Reklama

Reklama

Lidský terč

(seriál)
Ukázka z filmu
USA, (2010–2011), 18 h 1 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Len Wein (komiks)

Hrají:

Mark Valley, Chi McBride, Jackie Earle Haley, Hiro Kanagawa, Danny Glover, Alex Fernandez, Claire Smithies, Donny Lucas, Autumn Reeser, Emmanuelle Vaugier (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Společníci Chance a Winston mají uchránit významnou manažerku, která je designérkou projektu superrychlého vlaku a v poslední době se ji kdosi snaží zabít. Další vražedné útoky pachatel provede při slavnostní otevírací jízdě vlaku... Mark Valley jako bezpečnostní poradce, který se nebojí riskovat pro svého klienta i život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tým sympatické partičky kolem operátora Winstona, tedy Christoper Chance a postrach podsvětí malý velký muž Guerrero improvizují každý den. S problematikou si dovedou poradit hravě a snadno. Seriál opravdu pozvolna odkrývá osudy hlavního týmu, který se druhou serií rozroste o dvě krasavice. Jejich osudy budeme také rozplétat. Vše plyne volně, neboť se klade důraz především na akci, která je jak vystřižená ze všech Mission Impossible. K tomu kopec srandy a je zaděláno na nejoblíbenější seriál každého správného kluka, jehož srdce bije pro dobrodružství a napětí. Ti, co seriálu napálili odpad nebo jednohvězdu museli seriál zahlédnou snad jen tak poočku během chaotických příprav na Prague Pride. Také nechápu, proč tam nahoře v té manažérské kukani veleslavného filmového studia vůbec zvažovali, zda se bude vůbec točit druhá sezona... televize je zaplavena stupiditami od rána do večera a takové svižné dílko chtějí zadupat do země? Human Target naštěstí osud FireFly, Drive nebo Invasion nečeká. Zajímalo by mě, který číman tento seriál zachránil. Rád bych mu dal věnec buřtů kolem krku. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Tradiční Mark Valley v tradičním akčním seriálu, který neurazí, ale ani nijak zvlášť nenadchne. Od comicsové adaptace bych ovšem čekal něco víc. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Vlak smrti (****), Zpět na začátek (**), Potíže s ambasádou (****), Útočiště (****). Po čtvrté epizodě bylo vysílání seriálu na TV Nova zrušeno, a to z důvodu nízké sledovanosti... Nejlepší postava = Guerrero.;-) ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Mluví pouze, když mluvit má. Nosí nejčastěji kabát a rifle, je přirozený, profesionální a improvizace předvádí na jedničku. Ovládá Jui-Jitsu, za opaskem má bouchačku, v kapsách nože. Vždycky připravený, pač paranoidní přežijí. Umí splynout dokonale s každým prostředím, je v neustálém pohybu. Introvert milující pěkné ženy, psi a Čínské nudle! Mark Valley v podání Christopera Chance je cool-badass-motherfucker a představuje dalšího mého oblíbeného hrdinu, pro které jsem choval slabost v dětském věku. A je skvělej aj když ho sleduji nyní. Pochopitelně na nic není sám, Winston jakožto postava strachující se o hlavního hrdinu, je fajn cápek s přirozeným humorem a profi-hacker Guerrero se možná nechá zmlátit na ulici, ale v noci je schopen vám vyvraždit celou rodinku, má robustní slovní zásobu a vyčnívá s tajemnou povahou. Akce je dost, bitky mají víc střihů, ale chvaty jsou skvělé, choreografie solidní, jsou drsné, krvavé a kontaktní. Samotnej námět a podání zápletek není postavené na hlavu, scénář je tak akorát a není možné, aby se divák během čtyřiceti minut stihl nudit. Škoda, že to nepokračuje dál. Třetí sérii bych s úsměvem na tváři mile rád přivítal. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Ne až tak známý seriál podle komiksů od DC. Nevím, nakolik je věrný předloze, ale já ho mám docela rád. Díly jsou sice občas dost podobné, ale vždycky se najde něco, proč si je užít. Postavy jsou dobré a každá něčím vyčnívá, hlavně Gerrera si musí člověk oblíbit. A pak má seriál skvělou znělku. 70 % ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po 1. dieli: McG opäť stvoril pozerateľný, akčne dobrý seriál ladený aj s humorom...hlavný hrdina je vtipálek, akcia na seriál je celkom fajn..uvidíme ako budú ďalšie diely...1.séria update...veľmi slušný akčný seriál, má dosť dobrý potenciál ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

