Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na vzrušující jízdu vašeho života! Dosavadní osud mladého studenta se převrací úplně naruby, když zjistí, že staré otlučené auto, které dostal od svého otce, dokáže létat … Příležitosti, která se mu naskytla, využije se vším všudy. Z nuly se stává hrdina a bojovník proti zločinu zvaný “Černý blesk”. Vůbec ale nemá tušení, že síly zla jsou v pohotovosti, touží po jeho zázračném automobilu a v honu za ním se nezastaví před ničím, i kdyby to mělo stát lidské životy a zkázu města. Dobrodružstvím nabitý akční film vznikl v produkci Timura Bekmambetova (režisér Wanted), na speciálních efektech se podílel tým z filmu Wanted a kaskadéři z filmů Agent bez minulosti a Quantum of Solace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

predators 

všechny recenze uživatele

Nastěnka je tu podruhé! Né, nebojte se. Nejedná se o žádné pokračování Mrazíka, nýbrž o jednu představitelku z Černého blesku. Ono trochu chování všech a řekněme i celý příběh vyznívají hodně podobně pavoučímu hrdinovi. Takže narovinu, všichni jsou dost stupidní, mají své problémy a řídí se svými názory, které jsou jedině ty pravé. Nuž, i tak jde místy o dobrou zábavu s ucházejícími triky, kterých ovšem není mnoho. Mno...a taky jsem nepřišel na chuť té ruštině... 45% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Zatial co prva polovica bola ruskou variaciou na Transformers, ta druha zase na lubovolny americky hrdinsky film- Superman, Spiderman, Iron Man...co vam len napadne.....znie to nepredstavitelne? Vysledok je vsak prekvapivo pozeratelny. Samozrejme treba ratat s nedokonalymi trikmi, roztrasenou kamerou a obcas neprehladnym strihom (najma v akcnych pasazach citit rezervy) no pribehova linia plni ucel dokonale takze film relativne bavi a nenudi. Slusny pokus o maly rusky popcornak. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mix Spidermana, Batmana, Pátého elementu a Hvězdných válek je příjemnou oddechovou podívanou, kde snadno uhádnete, co přijde, včetně povinného a očekávaného šťastného konce. Jen místy upovídanější a utahanější, vše ovšem vyváží efektní závěrečná honička. Výprava, kamera i triky jsou na vysoké úrovni, bohužel prostinký příběh pro malé školáky to nevyváží. Snad jen zapíchnutí tatíka bylo až příliš spidermanovsky okaté.... Jo a minus si zaslouží naprosto otřesná ruská popmusic. Když už to pouští do světa, mohli vybrat něco onačejšího. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Černý blesk by se dal snadno odstřelit jako kopírka Spidermana, pouze s létající volhou místo superschopností. Ano, je to ptákovina a příběh si ze Spidyho bere víc než přiměřené množství, na druhou stranu jde o ruskou snahu o tradiční americký blockbuster a s přihlédnutím k tomuto se to docela i daří. Film nenudí, triky se dají akceptovat, hudba slušná a i ty postavy jsou snesitelné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vím, že Černý blesk byla hrozná debilita. Že v něm je hromada naprosto příšerných chyb a tvůrci v příběhu kopírují snad každýho zfilmovanýho komiksovýho hrdinu z Ameriky. Jenže, i přes veškeré zhovadilosti, které film nabízí, jsem se u filmu celých 106 minut nenudil. Líbilo se mi, jak Rusáci chtěli zkusit něco svého, ale přesto zábavného a svým způsobem epického, jako točí právě Amík, když natočí třeba právě toho Spidermana nebo Iron Mana. Líbilo se mně, že i s tím málem, co měli, dokázali zahrát velkou muziku. Že herci byli neuvěřitelně fajnoví, že Jekatěrina Vilkova byla neuvěřitelně krásná. No prostě za málo peněz hodně muziky a i když to bylo chvílemi brutálně pitomé, mě to prostě celou dobu hrozně bavilo. A divil bych se, když by se Dmitrij Kiselev brzo neobjevil v Americe s větším rozpočtem a lepším příběhem. ()

Galerie (191)

Zajímavosti (2)

  • Auto použité v tomto filmu je Ruský GAZ 21. (Terva)

Reklama

Reklama