Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (606)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $144miliónovTržby USA $128,350,574Tržby Celosvetovo $229,147,509Tržby za predaj Blu-ray v USA $21,772,223Tržby za predaj DVD v USA $16,414,466║ nie je to až taká katastrofa ako by sa dalo čakať ale jednoznačne na Reitmanové diely sa to nechytá a to ani z ďaleka, proste táto kompilácia nehrá to pravé orechové, aj keď tu máme zopár fajn frkov, ktoré troška pobavia ale ako celok to ide skôr do prázdna, miestami to príde dosť zdĺhavé a na ten slušný rozpočet tu moc toho nie je čo by očarilo, čo znamená že tu máme ďalší zbytočný remake ale nádstavbu /videl v kine: 40%/ ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Jsou to tři hvězdy s odřenými uchy míšenského porcelánu, protože považuji původní dva díly krotitelů duchů za takový drobný klenot.  A takový restart si nezasloužil. Sice by se našly i klády, třeba camea herců z starých krotitelů, ale celkově mě tato verze neoslovila. A nesouvisí to s tím, že to byly krotitelky. ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Osobně se za velkého fanouška Krotitelů duchů nepovažuji, i když se mi první dva originální filmy líbili a na dlouho slibovaný třetí díl jsem se těšil. Po neustálém odmítání Billa Murrayho a smrti Harolda Ramise jsme se ale museli smířit s nevyhnutelným a na místo originálního týmu (a případně jejich dětiček) se dočkáváme restartu s ženskými hrdinkami. Od prvního traileru film vypadá jako to největší zklámání všech dob. A to se nedostaví. WHAT?! Někteří jsou teď překvapení ale film je v rámci možností pikey. Aspoň tedy víc než se čekalo. Vůbec nemá cenu srovnávat TY Krotitele duchů a ty Krotitele duchů. Berte tohle jako prostě jiný tým s jiným přístupem. Většina starého obsazení má ve filmu cameo (Billa Murrayho to vůbec nebaví a kdo by mu se mu divil, když ho chtěli zažalovat, když tu nebude hrát) ale ženský tým naplno na těch 117 minut uchvátí. Ve filmu taky nechybí spousta odkazů na původní filmy (nejvíc zapůsobí po-titulková scéna) a celkově fanoušky asi zklamání nebudou (I když možná jo, jak jsem říkal fanoušek nejsem). Rozhodně od Krotitelů duchů nečekejte revoluci. Když však očekáváte vtipnou komedii, v rámci možností se dočkáte. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Čumím. Fakt nevím, nad čím tu většina hodnotících tak brečí. Čekal jsem příšernou příšernost (už jen kvůli tomu, že se musela dát jako hlavním hrdinům šance tentokrát něžnýmu pohlaví, aby si všichni uvědomili, že i ženský dokážou bejt krotitelky čehokoliv), ale kupodivu jsem se příšernosti nedočkal. Chyběla vám stylizace hrdinek do podoby Lary Croft, abyste mohli pohonit nebo co? Nad čím pláčete? Vždyť i originální kluci krotitelé byli pěkný záprdci a vlastně antihrdinové, stejně jako tady ty holky. Možná chybělo víc humoru, ale nejedná se o žádnou trapnost. Snad jediná věc, která mě trochu iritovala, je přestřelená bláznivá vynalézavá Holtzmannová... Na truc přidávám půl hvězdy a zaokrouhluju nahoru. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

OK, tak 2* za silený humor, priveľa nevtipných prekáračiek, príliš dlhý rozjazd a nedostatok originality (hoci v inom refrešnutom kulte, na ktorý si teraz ani za svet nespomeniem, som si už všimla, že remake pre 21. storočie znamená len recyklovaný scenár ako cez kopírák v iných kulisách a s novými rekvizitami - žeby SW 7?). Ale hviezda navrch za odkazy, kameá a proste preto, že GB milujem, nech sa deje (skoro) čokoľvek :-) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (20)

  • Takmer všetci hlavní protagonisti z pôvodnej verzie si zahrali cameo rolu, okrem Harolda Ramisa (Egon), ktorý zomrel. Na začiatku filmu je v kancelárii pri dverách vidieť aspoň jeho sochu. (modano222)
  • Tvůrcům se po uvedení prvního traileru dostalo neskutečně záporného ohlasu. Po cca dvou měsících měl na YouTube při 31 564 938 shlédnutích 235 207 liků a 776 780 disliků. Režisér Paul Feig pro "Daily News", řekl: ,,Mezi geeky jsou jedni z největší idiotů, jaké jsem kdy v životě potkal. Hlavně poté, co na mě už měsíce útočí kvůli novým Krotitelům duchů." Paradoxně se trailer, i přes své velmi záporné přijetí, stal ve své době nejstahovanějším trailerem v historii YouTube. (ČSFD)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama