Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (606)

Socrates 

všechny recenze uživatele

Čumím. Fakt nevím, nad čím tu většina hodnotících tak brečí. Čekal jsem příšernou příšernost (už jen kvůli tomu, že se musela dát jako hlavním hrdinům šance tentokrát něžnýmu pohlaví, aby si všichni uvědomili, že i ženský dokážou bejt krotitelky čehokoliv), ale kupodivu jsem se příšernosti nedočkal. Chyběla vám stylizace hrdinek do podoby Lary Croft, abyste mohli pohonit nebo co? Nad čím pláčete? Vždyť i originální kluci krotitelé byli pěkný záprdci a vlastně antihrdinové, stejně jako tady ty holky. Možná chybělo víc humoru, ale nejedná se o žádnou trapnost. Snad jediná věc, která mě trochu iritovala, je přestřelená bláznivá vynalézavá Holtzmannová... Na truc přidávám půl hvězdy a zaokrouhluju nahoru. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Už před projekcí mi bylo zcela jasné, že se bude jednat o odpad všech odpadů. Trailer sliboval prostoduchý scénář, krajně nesympatické herečky, trapný humor či béčkové triky. A sliby bohužel nelhaly. Jen díky volnému lístku jsem byl ochotný tuto slátatninu zhlédnout. A to především proto, abych svým následným komentářem varoval všechny nešťastníky, kteří chtějí mít s tímto splaškem z dílny Paula Feiga co dočinění. Naprosté znesvěcení žánru sci-fi a jednoznačně nejhorší snímek roku 2016. ()

Reklama

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

To duchové žerou duhu, že to je tak zasraně barevný?! Remake tak otravnej, trapnej a zbytečnej, že i kdyby tam v půli naběhla původní sestava a poslala ty rádoby vtipný střeva do prdele, stejně by to nebylo na víc než jednu hvězdu... a to ani nejsem kdovíjak obří fanda původních filmů. Do toho si připočtěte otřesnej soundtrack, nulovou atmosféru a fakt, že klasika z osmdesátek vypadá líp i po těch třiceti letech. Hollywoodská zoufalost v plný polní! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Snad první film, u kterého by mi bylo líto, když bych ho hodnotil hůř, než jak jsem ho skutečně hodnotil. Přitom by si to bezesporu zasloužil. Prachsprostě totiž kopíruje legendární osmdesátkové Krotitelé duchů, ze kterých si vzal vlastně všechno a nepřišel s ničím novým. Až na to, že je to natočeno poměrně dobře a digitální efekty taky nejsou k zahození. Do toho Chris Hemsworth naprosto exceluje a dělá z tohoto filmu opravdovou komedii. Zapíral bych, když bych tvrdil, že jsem se nezasmál. Žel kvůli těm holkám to nebylo. Je vidět, že Kristen a Melissa mají úplně jinou filmovou průpravu než Leslie s Kate. Kate obzvlášť byla hodně mimo. Každopádně zvědavý jsem na výsledek byl, co Vám budu povídat. Nakonec to ale nedopadlo hůř, než jsem čekal a cameo rolí starých známých jsem se konec konců také dočkal. Jen na tu znělku by už nikdo nikdy neměl šahat. To by bylo fakt moc fajn. ()

kiddo

všechny recenze uživatele

Tady. Víc o nejnovější studiové boudě, tj. dalším parazitu přiživujícím se na osvědčené původní verzi, jemuž na marketingovém oddělení vyrobili v zájmu zakrytí niterní sračkoidnosti feministický skandál, aby do kina nahnali slabé duchem se špatným svědomím a vyrobili si na internetu klikance, vědět netřeba. Jediný způsob, jak vyhrát, je neúčastnit se. Proto ani na pirátech v useknutém ruském ripu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (20)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. července 2016 v Hollywoodu. (Varan)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama