Reklama

Reklama

Šílený Max, pronásledovaný svou pohnutou minulostí, je přesvědčen, že jediný způsob jak přežít, je vydat se na osamělou pouť. Narazí však na skupinu prchající pustinou ve vyzbrojeném obrněném vozidle, v jejímž čele stojí elitní Imperator Furiosa. Citadelu, odkud prchají, tyranizuje Immortan Joe, kterému kdosi odcizil něco nenahraditelného. Rozzuřený vojenský vůdce svolá všechny své gangy a ve vysokooktanové silniční válce nemilosrdně pronásleduje prchající rebely. (Warner Bros. CZ)

(více)

Recenze (2 425)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Hlavná sila nového Mad Maxa nie je vtom, že bude šokovať ľudí, ktorí nevedia, čo od tohto žánru čakať, ale vtom, že dokáže strhnúť aj zasvätených. Fury Road je klenotom akčného filmového sveta vďaka svojej obrazovej nápaditosti, nadsádzke s neustálym humorom, a nehasnúcim napätím od začiatku do konca. Nehovorím, že ten film nemá chyby: dej je reciprocitývny a chrakatery postáv sú len nakusnuto vykreslené - ale všetko to je presne v takej miere, aby sa to nebralo vážne a aby to malo neskutočne dynamický spád. Nepamätám sa, kedy som naposledy tak zarito fandil postavám, ktoré sa na prvý pohľad nedajú brať vážne. A to je ten trik - behom filmu sa všetko dokáže otočiť. A to sa vzťahuje na celý film. Teším sa na ďalšie projekcie. Ps: 3D nebolo tak účelové od dôb Avatara. 92% | CineStar Anděl Praha, 13.5.2015 | ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jediný film, který jsem až doposud od George Millera zhlédla, byl Šílený Max 2 - Bojovník silnic. Moc si z tohoto snímku nepamatuji, ale vím, že mně příliš nebavil a přišel mi poněkud nezáživný. Doufala jsem proto, že tato "moderní renovace" by mi mohla přinést větší zážitek. Nemýlila jsem se. Mad Max: Fury Road je skutečně ku*evsky našlapaná jízda od začátku až do konce. Snad jen v pár scénách nechá diváka trochu vydechnout, než to na něj zase pořádně vybalí. Tom Hardy toho moc nenamluví, Charlize Theron je úžasná a Nicholas Hoult zase střelený. Tím hlavním kanónem tohoto filmu jsou totiž ty MEGA husté vytuněné káry. Luxusní TankoMobily:) Ty to všechno táhnou a zanechávají zcela jistě diváky v úžasu nad tím, jak to všechno někdo dokázal dát dohromady. A samozřejmě, hudební stránka je dokonalá. Byla jsem překvapena nad tím, když jsem na YouTube našla videa z natáčení a očekávala jsem plac v obklopení zeleného plátna. Vypadá to tak, že Mad Max si po celý film dokázal vystačit i bez toho. Smekám před tvůrci a režisérem, že v době, kdy je zelené plátno, kam se hneme:), se ještě najde člověk, který ho nepotřebuje, ač se jedná o tak náročný film, co se týče množství akčních scén a kaskadérských kousků. No Green Screen! Yup!:) ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Pôvodnú sériu mám rád, obzvlášť kultovú dvojku, preto som sa aj veľmi tešil na toto nové spracovanie a našťastie nesklamalo. Hlavne musím pochváliť, že je to úplne netradične pojatý veľkofilm, pri ktorom som mal konečne pocit, že tvorcovia mali voľnú ruku a tak nemuselo dochádzať k zbytočným kompromisom, ktoré by to len kazili. A takto dynamický a pritom pomerne dlhý akčný film som nevidel už poriadne dávno, tu som mal skutočne pocit, že tie dve hodiny prešli za polovicu času. Ale práve tento klad má predsa len v sebe aj svoju horšiu stránku, celý film je vlastne jedna dlhá naháňačka a tak už nezostalo času na plnohodnotný príbeh, ale aj tak tu má stále čo zaujať, či už vízia budúcnosti so zaujímavým typom spoločnosti, viacero kmeňov zabijakov, množstvo detailov, ktoré to príjemne spestria, hlavne tí duchovia minulosti prenasledujúci hlavného hrdinu a dokonca sa tu nájde aj niekoľko príjemných a fungujúcich emotívnych momentov, za čo môže aj dobrý výber hudby. Na akcii, ktorá tvorí väčšinu času filmu síce musím trochu vytknúť, že je tu všetkého možno až zbytočne moc, jednoducho tých zničených vozidiel, zabijakov letiacich vzduchom a podobne je tu tak veľa, že to časom už nepôsobí až tak úderne a tiež ten eRkový rating sa dal využiť ešte trochu viac, síce sa tu nájde niekoľko drsných momentov, ale pôsobia skôr tak nenápadne. Ale inak je to celé skvelo natočené, dynamické, špinavé, veľkolepé, pestré a nadmieru nápadité, pričom na ten výber rozmanitých vozidiel je radosť pozerať. Hlavne taká naháňačka s motorkármi a ich zostreľovanie behom skokov, sekvencia s hojdajúcimi sa zabijakmi a mnoho iného, tu ma jednoducho akcia dosť bavila. Postavy síce kvôli celkovej dynamike nemajú až tak veľa priestoru, ale aj tak ma bavili. Tom Hardy tu predstavuje typickú postavu tohto žánru, teda drsného muža, ktorý sa stará hlavne sám o seba, možno aj preto mi hlavne prvú polovicu bola sympatickejšia Charlize Theron a veľkým plusom je aj postava mladíka, ktorý spočiatku pôsobí úplne bezvýznamne, ale ten jeho postupný prerod sa mi dosť páčil. A nesklame ani pestrý výber záporákov. Takže síce k úplnej spokojnosti mi ešte trochu chýba, hlavne by som chcel viac príbehu kľudne aj na úkor akcie, ale aj tak ma George Miller nesklamal a som rád, že ani po toľkých rokoch svoje schopnosti pre tento žáner nestratil. Rád si to pozriem znovu a dúfam, že sa dočkám aj pokračovania. 82% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak niekto z výslnia osemdesiatkových akčňákov spravil poriadny comeback a narobil v tomto tisícročí rachot ako nikto iný, tak je to opomínaný režisér George Miller, ktorý nenechal svoju trilógiu zapadnúť postapokalyptickým prachom. Poctivo si varil polievočku, aby mu štúdiá mohli zafinancovať tento šialený megalomanský projekt, ktorého plánoval a snoval už dve desaťročia. Viem si predstaviť ako trpel a obhrýzal si nechty pri prasiatkach a tučniakoch. Všetky roky odriekania sa prejavili a George vykypel ako parný hrniec, jednoducho potreboval vypustiť paru a ako lokomotívu na nás vychrstol svojho bojovníka ciest s menom MAX! Z opticky šialenej réžie je cítiť prehľad, nadšenosť malého dieťaťa s rozvahou sedemdesiatročného ostrieľaného režiséra, ktorý hýri nápadmi a potenciálom ako v najlepších rokoch. Mám dojem, že týmto filmom Miller definoval nové hranice a možnosti akčného žánru, tie obludné akčné sekvencie sú tak nadupané, originálne a presvedčivo natočené, že ma zatláčali do kresla a na konci filmu som zistil, že popcorn, ktorý mám obyčajne schrumaný ešte pred úvodnými titulkami som dojedal s tými záverečnými. K tomu všetkému sa nedajú opomenúť herci, bez ktorých suverenity by to nešlo. Hardyho Max bol stopercentný, o tom snáď nikto nepochyboval, prekvapila ale hlavne Charlize, ktorej drsná akčná hrdinka nestrácala nič zo svojej ženskosti, čo sa v podobných charakteroch často nevidí. Takže čo viac povedať, akcia vám vyrazí dych, stratíte reč, ale určite nezabudnite ísť do kina, pokiaľ sa dá. 95%. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Jak říkal Vašek, srát na nějaké podtexty, u nového Maxe bude nejzásadnější užít si tuny zábavné akce. A nespletl se. Tvůrci vzali to nejlepší z druhého a třetího dílu a divákovi nezbývá, než se bavit výsledkem jejich bujné fantazie a užívat si dvouhodinovou akci plnou bizarních vozidel a ještě bizarnějších postav, doplněnou o příjemný střih a povedené filtry. A nad tím, jestli to všechno dává smysl nebo dodržuje fyzikální zákony, je lepší mávnout rukou. O to tu zas tak moc nejde. A jestli na tomhle mělo být něco feministického, jak se před premiérou šířily zvěsti, tak se nejspíš někdo posral v kině. Anebo to tak pochopila nějaká feministka, což vlastně mluví za vše. Nejdůležitější postavou je samozřejmě Max, který je hlavním tvůrcem akce i všech důležitých okamžiků. Furiosa má nepochybně taky svou roli, často zábavně přehnanou, ale v kontextu celého filmu patřičnou. A sexy baby, které po sobě stříkají vodou z hadice, aby potěšily divákovo oko, mi moc feministické taky nepřijdou. PS: Toecutter alias Immortan Joe potěšil. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Šrapnel ze špinavé budoucnosti plný z(a)tracených postav, které jednají naprosto chaoticky a iracionálně ve jménu čehokoliv, k čemu by se mohly upnout. George Miller kašle na nějaký scénář a raději buduje atmosféru bezútěšné budoucnosti, kde vředy a nádory prorůstají skrze tělo i ducha, při jejíž sledování má divák pocit, že se na dvě hodiny octl v sedadle spolujezdce na tom nejbeznadějnějším místě na světe. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Šílené. Max "Transfůzák" Rockatansky je zpět v nejvymazlenějším díle série, na který jsme čekali dlouhých 30 let. Celý film je jedna velká, nápaditá honička, překvapivá, uhrančivá, skvěle a hlavně poctivě natočená. Miller se rochní v detailech, fascinuje meřítkem a do filmu, na kterém jsem viděl tak dvanáctiletého kluka klidně vpašuje odhalené děvy, dojičky, krev i utrhané obličeje. Hardy je cool Max, na slovo sporý ale výrazově přesný, Charlize má co hrát a její Furiosa je prakticky hlavní postavou a i když je jen další kapitolou téhle ságy, hodně stojí na ní. Návaznost na minulé díly je minimální. Všechno šlape jako hodinky. Dobře promazaný stroj. To je moje! ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Málokdo pochopí, co tím myslím, když řeknu, že tenhle film je napjatej na laně mezi Taken a Avatarem, ale nemůžu si ten příměr odepřít. *** S Taken to má mj. společnou formální ryzost, frázování, přehlednost, zrytmizovanou logiku jednotlivých kroků, časování neúhybně a neodvratitelně vedoucí k jasnému cíli, takže zdánlivě paradoxně, místo abyste byli napjatí, se ve Vás při sledování rozhostí výsostný klid a máte každou vteřinu všechen čas na světě se rozhlížet a užívat si choreografii pohybu, balet na scéně. Protože se nebojíte, jak to dopadne. *** A tohle je zároveň přechodem k Avatarovi. Je to pohádka, žonglující s tradičními hodnotami života, a my víme, jak pohádky končí: dobře. Je to moderní sůl nad zlato, živá voda, klidné vědomí, že jednou musí přijít a prosadit se návrat k základům moudrosti, mateřské prasíle, že se všechmy bojující složky jako umoudřelé děti nakonec musí smířit a spojit v živý, vnitřně nerozporný organismus, v celek, který jediný může přetrvat. A je jedno, že v tomhle filmu stejně jako v Avatarovi nesledujeme víc než jeden další krok na cestě k úplnosti, jen některé hrdiny, kteří ví, jak to musí být a kudy vede cesta, byť ne příjemná. *** Je to strhující opus, který má základní rys společný se samotnou přírodou: vypadá pro roztěkaného, neklidného, bázlivého člověka zprvu chaoticky, složitě, nebezpečně, ale přitom toho, kdo se dokáže napojit, nechat zkonejšit, vnitřně uklidňuje, kolébá a ujišťuje o tom, že uvnitř všeho toho ruchu a pohybu se skrývá vysledovatelný a nezměnitelný řád, který vede k jedinému možnému konci. Postavy na obou stranách to ví, jsou uvnitř klidné, až k veselosti, jejich chování je předem stanoveným partem, který mají a musí odehrát. A třebaže na plátně vpodstatě nepřestává probíhat akce, která zdánlivě vypadá nepřehledně, bláznivě, šíleně, ve skutečnosti to lze sledovat jako taneční představení, kamera, střih, přeryvy, choreografie všech sborů i jednotlivců, všechno nám pomáhá, abychom uznamenali, že je to tanec podle pravidel, oslavný tanec života, sám sebe v kruhu potvrzující, skrze všechno postupné strádání a nepravosti se završující ke svému triumfu. *** Tenhle film je novým zpodobením meditace a já ho celý prodýchala hlubokými táhlými vdechy a výdechy v odvěkém rytmu završujícího se, svinujícího a rozvinujícího, nezničitelného univerza. *** Plus: nesmírně mě pobavila ta sociálně rozvrstvující metafora využívající esetiku hudebních stylů a kulturních hnutí - psala-li jsem, že choreografie navozuje dojem baletu, pak její jednotlivé bojující složky audiovizuálně odkazují na hnutí rocku, hippie, punku, death-metalu, new-age atd. Bravurní a velevtipný řez mj. sociokulturními metaforami západní civilizace 20. století. *~ ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Fallout and Furious. S trailery na Terminátora a Jurský svět byl dojem generačního déjà-vu takřka dokonalý, dětská radost ze čtvrtého Ramba se ovšem nekonala. Tu správnou osmdesátkovou demenci kalí až přílišný patos a ambice. Že jsem na to vůbec vlez a snad po deseti letech si upřímně přál pokračování nějakého filmu zrovna v mém neoblíbeném postapokalyptickém žánru, je ovšem minimálně wtf roku. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Spíše Mad Furiosa, jinak ale klasický hype jako blázen. Někdo v USA se uprdne na Rajčatech s úžasnými čísly a všichni jak smečka válečníků ujíždí Zběsilou cestou vstříc vysokému hodnocení hlava nehlava. Bombastický vizuál nepopírám, stejně jako hřmotný hudební doprovod, skvělé kaskadérské kousky a klasické trademarky, které dělají Maxe ještě šílenějším, než doopravdy je, nicméně od filmu s tak vysokým hodnocením čekám vždy něco víc, než jen zábavu - nějaký přesah. A to tato postapo série jednoduše nenabízí a ani z logického hlediska nemůže. Přirovnal bych to k zombie filmům. Viděli jste, aby nějaký měl hodnocení 9/10 ? A přitom je to velmi podobná "lehká" zábava. Takže se můžeme směle všichni uklidnit.___________ Po druhém shlédnutí. Revoluční akční film, který v mnoha ohledech (vizuální pojetí, mytologie, ženská hrdinka) stanovil standarty žánru minimálně v tomto desetiletí. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší akční film desetiletí? Všech dob? To jsou možná silná slova hned na začátek, nicméně je třeba zdůraznit. že nový Max je přímo nasáklý testosteronem a akcí, tak brilantně a neokoukaně natočenou, že jsem leckdy jen tupě zíral a vychutnával si v podstatě její permanentní nášup. Rozhodně nejsem fanouškem geniálního vizionáře George Millera, jak hlásaly trailery (jako v čem je ta genialita? - Happy Feet jako vážně? :O) a už vůbec ne původní trilogie. Přijde mi nevkusná, australsky ujetá a osmdesátkově trhlá zároveň. Chápu, jaký význam má série pro Mela Gibsona, ovšem z dnešního pohledu je koukatelná snad pouze dvojka. Nový Šílený Max s velice výstižným přízviskem není o nic méně divný a a rozhodně o nic více smysluplnější. Je však v nejlepším významu epický a v jistém ohledu novátorský. Postapo už bylo natočeno více než dost a všechny víceméně na stejné brdo, Max však vyhrál v loterii, co se týče vizuálu. Ačkoliv nepopírám, že šeď, špinavost a vyblité barvy sedí k mnoha filmům, na mě stále více funguje kýčovitost. Maxovy přepálené barvy v trailerech naprosto trhaly oči a jestliže se v trailerech neustále upozorňovalo na genialitu režiséra, tak zde jí tedy máme (někdo holt zraje později). Je až neuvěřitelné, že i přes pokročilý Millerův věk a velice náročné natáčení kdesi v Namíbii, se to na konečném produktu vůbec nepodepsalo a zjevně odpočatý postarší režisér vyrazil dech, stejně jako loni Scorsese s jeho Vlkem z Wall Street. No a samozřejmě si na závěr nemůžu odpustit překvapení, že kdyby se film místo Mad Max jmenoval Furiosa s fantastickou Charlize Theron v hlavní roli, vůbec bych se nedivil. Překvapivě táhne víc film ona než Tom Hardy. Fury Road se neskutečně povedla a těším se, až si dám v kině opáčko, což se cení víc než cokoliv jiného... PS : Ve filmu je spousta věcí, co prostě nedávají smysl, ale jsou děsně c00l a to přece stačí, no ne!? Viděno v kině 2x.. 9o%...[26.5.2015_Cinestar_Anděl] ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Je umění natočit nekončící akci tak, že nezačne nudit, no Georgovi se to sakra dobře zdařilo. Je to jak nějakej šílenej trip se spoustou ujetejch fetišistů, co si stříkaj sprej do huby, dávaj si uhozený jména jako Rictus Erectus a nosej náhrdelník z hlaviček panenek (jako Rictus Erectus). Nicméně někde v tom všem se našel čas i na trochu toho budování charakterů, Tom Hardy si vystačil s jedním až dvěma "soucítícíma" pohledama, Charlize jako obvykle boží, překvapil Nicholas Hoult - jako zfanatizovanej pošuk Nux byl skvělej, stejně tak Splendid Rosie Huntington-Whiteley. Parádní hudba, vůbec celej fim je super nářez. A ten kytarista byl esencí celýho filmu, šílenec zapálenej do svýho jedinýho poslání - řezat do kytary zavěšenej v popruhách v červeným body. Líbilo moc! ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Živá krvná konzerva, náboženstvo vody, hyperobézny vodca a jeho degenerovaný syn, výzor obyvateľov pripomínajúci skôr mutantov, krásne ženy (odkiaľ sa medzi tými degenerátmi vzali???), snaha vymaniť sa zo šialeného spoločenstva, sen o zelenej krajine, krach nádejí a ilúzií, šialené prenasledovanie, túžba zasiať semeno, pomsta, vláda stratená v násilí prechádza do rúk ženy, mad max ako večný ahasver, putujúci z jedného miesta na druhé. Silné, zapamätateľné obrazy, vizuálne a akčne dokonalé. Stojí za reprízu. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Kvintesenciální akční film nového milénia s příšerně charismatickou příchutí apokalypsy. Naše ústřední hrdiny, Maxe a Furiosu, na zbytečné tlachání moc neužije, daleko raději komunikují akcí, a když přijde na emocionálnější moment, vystačí si krátkým pohledem. Vynikající scénář ale dokáže na minimálním prostoru pozoruhodně komplexně vymodelovat i většinu vedlejších postav v čele s mladičkým vlčákem Nuxem a účinně děsivým Immortanem Joem. Obrovské uznání panu Millerovi, který ve svých sedmdesáti letech dnešním mladým režisérským "esům" předvedl, co, že je to ten punk, a jak se dá natočit kulervoucí blockbuster. 90% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Neviem, ci film roka, ale uplne sa do detailov zhodujem s komentarom uzivatela T2. Je to Epicke, bombasticke, spektakularne, zbesile, sialene dobrodruzstvo, ktorej bubnova hudba Junkie XL len pritvrdila na pilu. Na tento film len tak rychlo nezabudnem. A samozrejme skvele 3D. George Miller vedel, ake su dnesne vymozenosti natacania filmov a urcite si v porovnani s Mad Maxom spred 30 rokoch vedel predstavit, ako by to mohlo vyzerat. A vobec nesklamal, naopak prekvapil. ()

castor 

všechny recenze uživatele

A teď mám písek všude.. V životě máme určité jistoty. Že ráno vyjde slunce, že dvě a dvě jsou čtyři, že míchat tvrdej alkohol se nevyplácí, že Jágr bude vždycky hokejový bůh a že Gott si pokaždé pro toho svého Slavíka dojde. Kdo by ale čekal, že se George Miller po třech dekádách vrátí k postavě málomluvného a už dávno zlomeného Maxe, kterého sžírá minulost, pro ránu nejde daleko a ač vypadá, že by kulku do hlavy nejraději vypálil každému, nakonec se rozhodne pro správnou věc? Počkal si, zřejmě si leckdy dupnul a tuhle srdcovku uhnětal podle sebe. Výsledek je divočina. Cokoliv pojízdného sviští kupředu, postavy skáčou z jednoho auta na druhé, padají pod kola, mizí v dáli, svírají se v plamenech. Auta létají vzduchem, šrotují se, fanatické postavy se do toho šíleně tlemí, uctívají svého Nadsmrťase Joea, zatímco skupinka ztracenců v čele s Maxem a polonahými krasotinkami jejich útoky srdnatě a s notnou dávkou nadsázky odrážejí. Samozřejmě se tu zatraceně tlačí na pilu, na autě jsou namontované obří bubny, nechybí živelný kytarista s plamenometem, hraní si s pupeční šňůrou, fanatická víra ve spasení díky položení života v boji, fabrika na mateřské mléko, zdegenerované postavy.. Atmosféra, hudba, barvy, testosteron, akce, feeling, Charlize Theron bez vlasů i bez ruky. Když blockbuster, vždycky si dám raději něco takového, než všechny ty Iron Many a ostatní marvelácké uhlazené superhrdiny, u kterých ucvrkávají desetiletí hošani i padesátiletí požírači popcornu. Čtyři hvězdy a kousek.. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. Pravděpodobně bych nechodil tak daleko, abych řekl, že Mad Max: Fury Road je nejlepším filmem roku 2015, nicméně v TOP 3 určitě bude. Zpočátku mi dělalo problém se do tohoto filmu "dostat" (nevím, jestli jsem neměl náladu, ale pamatuju si, že jsem zpočátku málem v kině usnul) jenže pak přišel přejezd přes údolí a od té doby jsem věděl, že takovýhle akční nářez jen tak v kinech neuvidím. Rozhodně jeden z filmů, které musím vidět ještě jednou, abych si uspořádal myšlenky. Zatím ale 90 % s tím, že Charlize Theron totálně ukradla tento film týpkovi, jehož jméno je i v názvu tohoto filmu a to je něco, co se jen tak nevidí. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Šílený Max (1979) s Melem Gibsonem se mi moc líbil a určité měřítko sneslo i jeho první pokračování (1981). Dóm hromu (1985) jsem zatím neviděl, ale musím říct, že Zběsilá cesta je pro mě obrovským zklamáním. Akce? Myslíte ty mraky pixelů, digitální honičky, nepřehlednost a zběsilý střih? Příběh nic moc, Hardy mi byl nesympatický a celé to bylo děsně vyumělkované. Příště budu radši koukat dvě hodiny do blikající svářečky, to vyjde nastejno... ()

Související novinky

Godzilla -1.0 dostane i černobílou verzi

Godzilla -1.0 dostane i černobílou verzi

21.12.2023

Nová inkarnace nejslavnějšího monstra japonské kinematografie od studia Toho Company je nečekaným (skromným) blockbusterovým hitem letošního roku. Snímek Godzilla Minus One s odhadovaným rozpočtem… (více)

Marvel našel nového superhrdinu

Marvel našel nového superhrdinu

01.11.2022

Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Ambulance) se musel kvůli nabitému diáři vzdát role v prequelu Šíleného Maxe Furiosa, jeho oceňovaná hra Topdog/Underdog na Broadwayi ale brzy končí (nebo minimálně… (více)

Anya Taylor-Joy dotočila prequel Šíleného Maxe

Anya Taylor-Joy dotočila prequel Šíleného Maxe

28.10.2022

Pro herečku a hlavní hvězdu chystané Furiosy Anyu Taylor-Joy (Dámský gambit) je hlavní část natáčení hotová. 26letá Američanka z Miami sdílela před pár hodinami fotky na svém instagramovém účtu, ve… (více)

O čem bude madmaxovská Furiosa?

O čem bude madmaxovská Furiosa?

26.06.2022

Natáčení snímku Furiosa je v Austrálii momentálně v plném proudu, a tak už na veřejnost vypluly také první oficiální informace o ději celého filmu. Jak už název napovídá, hraný prequel k Šílenému… (více)

Reklama

Reklama