Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Yancl 

všechny recenze uživatele

V konkurenci dnešní zásoby komedií nemá 'Big Momma' prakticky naději na úspěch. Může být tlustá jak chce, ale křečivost celého filmu tím nenapraví. První díl splňoval jisté zásady humoru, ale tady je to spíš celá řada zbytečných a ohraných scén, které diváckému oku příliš nezavoní. A že k tomu tvůrci přilepili mladou verzi Velké mámy je víceméně na škodu. Tudíž má celý film pár světlejších momentů, zbytek stojí bohužel za prd. [30%] ()

citronada 

všechny recenze uživatele

Každý tady píšete že se vám tento film nelíbí.... no jo.... celkem vás chápu, je to prostě jako s jídlem "sto lidí, sto chutí" tak takhle to je i s filmem :) Mě se tento film celkem líbil (sice tam nebylo téměř nic na čem by jste se mohly zasmát), ale prostě..... komedie s Lawrencem mám rád a on do této role prostě sedí ! Tento díl sice nepřekonal první díl, ale překonal díl druhý, který byl alespoň z mého pohledu diváka špatný. A jinak nic mne v tomto filmu nepřekvapilo.... všechno co se tam stalo se dalo čekat, prostě typická americká komedie u které se, ale moc nezasmějete :) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Je třeba zaškolit "agenta" zelenáče. Navléknout ho do ženských šatů, dát mu slušivou paruku, a spolu s ním se infiltrovat. Jeho táta, federální agent, s tím má bohaté zkušenosti. Vždyť v kostýmu svérázné obézní bábrle se potil už dvakrát. Tentokrát má se svým synem v patách prohnaného ruského mafiána, který zastřelil přímo před očima jeho potomka důležitého svědka a jeho jediné, tak trochu klackovitě vzdorovité dítko, co má v hlavě hudební kariéru a holky, je ve smrtelném nebezpečí. Dívčí umělecká škola je v takovém případě ideálním místem pro ukrytí a splynutí s davem, zvláště když se ve zdejších prostorách nachází ukrytá "fleška" s citlivým důkazním materiálem. Maximum trapárum do třetice všeho toho nejtrapnějšího. Martin Lawrence je zkrátka nepoučitelný a musí excelovat trapasem za každou cenu, ačkoliv si scénář nenapsal, tak z pozice výkonného producenta jistě rozhodoval, co ve filmu bude. Připustil tedy trapné hudební číslo ve školní jídelně, několik dalších divných hudebních exhibicí, myslel si, jak je s Brandonem T.Jacksonem vtipný v nemožném ženském přestrojení, pochopitelně nechybí rozdíl mezi pohlavím při vykonání potřeby na toaletě a tak dále, a to pořád dokola. Na těchto ohranostech už vážně nic vtipného není. Lawrence je jiného názoru a chrlí trapnosti po kilech. Film pak podle toho vypadá. Kriminální komedie však měla i svá světlejší místa, a když se dva hlavní protagonisté zrovna nepitvořili, bylo to snesitelné a objevily se i sekvence, ve kterých dvojka byla i příjemným tandemem. Jenže to zabralo sotva čtvrtinu stopáže. Když se pak rozhodlo, že nějaká akční scéna je nevyhnutelná, tak to byl ten největší trapas s okatou zadní projekcí při honičce v autech. Masky celkem ušly, ale herci v nich byli děsně nevzhlední, což snižovalo sympatie k nim, a když k tomu přidáte, že byli podle potřeby převlečení za ženu raz dva, tak to taky není výhra, nehledě k tomu, že celkové složité namaskování by jim trvalo několik hodin, nikoliv pár minut. Film se obloukem kinům vyhnul a v televizi se jeho technické chyby přece jen ztratí, ale rozhodně nezmizí to zmíněné trapárum. Moc legrace se s ním neužije, protože gagy jsou béčkově ohrané. Jestliže jste někdy viděli nějaký film s Martinem Lawrencem, který má podle mě navíc, tak je nasnadě představit si, co vás asi tak čeká. Mé hodnocení: 40% ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Od předešlých dílů vážně velká změna, z akční krimi se stal muzikál, což ale nebylo na škodu...jenže když do toho motají FBI. Hlavní dějová linie mi tam prostě vadila, bez vražd, krádeží a policie to mohla být dobrá oddechovka, takhle veškerá snaha o vážnou zápletku vyzní trapně. Velká máma už mě moc nebrala, naopak její synek (vlastně dcerka) byl(a) boží. Až na ten rap. Tím akorát kazil pěvecká čísla své šikovné kamarádce. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Brandon T. Jackson je humusák. Jak herec, tak jeho postava v tomto filmu byli k zblití. Mladistvý věk by mu nikdo nebaštil a to, že je samice už vůbec ne. Pokud máte rádi hip-hopové sračky a namachrovaní idioti poskakující po pódiu jako opice vám nepřipadají neskutečně trapní a zbyteční, tak si přidejte jednu hvězdičku. Bábina tradičně bez chyby. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • 17-ročného Trenta v skutočnosti hral v dobe natáčania 26-ročný Brandon T. Jackson. (m.a.t.o.)
  • Když studentky cvičí balet, hraje jim při tom písnička „Maniac“ od Michaela Sembella. (Zix.)

Reklama

Reklama