Reklama

Reklama

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Satanova holčina chce prebudiť svojho ocina, no na to potrebuje 666 obetí, a tak si to s hordou démonov namieri priamo do bordelčeka, kde sa rozpúta nádherný masakrík. Typický Olaf, ako ho každý pozná - na jednej strane je to film totálne idiotský, na druhej strane sa podľa očakávania opäť ukázalo, kto je majstrom svojho remesla v nemeckej nízkorozpočtovej produkcii, čo sa týka gore. A ja gore milujem. Celkovo - neprekvapilo, nesklamalo, ale aspoň uspokojilo "nižšie žánrové pudy", vďaka čomu to dlhé, nekonečné čakanie na uncut verziu stálo za to. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Olaf Ma začína úprimne nudiť. Márne sa pokúša "obohatiť " dielo nejakými zbrojnošmi , povaľovanie sa v usekaných častiach tela a celkovo tie démonické priehladné rozbíjačky utekajú mimo Mňa. Prestávam veriť, že spácha nejakú "prekvapivosť" no bola by som rada. Ale touto formou nech plytvá radšej ako FX supervisor vo filme, ktorý má nejakú hodnotu. ( audio/vizuálne repete ktoré prekvapí len prekvapeného) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Začalo to vcelku dobre, ako taká lacná, ale nadšená variácia na "From Dusk Till Dawn", no približne od polovice ma to svojím stereotypom a úmornosťou už tak nudilo, že som sa nevedel dočkať konca (ktorý mimochodom za moc tiež nestál). Takže gore nie je všetko a v tomto prípade to platí dva krát tak... a neviem si ani predstaviť aká nuda to navyše mohla byť vo verziách, ktoré ani neboli „uncut“. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typický Ittenbach se vším, co k němu patří. Příběh začíná v 16. století v Německu. Nevím sice, proč už ne rovnou ve středověku, ale i tak bych bral příběh z minulosti raději. Jenže tady jde o kletbu pekelné šlapky, co je popravena, ano, střeva a vše ostatní ven, a záhy se vrací jako démon pomsty - slušivý masakr. Pak se příběh přesune do současnosti, kde se schýlí k dalšímu masakru. OK. Ale to čekání bylo docela dlouhé, i když perverzní scénky v bordelu byly jistým osvěžením. Stroj s vrtulí dal vzpomenout na památnou Jacksonovu sekačku... Gore jako vždy nevyvážené, tedy výborné a místy mizerné. Největší slabiny - užvaněné pasáže neherců byly k zbláznění, stroboskop v bordelu k zešílení. Kdo rád německý underground s poletujícími hlavami, končetinami, vnitřnostmi a dalšími chuťovkami včetně blicí scény, mohl by být spokojen. Pro okrajové publikum, jak jinak. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje pátá zkušenost s Olafovou tvorbou takže už vím co od něho můžu očekávat. Hned úvodní předtitulková scéna naznačila, že je to pořád ten stejnej Olaf jak si ho pamatuju. Jenže kromě té povedené předtitulkové scény pro mě jinak bylo prvních 40 minut doslova ubíjející nudou. Pak se to ale zlomí a příchází trošku svižnější tempo. Navíc jsem to začal brát jako Hororovou komedii, protože v některých scénách je to tak trapný až je to vtipný. A myslím si, že i záměrně. A ke konci u té masové řežby kdy lítaly všude okolo končetiny a všechny možný části těla už jsem se vyloženě bavil. A jelikož jde o kousek, kterej mi alespoň vykouzlil úsměv na tváři a sem tam vytáhl i podařený gore tak asi 3 slabší hvězdy dám. ()

Reklama

Reklama