Reklama

Reklama

Rick se s ostatními vrátil z Hilltopu a svolal schůzi, kde oznámil, že dostanou jídlo, ale jen když pozabíjí Zachránce. Všichni jsou zaražení a Rick dává prostor k diskuzi, ale jediný, kdo se proti tomu staví jasně, je Morgan. Díky tomu je rozhodnuto a Zachránci budou vyvražděni. Andy z Hilltopu k Zachráncům jezdil pravidelně, takže se pokusí nakreslit plánek budovy a okolí. Zachránci budou přepadeni pozdě v noci, přes den musí Rickova skupina sehnat hlavu podobnou Gregoryově. Nakonec je nalezen mrtvák, který mu je trochu podobný, takže ho jen ostříhají a malinko upraví. Andy pak v noci vyrazí a dojede k Zachráncům sám, aby předal hlavu. Zachránci mu na to skočí a Rickova skupina se díky tomu může zbavit strážných, kteří jsou jediní vzhůru. Když se Rick a ostatní dostanou dovnitř, začnou zabíjet muže ve spánku. Všem je z toho špatně a pro Glenna je to úplně první zabití člověka, pro Heatha taky.
Všichni mají za úkol najít zbrojnici, ale než se tak stane, tak Sasha a Abraham narazí na muže, který nespal. Tento muž spustil poplach, takže došlo i ke střílení. Nakonec zbrojnici našli Glenn a Heath, v tu chvíli musí zabíjet oba. Rickova skupina nakonec vyhrává. Když se rozední a je po všem, tak Tara a Heath odjíždí na dvoutýdenní vyjížďku za zásobami apod. Zbytek je rád, že je to za nimi, když se náhle objeví muž na Darylově motorce. Rick se ho chystá zabít, ale z vysílačky se ozve žena a oznámí Rickovi, že má Maggie a Carol, které byly na stráži venku. Co se stane dál, se dozvíme v dalším díle. V tomto díle se Abraham odstěhoval od Rosity a řekl jí, že je to kvůli jiné ženě. Naopak Carol se dala dohromady s Tobinem. A Tara řekla Denise, že ji miluje. Denise jí to prý poví, až se Tara vrátí z vyjížďky s Heathem. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

mocakardiak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začl sem sa na to dívat znova před dvoma týdnama, teď su tady. Jak vtrhli k lovcům. Nevím, co bude dál. Už jsem to jednou viděl, ale nepamatuju si to. Ale je to čím dál horší, čím dál větší sračka. Carl, škoda, že mu mu nevystřelil mozek. To by zase bylo breku. Ale mám takový dojem, že oni obá se eště ukážou, co jsou zač. A jeden z nich bude piča ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanáctá epizoda patří mezi ty akčnější bez větší účasti nemrtvých a mám takový dojem, že mi tyto epizody vyhovují více, zombíci sice vypadají parádně, ale už se toho od nich nedá moc očekávat, jejich možnosti jsou prostě omezené na šourání a kousání, kdežto u živých se dá tušit nějaká ta invence. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Operace byla úspěšná. Ale zadělala na ten největší průser od počátku seriálu. Zde jsou zlomové momenty, které odstartují válku mezi frakcemi a také změnu celého seriálu. Dostane se do popředí boj s živými a postapo, zombie a survival prvky jdou do pozadí. Seriál bude stále top, ale pro milovníky postapo a zombie je to trošku zklamání. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řádná akce, ale zdálo se mi to, že to bylo moc easy peazy lemon squezy (nevím jak se to píše shut up :D). Rick tam prostě s tou svojí bandou zabijáku nakráčel a všechny postřílel jako by nic, ani jeden z nich neumřel, což na to, jak maj bejt tyhle Neganovi týpci děsivý a největší zabijáci nějak nesedí. Ale tak uprostřed noci vstávat a zabíjet nějaky raidery by se mi taky nechtělo. Každopádně kněz se nám vybarvil na dobrýho kněžího popravčího, asi mám novou oblíbenou postavu (sry Ricku). Maggie s Carol vedou zbytečný hádky typu "zůstaň tady" "ne jdu taky" klišé, takže týpci Neganovi je samozřejmě chytnou a naše banda se teď asi spotí víc než Rickovy vlasy. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama