Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (608)

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Presne pri tomto druhu filmov ma vždy napadne, či hodnotenie "odpad", nie je predsa len príliš milosrdné. Jedna neskutočná trapárna, s ukážkovo ohavným, americkým, metrosexuálnym prototypom ideálu: Zacom Efronom. K ostatnému sa radšej ani nebudem vyjadrovať, lebo ma opäť napína, a to som mal na raňajky müsli .. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další vzpomínka na devadesátá léta - každou sobotu na základce jsem začínal Kačeřími příběhy, následoval Skippy, Tarzan a Pobřežní hlídka. Nebyl jsem nijak zvlášť velkým fanouškem seriálu, ale nebylo možné jej nevidět anebo o něm aspoň neslyšet. O Pamele nemá cenu se ani zmiňovat. Sázka na nostalgii fanoušků se úplně nepovedla, co jsem alespoň vyčetl, jde o komerční propadák a kritici si smlsli. Já jsem neočekával žádné zázraky a jsem poměrně spokojený, dá se říct, že jsem se dobře bavil, jakmile se film začal brát trochu víc vážně, bavil jsem se už méně. Dwayne je podle mě vhodná volba pro Mitche, Kelly je až přesladká, u Alexandry jsem asi pět minut přemýšlel, kde jsem ji to jen viděl, až jsem si vybavil scénu z Temného případu, hm :-) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prekvapive nezazivny a to tu byl velkej potencial. Problem je, ze na jednu stranu tu jsou stupidni az nechutny vtipky, ale na druhou stranu tu je pokus o vazne minenej pribeh a dohromady to proste moc nejde. Takhle se to cely jen tak tahne, trva skoro pul filmu nez se zacne neco dit a dvouhodinova stopaz je taky smrtici. Herci jsou sice sympataci, ale co si budem povidat, herecky nebo komedialne to zadnej zazrak neni, Johnson umi jen svuj drsnej vyraz, Efron je az moc velky hovado a Rohrbach fakt neni herecka. K tomu si prictete nefungujici akci, navic s mizernejma trikama a mame totalni promarneni sance. Par scen je sice fajn, herecky jsou sexy a nekterej for pobavi, ale to je bohuzel malo. Slabsi 3*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Instinkt mi říká, že se děje něco nekalýho. A koule mi říkají, že tam musíme jít." Když jsem na pláži potkal Mitche Buchannona, tak jsem si uvědomil, že od našeho posledního setkání pilně navštěvoval solárko, posilovnu, oddělení plastické chirurgie a kadeřníka. Přesto jsem ho bezpečně poznal podle červeného plováku a taky proto, že mu ostatní říkali Mitchi. A pokud někdo tvrdí, že tento snímek je stupidní, tak má pravdu. Nicméně já tvrdím, že by se k němu hodila ještě o kousek větší stupidita a víc zpomalených běhů se zaříznutými plavkami do zadečku Stephanie, Summer a zejména C. J. Já jsem zkrátka náročný divák, který při sexuálním útoku na oči reaguje spokojeným vrněním. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Televizně to byla naivní limonáda, jenže tehdy možností moc nebylo a samozřejmě jsme všichni dřepěli a fandili, kterak si plavčice s bujným poprsím a jejich svalnatí kolegové hráli na detektivy. Tedy když zrovna chlupáč David Hasselhoff nehonil nějakou sukni. Když si představím, že se seriál natře moderním hávem, tým povede Dwayne Johnson, využije slušný rozpočet, eRkový rating a okolo se bude prsit třeba Alexandra Daddario, neznělo to zle. Jenže hrdinství možná, ovšem absence intelektu určitě, a to je potíž. Nová Pobřežní hlídka je totiž k uzoufání pitomá. Akce je nenápaditá, nahodilá, bez energie (navíc s digitálním ohněm na hořící jachtě, mimochodem). Humor je mizerný, pokud se tedy divák nepopadá za břicho z přirození zaseklého v plážovém lehátku. Zároveň se ale na komedii bereme dost vážně, což nikdy není správná cesta. A ani ty zpomalovačky nebaví. Kriminální příběh, kterak jedna kočka ovládá drogový byznys a chce změnit zátoku k nepoznání, je na úrovni školácké story, kterou si promítá v hlavě před spaním. V druhé (slabší) polovině Zac Efron očekávaně vystupuje z pozice nafrněného olympionika, hlavně ovšem dostáváme bídnou kriminální zápletku, ze které je na zvracení. Mimochodem Jon Bass je zoufale trapný po obě poloviny. Kelly Rohrbach k sežrání, Daddario pochopitelně taky. Ač děvčata nemají co hrát. PS: Jediná nahotinka je scvrklý penis nebožtíka, což jen podtrhuje bídu, o které píšu. ()

Galerie (234)

Zajímavosti (18)

  • Film sa nakrúcal v meste Savannah, Georgia, USA. (Darkage)
  • V decembri 2016 Paramount posunul premiéru filmu na 26. máj 2017, aby nekonkuroval snímku Alien: Covenant (2017). (belinko)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama