Reklama

Reklama

Charley (Anton Yelchin) je středoškolák před maturitou, který si užívá života plnými doušky – je oblíbený a chodí s Amy (Imogen Poots), nejžádanější dívkou na škole. Vlastně je tak sebevědomý, že se dokonce posmívá i svému nejlepšímu kamarádovi Edovi (Christopher Mintz-Plasse). Problémy ale nastanou ve chvíli, kdy se do vedlejšího domu nastěhuje Jerry (Colin Farrell). Nejprve působí jako sympatický člověk. Ale něco na něm není tak docela v pořádku a nikdo jiný, ani Charleyho matka (Toni Collette) to podle všeho nevidí! Poté, co je svědkem Jerryho velice podivného chování, dospěje Charley k jednoznačnému závěru: Jerry je upír, který tu loví své oběti. Protože není schopen o tom nikoho přesvědčit, rozhodne se Charley vyhledat pomoc a rady populárního lasvegaského iluzionisty a samozvaného odborníka na upíry Petera Vincenta (David Tennant), než vezme věci do vlastních rukou, aby se monstra zbavil. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Silvana: respektuju názor, ale nesouhlasím... :) pro mě překvapení roku a poměrně zábavná horormedie

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Nemám slov...Táto Noc hrôzy bola skutočná hrôza !!! Zdĺhavé, nudné a proste o ničom. A nezachránil to ani Colin Farrell, ktorý sa, mimochodom, veľmi podobá na môjho obľúbeného speváka Eda Kowalczyka. Ak ste to ešte nevideli, ani to nepozerajte. Strata času...

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

Mr.Apache: Hovno si akorát tak ty.Ak sa chceš hádat tak vypadni z tejto diskuze debílek.

Pumiiix

Pumiiix (hodnocení, recenze)

Mr.Apache - znam tyhle tvoje kecy uz z jinych diskuzi ( mezi tebou a par uzivateli ), takze nebude nejak prehnane reagovat a radsi te nebudu resit. Papa pane ó velky (ne)znalec....

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Na takové zbytečné malé fejsbukářské hovno, co ví úplný prd, si nějak moc vyskakuješ, Pumlíč.

Pumiiix

Pumiiix (hodnocení, recenze)

Petero: Novejsi Salem´s Lot jsem videl a na nemecke upiry se uz dlouho chystam :-)

Pumiiix

Pumiiix (hodnocení, recenze)

Mr.Papuč - ja taky ale vedel komu filmy doporucuji, jinak bych pridal i starsi kousky ( ktere ja osobne mam uz shlednute ) - http://www.csfd.cz/film/959-dracula/, http://www.csfd.cz/film/2681-dracula/, http://www.csfd.cz/film/7345-ples-upiru/, http://www.csfd.cz/film/231651-hrabe-dracula/, http://www.csfd.cz/film/6860-upir-nosferatu/, http://www.csfd.cz/film/4427-noc-hruzy/, http://www.csfd.cz/film/4499-salems-lot/ tak neco starsiho - z tech novejsich bych jeste pripomel 30 dni dlouho noc.

 (hodnocení, recenze)

Pumiiix: dik sice jsme už něco viděl, ale bude i tak na co koukat!...

 (hodnocení, recenze)

Pumiiix: tak sem hoď seznam, protože souhlasím s Dudnym! :)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

shlédnuto ve 3D... nic mi tam nevadilo, podle mě nejlepší upírský film za poslední dobu... 4*

Lalanek

Lalanek (hodnocení, recenze)

horší film sem dlouho neiděl to už bych dvakrát víc zkousnul stmívání než tuhle hovadinu....

 (hodnocení, recenze)

BLANIK.: každopádně mi byl docela sympatický... jako většina Britů - tak nevím :)

 (hodnocení, recenze)

musím uznat že tohle je pro mně zatím asi největší překvapení roku! (ještě uvidím s čím vyrukuje PA3) na film jsem se netěšil vůbec a pustil jsem si jen abych si potvrdil, že to bude sračka - vidím ten Farrellův make-up ve stylu Twilight a chce se mi zvracet! ale ono to bylo fajn... dokonce moc fajn! děj sice vůbec ničím nepřekvapí, ale postavy jsem si oblíbil všechny a Yelchinoci jsem docela fandil - David Tennant je symspaťák (takový typický Brit) - navíc nějaké vtipné hlášky za mně 4*!

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Ty vole ondreji nejdřív všude píšeš tou svou Slovenštinou a najednou píšeš jenom Česky? Nehrajto na mě.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

frajerka: docela by mě ondreji zajímalo kdes tohle ukradl. Pochybuji žes to vymyslel ty.

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

Komedie? Ani náhodou. Rozhodně se teda nepotrháte smíchy. Horor? Většinou ani ne... Spíš je to celé taková hodně moderní pocta 80. létům, a jako taková funguje, prostě baví.

Související novinky

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

17.11.2020

Režisér Tom Holland (Dětská hra) pracuje na pokračování svého klasického upířího hororu Noc hrůzy z roku 1985. V tuto chvíli si jistě mnozí z vás říkají, že Noc hrůzy přeci už má jednak pokračování z… (více)

Reklama

Reklama