Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úvod šesté epizody přibližuje divákovi události, jež předcházely Rickovu procitnutí v opuštěné nemocnici. Dr. Jenner všechny uvítá v CDC nečekaným luxusem, zároveň však skupinu informuje o tom, že je přesvědčen o beznadějnosti situace a seznámí přeživší se záznamy testovacího subjektu 19, které všem ukazují vývoj choroby v mozku nakaženého člověka. Dále všem objasní, že nevěří ve zlepšení situace, ale přesto přichází s řešením, které přináší pověstné světlo na konci tunelu. Toto řešení se však nesetkává s velkým pochopením. (Necrotongue)

(více)

Recenze (19)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální epizoda první řady mě zklamala velice velmi. Nebyla by tak špatná, kdyby nebyla tak předvídatelná. Z chování Dr. Jennera je až příliš jasné, kdo byl subjekt 19, stejně tak je jasné, čím bude díl zakončen a navíc muselo být jasné i tvůrcům, že pomocí patetických rozhovorů větší napětí nevybudují. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páčilo sa mi to, pripadalo mi to ako celý oblúk v jednej epizóde. Jenner a vzorka TS-19, zariadenie, diskusia Shanea a Lori. Šťastie, že v zariadení našli druhú šancu, a zúfalstvo, ktoré prišlo po zistení, že to nie je druhá šanca, ale moment. A v poslednej časti Jenner povie niečo, čo sa zdá byť dosť dôležité, ale asi by si to nechal pre seba až na úplný koniec. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata epizóda z prvej série amerického televízneho seriálu "Walking Dead" (Živí mrtví) sa volá "TS-19" (Testovací subjekt 19). Skupina preživších sa po opustení tábora pri Atlante presunula do špeciálneho výskumného centra CDC. Stretnú sa tam s doktorom Edwinom Jennerom, ktorý osamotene pracuje na vývoji séra, ktoré by mohlo zastaviť epidémiu. Vedecky im vysvetlí priebeh premeny infikovaného jedinca na zombie. Hľadajú v centre pomoc, ale ocitnú sa v smrtiacej pasci. V poslednej chvíli sa im podarí uniknúť. *** ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý, zastarale působící díl, který je samozřejmě medicínsky uplně špatně. Komplex působí až moc uměle, Doktor přehrává účastníkům video z obřího projektoru, aniž by se něco skutečného dozvěděli, epizoda graduje digitálním trapným výbuchem. V některých částech komixu měli být tvůrci střízlivější a nahradit explozi impozí, smrtelným jedem, čímkoliv, když na to neměli dostatečné finance a možnosti. První z ne uplně povedených dílů série. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Budova, ktorá predstavuje CDC, je v skutočnosti Cobb Energy Performing Arts Centre. Rovnako ako skutočné CDC sa nachádza mimo Atlanty v štáte Georgia, ale nenachádzajú sa v nej žiadne infekčné choroby. Natáčalo sa v tejto oblasti, keďže všetky budovy v okolí Cobb Energy Performing Arts Centre sú tam, kde majú byť, a zdá sa, že pre scény z haly CDC použili aj vstupnú halu centra. (molcan2)
  • Centrum CDC sa v komikse nikdy nespomína ani nenavštevuje. Príčina vírusu tiež nie je nikdy odhalená, hoci sa o nej hovorilo; skutočná príčina nebola nikdy uvedená. (molcan2)
  • Na konci epizódy Rick (Lincoln) povie Jennerovi (Noah Emmerich), že je mu vďačný za to, že otvoril dvere a dal im šancu dostať sa von. Jenner hovorí, že "príde deň, keď už nebudeš." Toto sa vlastne opäť vracia ako názov premiérovej časti 7. série, Jedného dňa už nebudete (2016). (molcan2)

Reklama

Reklama