• Boogeyman

Moje recence BD na Filmserver.cz(19.3.2011)

• tom88

Čo všetko som odpustil jednotke, tu už sa nedá odpustiť. Všetko bolo prehnané a viac detinskejšie. Je to zábavka hlavne pre to najmenšie publikum. Keby som mal okolo 7 rokov, úplne by som to žral. Čivava, ktorá hrá na klavíri, alebo pes, ktorý maľuje na plátno packou ? To si snáď robia prdel. Bolo to tak stupídne, až som sa na tom zasmial. Hovadinka na eNtú, ale pre decká božie. Súcitim s menším publikom a dávam za nich o hviezdu viac. 40%(19.5.2011)

• ghatos

Psí taškařice bez děje. Infatility a přehrávání je tam příliš. 27%.(22.2.2011)

• ecceHOMMO

Obrovským plusom pokračovania sú čivavovské šteniatka a Papiho príbehy o bojovníkoch. Avšak ostatné išlo skôr mierne smerom dole, ale napriek tomu to bolo milé psie povyrazenie, ktoré ocení najmä menšie publikum, alebo ľudia majúci v obľube psíkov.(25.6.2011)

• KuZd

tak extremni kravina, ze jsem se celej film u toho bavila a nevericne kroutila hlavou, co to je za pakarnu...(28.3.2011)

Čivava první díl byl film, který se líbil jen některým lidem ale v Americe byl nasazen do kin kde se stal v jednu dobu nejnavštěvovanějším filmem. O tom že vznikne druhý díl jsem ani netušil tak mě to překvapilo. velkým plusem je to že to točil Alex Zamm, který stojí za úspěšným pokračováním filmu Doktor Dollitle dalším plusem je že zůstalo z jedničky kromě toho chameleona a krysy a některým nezajímavých postav všechny postavy. Děj je taky v pohodě a nudit jsem se nenudil takže spokojenost.(6.2.2011)

Malé čivalové se naprostou odpoutaly od předsudku, že pokračování je horší a všem to totálně natřeli. Tentokrát je to ještě o kus větší psina.(27.1.2011)

Je to další pohodová komedie psech - čivavách.(14.5.2011)

• Petrasuvicka

Film jako takovej byl nuda, ale ty čivavy.... ♥♥♥(15.10.2011)

Hodnocení stejné jako u jedničky-byla to taková kravina,až to bylo hezké a docela jsem se pobavil ještě víc,než u prvního dílu.Opět dobrá kamera.(5.1.2012)