Reklama

Reklama

Rick a několik dalších lidí vyrazilo na cestu do Hilltopu, kde je jediný lékař, který může Maggie pomoct. Maggie má silné bolesti a horečku, protože se něco děje s jejím dítětem. Cestou ale naráží karavan na problém v podobě Zachránců. Rickovo auto zkusilo hned několik cest, ale na všech na ně čekali Zachránci. Celé to skončilo tak, že skoro všichni karavan opustili a nesli Maggie na nosítkách. V karavanu zůstal jen Eugene, který měl pro Zachránce sehrát divadlo, aby si nevšimli Ricka a ostatních. Plán jim ale nevyšel. Zachránci je našli a shromáždili na jedné mýtině. Na mýtině čekal i Eugene a Zachránci tam dovedli i Daryla, Rositu, Glenna a Michonne. Pak se objevil Negan. Negan vysvětlil, že od nynějška pro něj Rick a jeho lidé pracují. Všechny jejich věci patří Neganovi a Rick mu musí dávat polovinu všeho. Negan také musí ukázat, jak vážně to myslí, takže jednoho z nich zabije. Negan se nemůže rozhodnout, kdo zemře, takže si to rozpočítá. Na konci dílu vidíme, jak někoho umlátí k smrti, ale nevíme koho.
Morgan hledá Carol a nakonec ji najde zcela vyčerpanou u knihovny. Morgan Carol ošetří a nechá ji vyspat se, ale pak mu Carol uteče. Carol mu tvrdila, že se nemůže vrátit do Alexandrie, protože by pro milované musela zabíjet, ale Morgan se jí snaží vysvětlit, že zabíjet nemusí. Když Carol uteče, tak se Morgan opět vydá hledat ji. Carol ale mezitím dostihne jeden ze Zachránců z auta, kterého nezabila. Muž Carol postřelí na dvou místech a pozoruje ji, jak pomalu umírá. Když už ji chce muž skutečně zabít, tak se objeví Morgan a zastaví ho. Carol si už přeje umřít, ale podle Morgana ještě nepřišel její čas. V tu chvíli se u nich objeví dva muži, jednoho z nich Morgan zachránil, když ho chtěl Rick zabít. Muži mají brnění a používají koně. Dvojice nabídne Morganovi a Carol pomoc. (TV Prima)

(více)

Recenze (30)

Tomiss13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostý souhlas uživatelem Chen. Laciné, manipulativní, chabé... Jinak skvělá atmosféra, jakou dlouho v tomto seriálu nepamatuji. Ale bohužel s naprosto debilním koncem. Podle komixů hned zjistíte, koho si Negan vybral. Skalní fanoušci komiksové předlohy také tvrdí, že tento opravdu laciný konec, který může obdivovat snad jen nevyblázněný puberťák, zničil jednu nejvíce ikonických smrtí v The Walking Dead. Špatné je, že i když se show odkloní od komiksové předlohy a zemře někdo jiný, bude to zkrátka stejně špatně. A za vše může laciný a slabomyslný konec, kdy si tvůrci zkrátka neviděli do huby. Bohužel se v této sérii nejedná o žádnou raritu. Stejně laciná a neskutečně trapná byla "smrt" Glenna v prvních dílech... ()

chemik11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER Tvl oni jim nakráčí přímo do pasti. Po druhým zátarasu bych to otočil zpět domů. Bylo jasný, že je chtějí dostat. Ještě se chytře rozdělí Deril jde po Dwightovi. To jako čekal, že na ně nečíhají? Jasně, muselo dojít k finále série, ale úplně zbytečně. Ještě jdou v noci lesem s nosítkama tvl. Je to koukatelné, ale kupí se hovadiny. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejbrutálnější konec řady ze všech řad od začátku seriálu a první setkání s bandou sraček a sračkovůdcem. Když jsem to viděl poprvé, nechápal jsem a emoce to na člověka hodí opravdu nehorázné. Naštěstí to jen seriál l, protože v realitě by většina lidí už dávno spáchala sebevraždu. Na druhou stranu mě tenhle díl a ten co bude nasledovat potom neskutečně nastal. Zabili dvě nejlepší postavy. Negan je totální dement, kterej mě sral a zabil bych ho okamžitě. Vyvrtal bych mu mozek. Twd začalo Rickem, ten dal do kupy skupinu a jejich pohled očima bylo to co odlišuje tenhle seriál. Správný lidi, velký charaktery ve světě, kterej nezná slitování. K čemu je nejakej pošahanej psychopat ? Kdo ho ma obdivovat? Jen další psychopat. Třetí věc je že s příchodem ta sračka začínající písmenkem N odvrátila zombie apokalypsu a z twd je hra o trůny. Takže po prvním shlédnutí jsem byl šokován, po druhém jsem naštvaný. Naštvaný kvůli vývoji, ne kvůli kvalitě. Ale tu nenávist k N, tka na tu se fakt netěším a ztráta těchto dvou postav, to byla opravdu zásadní chyba. Autoři si neviděli do huby, tohle diváka zrání a odradí. Za mě hodně blbý tah. ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se lidí baví o nejlepších epizodách TWD, tak se zmiňují hlavně epizody Days Gone Bye, Killer Within, Too Far Gone, No Sanctuary nebo A Way Out. Pro mě to ale je The Day Will Come When You Won't Be a s tou epizodou vlastně i Last Day on Earth. Důvod je prostý: tyhle dvě epizody fungují skvěle jako jeden celek a to, co jim hodně ublížilo a tolik fanoušků naštvalo bylo to zhruba půlroční čekání. Ale já jakožto člověk, který měl tu čest si obě epizody pustit back to back, na to mám názor dost odlišný (samozřejmě tahle epizoda samotná nepatří zrovna k těm nejlepším ze seriálu). V této epizodě totiž cítíte jen jedno. Absolutně zoufalou beznaděj, která vás celou dobu provází drsným a napínavým bahnem, abyste ke konci necítili už vůbec nic a aby vás ten obří cliffhanger poslal s prázdnou duší k zemi. Celá druhá polovina šesté série vás přípravuje na setkání s Neganem a jeho Spasiteli. No a ten pay-off je neskutečnej, když jsou naši hrdinové donuceni kleknout na kolena a čekat na svou potencionální smrt. Mezitím tu ale máme ještě Morgana s Carol, jejichž ideály se velice liší, a tak epizodě dodávají něco trochu jiného. Morgan je poté donucen se svého kodexu "All life is precious" vzdát, aby Carol mohl zachránit. Takže u mě je to jasných 10/10. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holy shit. Chci říct, že nebejt na Neganově straně je fakt o hubu, ale tak kdo by nebyl nasranej, když vám nějaká banda idiotů zabije lidi při výpravě za zabíjením. :D Negan s jeho kumpánama zachránil celej díl, Negan je sám o sobě skvělej psychopat, a to jak jim zatarasili cestu bylo taky skvělý, to okolo toho už tu bylo tak stokrát, takže to ani nekomentuju. No jestli se z tohohle Rick dostane, jakože určitě jo, protože nemůže přece vyhrát záporák, myslím že bude muset nabrat nějaký nový lidi, protože s tímhle se z toho nedostane. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama