Reklama

Reklama

Rickova skupina narazila při hledání přístřeší a jídla na kněze Gabriela, který dovedl skupinu ke svému kostelu, kde žije sám. A protože měl dost zásob, dlouho z něj nevyšel. Zásoby však došly, a tak Gabriel vybral všechny objekty ve městě. Vynechal jen potravinovou banku; tam je totiž moc mrtváků. Rick nevěří Gabrielovi ani slovo, ale do banky se rozhodne vydat. Rickovi a Darylovi také vrtá hlavou to, že je možná někdo sleduje, alespoň Daryl má ten dojem. Skupinka s Rickem a Gabrielem vyrazila do potravinové banky, kde jídlo skutečně našli, ale boj o něj byl krutější, než si mysleli. Boba stáhl jeden z mrtváků pod hladinu, ale Bob tvrdí, že se mu nic nestalo. Skupina získala opravdu hodně jídla. Další skupina našla nějaké tlumiče na zbraně. Daryl a Carol strávili hodně času spolu a shodli se na novém začátku, až to vypadá, že by rádi začali jen ve dvou. Dvojice dokonce narazila na vůz, který si nechali v záloze, kdyby se v kostele něco zvrtlo. Když se Rickova skupina vrátila, ukázal Carl svému otci škrábance na zdech kostela a také nápis „ZA TOHLE SE UŠKVAŘÍŠ". Nápis napověděl Rickovi, že Gabriel skutečně něco skrývá. Ten večer si parta udělala velkou hostinu, každý se dobře bavil, a dokonce se shodli na tom, že pojedou s Eugenem do Washingtonu. Za kostelem je minibus, který mohou použít. Během večera se ale z kostela vypařili Bob a Carol. Carol se chystala odjet, ale Daryl ji našel včas. Už se chtěli vrátit, ale v tu chvíli kolem nich projelo auto, které uneslo Beth. Dvojice auto pronásleduje. Z kostela zmizel i Bob, který pozoroval vše zvenčí a brečel, ale pak ho unesla skupina přeživších z Terminusu. Když se Bob probral z bezvědomí, chyběla mu noha, na které si pochutnával Gareth a jeho lidé. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Terminus je minulostí. Vše to bylo jen na oko a tak se naše skupina vydává dál. Cestou zachrání kněze a ten je přivede na faru. Daryl potká auto, které uneslo Beth a tak se s Carol za ním vydává. Mezitím se ztratí Bob a veškeré podezření padá právě na kněze, protože něco skrývá! Ale je to skutečně on nebo si s nimi někdo další hraje? 90% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti minulé epizodě byl děj lehce slabší, ale stále solidní. Je teda fakt, že já bych určitě žádného kněze nezachraňoval, spíš bych pomohl těm supíkům okolo nahoru na skálu, protože bych byl zvědavý, jestli se Všemohoucí opravdu postará o své ovečky. Já osobně bych si vsadil na mrtvoláky. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl pokračuje opět ve velkém stylu. Fantastické zpracování, efekty, prostředí to je samozřejmost. Excelentní postapo atmosféra, v tomhle je tenhle seriál prostě Top. Druhá strana mince je příběh a ten se teď ubírá drsným a dramatickým směrem. TWD je seriál o přežití a survival je hlavní devizou, člověk by nečekal Game of Thrones. Tady ale autoři dokáží naservírovat survival prvky s dramatickým vývojem událostí v takovém stylu, že tech šokujících momentů je zde hafo. Navíc, jako by se příběh větvil do 3 rovin ( Washington, Beth, Kanibalové) zkrátka preciznost v každém momentě. Od postav, po příběh až k vizuálu. Závěrečný cliffhanger zase šokoval s opravdu nepříjemnými pocity ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama