Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbené mluvící čivavy jsou zpět! Disney přichází s filmem Čivava z Beverly Hills 2, bláznivou komedií, která pobaví celou rodinu. Život novomanželů Papiho a Chloe se obrátí naruby s příchodem jejich nezkrotných a rozpustilých štěňátek, která jim vyvádějí jeden kousek za druhým. Když ale potíže potkají jejich páníčky, nenechají se štěňátka ničím zastavit a chtějí jim stůj co stůj pomoct – rodina přece drží pospolu v dobrém i zlém a pomáhat si musíme. Papi, Chloe a jejich ratolesti se tedy vydají na dobrodružnou cestu, na které znovu dokáží, že i malé zvířátko se může stát velkým hrdinou. Na DVD navíc najdete spoustu zajímavých bonusových materiálů. Tento dojemný příběh znovu připomene význam rodiny, přátelství a věrnosti, to vše s velkou dávkou humoru – tentokrát na pátou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

LencaN 

všechny recenze uživatele

U druhého dílu se bohužel objeví efekt, že ač je to pořád stejně roztomilé, není to už ono. Vyprchal totiž moment překvapení a úžasu nad nápady. Tohle už je zase jen nadstavba. Páreček čivav si sice udělal krásných pět štěňátek, která jsou k zulíbání, ale to nevytáhne film z marastu. Scénárista se snažil děj oživit různými jednotlivými liniemi, které měli společné jedno, čivavu Chloe a Papiho. Úsměvné to bylo. Psí svatba, čivava ve vaně, vyprávění o psích předcích, apod. Ale nezazlívám Jamie Lee Curtis, že už se neúčastnila druhého pokračování. A vlastně se změnilo celé herecké osazenstvo. Jednoduše řečeno - legrace to byla, ale kasovní trhák to nikdy nebude. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Rodičovský stav je nejednou nemilosrdně trestán krutostí. Na začátek je třeba říci, že nemám vůbec žádný problém s čivavami. Naopak, docela se mi líbí. Že z nich nejednou karikaturu psů udělal dementní člověk není jejich vina. Klidně bych nějakou čivavu i choval. Sebehorší čivava je pořád lepší než jakýkoliv pudl. I když pudl vlastně není pes. To je zcela samostatná entita. Jsou psi a pak jsou pudli. Ale zpět k filmu. Chápu, že je to jen film, pouhá fikce určená ke spotřební zábavě, ale zpočátku se mi chtělo fakt zvracet. Maloburžoazní demence aplikovaná na psy. Když došlo na psí soutěž, už mě fakt zvratky lechtaly v krku. Ano je to film, ale komumkoliv se líbí navlíkat psy do hloupých oblečků, je u mě prostě dement. Ať už to je politicky korektní nebo ne. Kupodivu to ale začalo být nakonec i zábavné a suma sumárum to zase až tak velké utrpení nebylo. Kluk se bavil a i já se tu a tam zasmál. 2.5* ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Čo všetko som odpustil jednotke, tu už sa nedá odpustiť. Všetko bolo prehnané a viac detinskejšie. Je to zábavka hlavne pre to najmenšie publikum. Keby som mal okolo 7 rokov, úplne by som to žral. Čivava, ktorá hrá na klavíri, alebo pes, ktorý maľuje na plátno packou ? To si snáď robia prdel. Bolo to tak stupídne, až som sa na tom zasmial. Hovadinka na eNtú, ale pre decká božie. Súcitim s menším publikom a dávam za nich o hviezdu viac. 40% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Čivava první díl byl film, který se líbil jen některým lidem ale v Americe byl nasazen do kin kde se stal v jednu dobu nejnavštěvovanějším filmem. O tom že vznikne druhý díl jsem ani netušil tak mě to překvapilo. velkým plusem je to že to točil Alex Zamm, který stojí za úspěšným pokračováním filmu Doktor Dollitle dalším plusem je že zůstalo z jedničky kromě toho chameleona a krysy a některým nezajímavých postav všechny postavy. Děj je taky v pohodě a nudit jsem se nenudil takže spokojenost. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama