Reklama

Reklama

VOD (1)

Země se stala terčem invaze neviditelných mimozemšťanů a lidstvo jejich hostiteli. Mimozemské Duše vytlačí tu lidskou a převezmou kontrolu nad jejich tělem. Melanie je jedna z posledních lidských bytostí, která je vetřelci nedotčena. Po jedné z honiček se ale dostane do zajetí a je přesvědčena, že to znamená její konec. Do její mysli pronikne Duše jménem Poutnice. Ta pátrá v Melaniiných myšlenkách a doufá, že se dopracuje až k příčinám přetrvávajícího odporu, který jim lidé kladou. Je ale zavalena záplavou vzpomínek a silných emocí, jimž vévodí láska. Poutnice není schopna vysvobodit se z tužeb Melaniina těla. Síly, které jdou mimo ně, nakonec promění Poutnici a Melanii v nedobrovolné spojence. (TV Nova)

(více)

Diskuze

LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnocení, recenze)

ten film je fakt dobrý. je o liberáloch a o tom ako sa chovajú. budeš tolerantný aj keby sme mali použiť násilie.

na příspěvěk reagoval GigaPudding

LarisaDavid

LarisaDavid (hodnocení, recenze)

Viete čo ma vždy štve na filmov Podľa knihy? Že nikdy nie je nič podľa nej (výzor a vek postáv a pod) Keď to je podľa knihy tak aspoň to by malo byť podľa nej nie? Keď už dej sa zdá byť nezažívať alebo musia skresat veci. Aj vstah Kyle vs Vanda vôbec nezakomponovali do toho pričom to podľa mňa bolo dosť podstatne.

majkin22

majkin22 (hodnocení, recenze)

Dobrý den ... prosím Vás ... jednu hvězdičku ... ale mohli byste mi prosím někdo napsat do "pošty"  o čem to vlastně bylo?

Děkuji

Aneta55

Aneta55 (hodnocení, recenze)

knihu jsem dočetla asi 4 měsíce před filmem...a jelikož se mi kniha neskutečně líbila tak jsem se na film hrozně těšila a bohužel jsem byla neskutečně zklamaná !! :((

Zenei

Zenei (hodnocení, recenze)

66pepo66

Máš pravdu, presne to sa mi na knihe páčilo. Myslím, že najlepšie to vystihuje môj komentár ku knihe, ktorý mám uverejnený na stránke databazeknih.cz Skopírujem ho sem:

 

"Ešte sa mi nesalo, že by som v priebehu čítania nejakej knihy tak radikálne zmenila názor na ňu. Prvých asi 100 strán som bola zúfalá, absolútne ma to nebavilo, neverila som, že knihu dočítam a ak ju aj dočítam, že ju ohodnotím viac ako jednou až dvoma hviezdičkami. Postupne si ma však absolúne získala. Hlavne pretože má niečo, čo mám ja osobne v literatúre veľmi rada. A to nejednoznačné vzťahy (nie partnerské, myslené všeobecne) - nedôvera, strach, nenávisť, postupné krehké budovanie dôvery a získavanie náklonnosti..."

66pepo66

66pepo66 (hodnocení, recenze)

Pocul som, ze je kniha dobra, pocul som, ze je kniha zla. Pocul som, ze film je zly. Nakoniec som tomu po dlhej dobe konecne dal sancu a pozrel si to. Ten film v podstate nakoniec vobec nebol taky zly ako sa moze/mohlo zdat a ako naznacuje hodnotenie. Verim tomu, ze kniha musela byt ovela lepsia a celkom zvazujem, ze by som si ju mozno jedneho dna aj precital. Na filme ma mrzelo jedine to, ze to nebolo viac rozobrate. Tie vztahy, nemyslim cisto romanticke, ale hlavne tie priatelske a tak vseobecne. Verim, ze sa to dalo natocit/spravit aj lepsie. Ale co uz. nebolo to uplne ono, nieco tomu chybalo, ale pacilo sa mi to.

na příspěvěk reagoval Petaxis, Zenei

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

Mám pocit, že při čtení týhle diskuze mi začal v mozku rapidně klesat počet buněk. A to už jich tam i tak bylo málo.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Och jeho jediná naděje na nějaký vztah .. ikdyž csfd láska není prý to pravý.. ale kdo jsem abych vás soudil... každopádně si mu krutě pošlapala srdíčko :(...

na příspěvěk reagoval Kobain

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Kobain

:D ty máš hodně velkou frustraci co ? ... je pitomost aby si ze sebe dělal něco co nejsi jen kvůli nějakým ubohým pipinám ;)) copak oni za to stojí ?? Víš člověk co ze sebe dělá něco co není jen kvůli tomu aby měl holku a byl s ní "šťastný" ... ten doopravdy nikdy šťastný nebude, protože to nikdy nebude doopravdy on. ;)

Pokud si o tom chceš pokecat napiš mi do zpráv zrovna se nudím ... ale dál tímhle tématem už nebudu zahlcovat diskuzi ;)

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

dragon94

Ale já už vím jak na to! Stačí si naplácat na ksicht tunu mejkapu a gelu, namazat nůž kečupem, nasadit smutný(retardovaný ) výraz vyfotit se (nezapomenout schovat láhev od kečupu jak se to stalo jednomu emoteplometu) , pak zajít do kina na Stmívání nebo na koncert džastyna bíbra kde je mozkově zaostalých pipin dost.... akorát s tou stříbrnou metalízou bude problém:(

