tam nebylo téměř nic na čem by jste se mohly zasmát), ale prostě..... komedie s Lawrencem mám rád a on do této role prostě sedí ! Tento díl sice nepřekonal první díl, ale překonal díl druhý, který byl alespoň z mého pohledu diváka špatný. A jinak nic mne v tomto filmu nepřekvapilo.... všechno co se tam stalo se dalo čekat, prostě typická americká komedie u které se, ale moc nezasmějete :) ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Nikdy by jsem nevěřil, že dvojka dokonce trojka, jak je zde znázorněno bude mnohem lepší, než jednička ! Stará dobrá bábina, nyní už i pomocník v akci. Je to velice originální film. Jeden z filmů, kde mi Americký humor sedl asi nejvíce. Martin Lawrence byl opravdu dobrý a jeho dabér v Českém znění Petr Rychlý také ! Film si nezaslouží tak nízké hodnocení, alespoň těch 60% by bylo k mání :) Takže celkově zhodnotím pěti hvězdičkami a zařadilo se i do mých deseti srdcovek :) ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že pokud se tato bizarnost odehraje potřetí, tak do třetice si už filmaři jen s jedním převlekem nevystačí. Chtělo to silnější kalibr. Zapojit se musel i syn. Zápletka je opět taková všelijaká. Místo, aby syn svědčil a dostal běžný úkryt, začne se maskovat na dívčí škole jako studentka. Což o to, maskéři se opět vyznamenali, ale jinak snímek běží v zajetých kolejích, kdy hlavní hrdina (ten mladší) řeší hlavně problém s tím, jak se přes maskování vymočit a nevyhne se mu ani láska. Jenže ani přes dvě přestrojení už zkrátka opakovaný vtip není vtipem. Místo rozverných dětí tu máme studentky. Filmaři také zapojili více hudby, vcelku poslouchatelné, nejspíš ve snaze oslovit mladší publikum. Jenže co naplat. Vždyť kde vzali scénáristu, když ten do té doby žádný scénář nepsal a ani po tomto filmu se nevyznamenal. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

,,Zavržení" celé série. Už bych u toho opravdu nepsal ani to Komedie Tohle je opravdu jenom trapná romantická ,,záplekta" dvou velice nezajímavých herců. Myslel jsem, že to horší než dvojka být nemůže, ale vté byla alespoň ta roztomilá, malinka Moretzová. Tady? Jestli někomu přijde Brandon T. Jackson ,,dobrej", tak je neskutečný magor, hlavně v tomhle filmu. Ne, prostě ne, a jenom málo dělilo tohle od Odpadu. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Od předešlých dílů vážně velká změna, z akční krimi se stal muzikál, což ale nebylo na škodu...jenže když do toho motají FBI. Hlavní dějová linie mi tam prostě vadila, bez vražd, krádeží a policie to mohla být dobrá oddechovka, takhle veškerá snaha o vážnou zápletku vyzní trapně. Velká máma už mě moc nebrala, naopak její synek (vlastně dcerka) byl(a) boží. Až na ten rap. Tím akorát kazil pěvecká čísla své šikovné kamarádce. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Když studentky cvičí balet, hraje jim při tom písnička „Maniac“ od Michaela Sembella. (Zix.)

Reklama

Reklama