Reklama

Reklama

Rickova skupina je přijata do Alexandrie, kde velí Deanna, bývalá kongresmanka. Deanna si rozhovory s nově příchozími nahrává, ale věří jim. Rickova skupina musí odevzdat zbraně a dostane k dispozici několik domů. Rozhodnou se ale spát v jednom domě, aby nebyli rozděleni. Brzy Deanna všem oznámí, že dostanou přidělenou práci, v obci má práci každý. První den se všichni rozkoukávají, není to pro ně lehké. Carl je přímo v šok, že může hrát videohry. Rick také není ve své kůži a Daryl se dokonce odmítá osprchovat. Jako první dostane práci Carol, má vařit. Další, kdo dostane práci, jsou Glenn, Tara a Noah, kteří se mají zařadit do týmu hledajícího zásoby. Ten nedávno přišel o lidi, zůstali jen Aiden a Nicholas. Oba jsou celkem troubové a s novu trojicí se neshodnou, což vyvrcholí rvačkou. Tu ukončí až Rick. Deanna vše viděla a je na svého syna Aidena naštvaná. Stojí na straně Rickových lidí, a proto je přede všemi uzná jako součást komunity... (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

Maza2222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, epizoda je stejně jako Home podle mě jedna z nejlepších a přitom má hodnocení 80-87%. Berete to tak jeno=m kvůli tomu ,že epizoda nenabídla skoro žádné chodce a akci? Že nenabídla žádné chodce je smůla, ale alespoň máme klidný díl, že nenabídne akci, je jedno. Tato epizoda byla i tak dost zábavná, určitě jedna z TOP 10 epizod ()

Reklama

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až v tomto diely naplno vidno čo všetko za sebou naša skupina má (hlavne skalný - carol, glenn, maggie, michonne karl, rick, daryl). Perfektne ukázané ako sa "tam vonku" zmenili a "prispôsobili" novému životu. Ten starý im prote nepadne (hlavne darylovi o ktorého sa momentálne budúcnosť obávam najviac) a bohužial možno si ani neuvedomujú ako sa hrozne zmenili preto, aby proste prežili za každú cenu. čakal som pomerne iný vývoj seriálu no toto čo sa deje ma prekvapilo a páči sa mi to viac ako som predpokladal že to dopadne. Myslím si že žiadny happy end nečaká. 90% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda, epizoda není z nejakčnějších, ale má výbornou, paranoiou prolezlou atmosféru, která situaci skvěle vyrovnává. Dobrotivá exsenátorka mi přijde falešná jako šedesátikoruna, takže se nedivím, že někteří nemohou klidně spát. A navíc je tu Aiden, ten by byl skvělý jako cvičný terč. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skupina dorazí k branám Alexandrie. Vstupují, každý prochází osobním pohovorem. Dostávají dům, ale první noc spí všichni spolu jako by se nic nezměnilo. Stále pamatují co se dělo a tak na "nový-starý" způsob života nejsou zvyklí. 85% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Jednoho z „chodců" si zahrál Scott Ian, kytarista thrash metalové kapely Anthrax. (Filipus Muff)

Reklama

Reklama