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Kobain

Slušných 12 let :D ... a frustrace že tě holky nechtějí ... neboj to se zlepší ;) nakonec i těm největším pipinám v životě dojde co je a co není důležité a potom budou chtít chodit s klukama jako si ty.. teda když přestaneš psát takový to pi*oviny na csfd.

na příspěvěk reagoval Kobain

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Žárlí na to že doma nemá pipinu a není krásnej šampónek co má na stříbrnou metalízu ;) ... Prostě výkřik do prázdna ;))

na příspěvěk reagoval Kobain

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Ale že tam měli ty mimozemštani kůůl auta a motorky. Teď  bude chtít každá pipina po svým emo šamponkovy stříbrnou metalízu

na příspěvěk reagoval GigaPudding

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheRaven

Hlavní hrdinka Melanie miluje toho kterej ji napřed chránil a pak ji chtěl zabít ...(to je ten se který m byla když byla člověk)

A ta mimozemsiká entita miluje toho který ji chtěl zabít a teď ji chrání ... On si nikdo vůli neuzurpuje neboť tělu velí pořád jen ta mimozemská entita.... a ten člověk v ní.. Melanie jí do toho může leda kecat .. nebo udělat maximálně nějaký rychlí pohyb ruky(viz. strhnutí volantu, facka) ... ale tělu velí pořád ta mimozemšťanka oni se nijak nestřídají.

TheRaven

TheRaven (hodnocení, recenze)

No a mně teda neni jasná jen jedna věc, třeba je to v té knize, ale tu jsem nečetl. Hlavní hrdinka chce ty dva mouly souložit naráz (tzv. sendvič), anebo postupně, podle toho, které identitta zrovna uzurpuje vůli? Dík.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

kiddo

Mimochodem pokud je tohle obsah předlohy tak všechny tyhle aspekti mi došli ;) ..

A opravdu je to velice složité téma :D ... to se nedá zpracovat do dvou hodin ... :D to stím souhlasím.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Petaxis

To nic nemění na faktu, že jako film je to prostě blbý. Film by měl prostě fungovat sám o sobě i když je značně zjednodušený ... a né jenom jako doplněk ke knize. ještě sem neviděl aby někdo obhajoval film slovy pokud ste nečetli knihu tak to nedokážete pochopit... a přitom je tolik výborně zfilmovaných knižních titulů .. kteří fungujou samostatně.. a jsou to velice kvalitní filmy ... tohle prostě vážně kvalitní film není... A tady Rewol by si měl uvědomit, že se tu hodnotí film a né knížka ;) ... a omlouvat blbý film tím že tu knihu při její velikosti a složitosti lépe zpracovat nešlo je totální pi*ovina.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Rewol

Ale jo, vlastně máš pravdu, mohlo tam být víc doslovně převedených scén typu "Panebože, lidi jsou tak hnusná násilná prasata - pušky a pistole, ste se zbláznili, bo co?... Ehm, cože, tenhle chlap na mě útočí? Mohl by sem někdo urychleně napochodovat s puškou? Já jsem příliš zaneprázdněná vlastní pompézností, než aby se bránila, a tak by bylo fajn, kdyby si ruce umazal někdo jiný." Taky citelně chyběl projev: "He? Oni se všichni nevražděj jako zvířata? Hm, tak to asi dokázali, že si vyhladit nezasloužili. Kdyby se zběsile zabíjeli, tak to by byla jiná. No co, hurá pokračovat ve vyhlazování cizích vědomých druhů." V tomhle ohledu je fakt, že plná krása a hloubka předlohy byla trochu upozaděna.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

beba789

Inteligentní a rozsáhlé dílo o 3 postavách :D ... dost dobrý :D...

Stejně ty argumenty že když jsme nečetli knihu emáme koukat na film to je humáč :D.. Já budu číst 600 stránkovou knihu .. abych si mohl pustit film .. který jak sám napsal je bez přečtení knihy naprosto k ničemu :D.

na příspěvěk reagoval Petaxis

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Petaxis

Pán tím chtěl asi říct že Bourne je hrozně primitivní, zato Hostitel je natolik inteligentní dílo, že ho nemáš šanci pochopit! :DDDDDDDDD

na příspěvěk reagoval dragon94

Související novinky

Další adaptace knihy pro mládež na cestě

Další adaptace knihy pro mládež na cestě

03.08.2014

S adaptacemi knih s dospívajícími teenagery, především dívkami, se v poslední době v Hollywoodu roztrhl pytel. Máme tu ságu Hunger Games, nedávno se rozjela další velká a nákladná série začínající… (více)

Po Divergent přijde Insurgent

Po Divergent přijde Insurgent

13.02.2014

Stmívání odstartovalo fenomén knižních adaptací pro mladistvé, které se pokouší nasbírat divačky přes odvážnou hlavní hrdinku a nadpřirozený koncept. Ve šlépějích Twilight ságy se snažily kráčet… (více)

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

13.05.2013

A dohady pokračují. Tentokrát ale zdrojem není bulvár, nýbrž uznávaný The Hollywood Reporter. Několik různých zdrojů pro magazín potvrdilo, že hlavním kandidátem je Joe Wright. Dává to smysl hned ze… (více)

Další těla pod Neesonovy náhrobky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

19.02.2013

Březnový start natáčení se blíží a krimi-thriller A Walk Among the Tombstones rychle nabírá obsazení. Ale nejdříve stručně o projektu: film je adaptací jednoho ze sedmnácti románů, které uznávaný… (více)

Reklama

Reklama