Reklama

Reklama

Šílený Max, pronásledovaný svou pohnutou minulostí, je přesvědčen, že jediný způsob jak přežít, je vydat se na osamělou pouť. Narazí však na skupinu prchající pustinou ve vyzbrojeném obrněném vozidle, v jejímž čele stojí elitní Imperator Furiosa. Citadelu, odkud prchají, tyranizuje Immortan Joe, kterému kdosi odcizil něco nenahraditelného. Rozzuřený vojenský vůdce svolá všechny své gangy a ve vysokooktanové silniční válce nemilosrdně pronásleduje prchající rebely. (Warner Bros. CZ)

(více)

Recenze (2 426)

987Castiel 

všechny recenze uživatele

Dobré efekty, či už zvukové alebo vizuálne v púštnom prostredí kvôli ktorému som mal neustály pocit smädu. Bola to najlepšia akčná jazda za posledné roky, bez debát. Nenudil som sa ani sekundu a tento postapokalyptický svet bol v skutku originálny. Kvalita dialógov ani samotného scenáru na mňa výraznejšia nezapôsobila.Tom Hardy opäť v úlohe kde prehovorí minimum slov a tvári sa celú dobu rovnako ako všetkých predošlých filmoch. K žiadnej postave som si nevytvoril puto ani sympatie. Vnímam to viac ako dynamickú zábavu pre 3D kiná než ako filmové umenie. ()

O_Peki 

všechny recenze uživatele

Tak tothle šlo totálně mimo mě. Po všech těch uchvatných komentářích jsem se velice těšil, až si film v klidu pustím a nechám se unést parádní jízdou s partou maniaků. Ale kde se stala chyba? aha už vím - film je totiž naprostá kokotina o ničem. Jediné co stojí za podívání je bezruká Charlize s pohledem drsňáka. ()

topvideo 

všechny recenze uživatele

Tom a Charlize šlapú ako hodinky, tento film by mohol trvať ešte dlhšie....nemám dosť, čakám pokračovanie. Bravo. ()

Bezejmený 

všechny recenze uživatele

Šílený max v naprosto šíleném filmu. Kdo proboha tohle vymyslel a kdo to schvaloval? Film s podstatě jednou akční scénou (honičkou) začínající během úvodu a končící závěrečnými titulky. Naprostá většina postav jsou totální magoři, ostatní jsou ještě větší. Vynikající design aut a vlastně i všeho ostatního. Úžasná kamera a vizuál celkově. Režisér pořád přidává další a další nápady. Jen jsem čekal, že to bude více odsejpat a také trochu lepší děj po těch ohlasech. ()

Uccueta 

všechny recenze uživatele

dokonalý akčný film. Určite sú veci, ktoré sa dajú vyčítať, ale načo, keď je to taká zábava, že človek dokáže nedýchať 120 minút, mať pri tom priblblý blažený úsmev na tvári a nástupom tituliek má pocit, že naozaj pozeral film, kde všetci vedeli, čo robia. ()

Dacsus 

všechny recenze uživatele

Nikdy by som nepovedal, že film postavený čisto na akcii, a s príbehom jednoduchším ako matika pre prvákov môže byť až takto zasrane zábavný, a to som si myslel že mám dosť veľkú predstavivosť. Pre mňa vo svojej kategórii až umelecký skvost. ()

RomaS 

všechny recenze uživatele

Podle toho jak jsem se bavil to plná palba nebyla, ale za tu neuvěřitelnou vizuálni kreativitu, šílenou non-stop jízdu a tripovou nápaditost si těch pět koulí zaslouží. ()

Los_Angelos 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Vizuální žranice. Ještě nikdy mi neuběhlo prvních 60 minut akčního filmu tak rychle, jako tady. Jízda !!! Charlize Theron úžasně obsazená, Tom Hardy výbornej, Rosie Huntington-Whiteley krásná. A král George ? Před 30 lety ode mě dostal 4 hvězdy za Čarodějky, teď si to zopakujeme u Maxe. Že ve svých letech bude točit jako za mlada, na to bych si nevsadil ani pětník. Smekám klobouk a jdu si to pustit ještě jednou ! ()

alex011 

všechny recenze uživatele

Skvele akcne, ale zacinam ocenovat u filmov skor dejovost ako nadupane efekty, skvele akcne sceny. V Maxovi bolo toho dostatok a velmi pekne sceny s hodnotenim na maximum ale kedze dej bol velmi predvidavy a vlastne velmi chaby, hodnotim ako priemer. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Je to tak šílené až je to dobré... A tím pádem člověk přežije některé nesmysly... Výhoda je že se hodně málo mluví a naštěstí je tam mraky slušné akce... Kamarád mi říkal že je to nejlepší film na kterém byl kdy v kině, jeho nadšení nesdílím, je to dobré, ale nejlepší pro mě osobně rozhodně ne... Koukal jsem že bude pokačování tak uvidíme co z otoho vyrobí... ()

andrewXx 

všechny recenze uživatele

Ak by sa ma niekto na nového Mad Maxa opýtal, povedal by som 3 základné veci vystihujúce tento film. Úchvatný vizuál, vynikajúce akčné scény a zbesilá jazda, ktorú má ostatne aj v názve a ako bonus obsadenie krásky z Transformerov Rosie Huntington- Whiteley. Na film sa mi pozeralo veľmi dobre aj napriek tomu, že som predtým filmom odohrávajúcim sa v takomto svete nefandil. George Miller z toho ale dostal niečo viac, niečo omnoho viac. Akciu som si riadne užil, no k dokonalosti tomu chýbalo viac priestoru pre Toma Hardyho a menej plytký, výraznejší scenár. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se ,že starší díly s M.Gibsonem jsem neviděl.Více-méně k tomuto novému se musím přiznat,že v prvních pěti minutách jsem moc nadšený výraz v obličeji neměl.Hlavou se mi proháněli nadávky jako úchylárna,ale po dalších pěti minutách zjistíte,že to k tomu patří.To zohavení ,ta přehnanost a hlavně ta akce.Akce tady tvoří drtivou většinu délku filmu.A říkám Vám to na rovinu v některých chvílích nebudete ani dýchat.Efekty jsou hodně vydařené a všechno je to takové pěkně barevné.Pravda,zápletka je vlastně jedna velká honička ,která nemá žádný zásadní zvrat.Je to prostě jedna velká: ŠÍLENÁ AKCE!!! ()

Sympy 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání,na tohle jít do kina tak se zeseru.Smutnej Hardy jede celej film pouští pár holek mu do toho kecá. S klasickými Maxem nesrovnatelné. ()

Etherium 

všechny recenze uživatele

Šialenosť takýto film natočiť, tie postavy, ten smrad ropy a odtrhnutých hláv, tá energia akcie vynáša film do postapokalyptických nebies. ()

DjLibnei 

všechny recenze uživatele

ta třetí je za ten pojízdný rockový koncert dokonce i s pódiem a kytarou s plamenem... Tohle vážně nemělo chybu! 50% ()

frankiiee 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmov, kde je nová prerábka lepšia ako originál. Akčná jazda od začiatku až do konca, vizuál z ríše snov, dokonalá pastva pre oči ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Můžete mně někdo vysvětlit, co na tom tak žerete? Nevim jesltli jsem neviděl nějakou "tv film béčkovou verzi". Áčkovýmu filmu se to podobá jen rozpočtem. Dyť se na to nedá kontinuálně dívat. Snad jen název odpovídá, je to pořádně šílený. Miller potvrzuje jen to, že i ve stáří je solidní úchylák a perverz master kalibru. Za mě je film někde mezi Playgirls, Vodní svět a Resident Evil: Zánik. ()

Související novinky

Godzilla -1.0 dostane i černobílou verzi

Godzilla -1.0 dostane i černobílou verzi

21.12.2023

Nová inkarnace nejslavnějšího monstra japonské kinematografie od studia Toho Company je nečekaným (skromným) blockbusterovým hitem letošního roku. Snímek Godzilla Minus One s odhadovaným rozpočtem… (více)

Marvel našel nového superhrdinu

Marvel našel nového superhrdinu

01.11.2022

Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Ambulance) se musel kvůli nabitému diáři vzdát role v prequelu Šíleného Maxe Furiosa, jeho oceňovaná hra Topdog/Underdog na Broadwayi ale brzy končí (nebo minimálně… (více)

Anya Taylor-Joy dotočila prequel Šíleného Maxe

Anya Taylor-Joy dotočila prequel Šíleného Maxe

28.10.2022

Pro herečku a hlavní hvězdu chystané Furiosy Anyu Taylor-Joy (Dámský gambit) je hlavní část natáčení hotová. 26letá Američanka z Miami sdílela před pár hodinami fotky na svém instagramovém účtu, ve… (více)

O čem bude madmaxovská Furiosa?

O čem bude madmaxovská Furiosa?

26.06.2022

Natáčení snímku Furiosa je v Austrálii momentálně v plném proudu, a tak už na veřejnost vypluly také první oficiální informace o ději celého filmu. Jak už název napovídá, hraný prequel k Šílenému… (více)

Reklama

Reklama