007 jak vyšitej. Aspoň s něčím svižným, moderním se televize na prázdniny vytáhla a u Human Target se při středečních večerech nudit určitě nebudu. Po dvou dílech zatím solidních 70% ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční seriál, jež vybočuje z řady a získává tak jednu nadprůměrovou hvězdičku jen díky hudbě "Medvěda" McCrearyho a vtipným průpovídkám postavy Jackie Earle Halyeho. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Human Target je asi ten nejlepší akční seriál, jakej jsem měla tu čest vidět. Je neuvěřitelně zábavnej, dokonce nezačne nudit ani po čase sledování, příběh se totiž vyvíjí, tedy alespoň tak, jak jen se to dá u akčního seriálu očekávat. Každej díl svižně odsejpá, takže než se nadějete, je konec epizody a vy budete chtít vidět víc, a víc, až najednou zjistíte, že už máte za sebou celou sérii. Seriálu nechybí humor a je v něm tolik fajnovejch postav, že si nejde alespoň někoho nezamilovat. Seriál neztrácí dech ani ve druhé sérii, spíš bych řekla, že je to čím dál větší jízda, o to větší je škoda, že byl po druhé sérii ukončen. Human Target je prostě boží oddechovka a moje guilty pleasure! ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Epizoidní, příliš jednoduché, přehnané, nezáživné, trapné...Po čtvrté části to vzdávám, nezachrání to ani pár docela dobrých soubojů a trocha akce. Odsuzovaná T1N je mnohem záživnější. ()

Thorn 

všechny recenze uživatele

Abych byl upřímný, pořád si nejsem jistý, jestli bylo tohle myšleno vážně nebo se mělo jednat o nějakou mírně parodickou poctu klasickým akčním béčkům z osmdesátých let. Nevím, ale opravdu si nedokážu vysvětlit, že něco podobného vzniklo v roce 2010 a ne třeba v roce 1980. V porovnání s tímto relativně novým kouskem totiž působí třeba i takový A-team jako zcela seriózní realistické drama. Lidský terč je v tomto ohledu opravdový unikát. Tento seriál vznikl na motivy příběhů nepříliš známého a také nepříliš úspěšného komiksového hrdiny. Jelikož je komiksový Human Target třetí liga, měli tvůrci seriálu celkem volné ruce a mohli tak jedině příjemně překvapit. Bohužel se jim to ani přesto nepovedlo a seriálový Human Target je tak kupodivu ještě slabší než ten komiksový. Co se týče výčtu negativ, nevím kde bych měl začít. Co třeba s hlavním hrdinou. Christopher Chance je takový kříženec Jamese Bonda, Ramba, Macgyvera, Indiana Jonese a Chucka Norrise. Všechno ví, všechno zná, je skvělým bojovníkem, mistrným střelcem, dokonalým gentlemanem, mistrem převleků, znalcem všech možných jazyků a profesí. Umí všechno řídit, cokoliv opravit, poradí si s jakoukoliv přesilou, vyzná se v každém koutě světa a navíc je to ještě playboy, kterému vůbec žádná žena nedokáže odolat. Upřímně doufal jsem, že podobný typ hrdinů vymřel někdy v těch osmdesátých letech. Bohužel jak se zdá, jsou pořád tady. K tomu tu pak máme ještě dva klišé parťáky, z nichž jeden je přes počítače a ten druhý zařizuje administrativu a zajišťuje různé kontakty. Každý jeden díl je jen další variací na nějaké tisíckrát obehrané téma, které už bylo mnohem lépe zpracováno někde jinde. Právě proto jsem si taky zprvu myslel, že jde jen o nějakou žánrovou poctu. Nějaká dějová linie je zde opravdu jen letmo naznačena a nikdy z toho nic nevzejde. Hlavní hrdina má za sebou velmi temnou kriminální minulost, ale v současnosti se přitom chová jako ryzí Mirek Dušín, který nemá jedinou špatnou vlastnost. To je taky dost nevěrohodné. Celkově vzato je Lidský terč takovou pěknou připomínkou poctivých akčních béček z osmdesátých let. Pokud chcete skutečnou kvalitu, zkuste raději něco jiného. ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Christopher Chance (Mark Valley) je špecialista, osobný strážca, akčný hrdina v jednom, ktorý svojich klientov chráni tým, že sa infiltruje do prostredia v ktorom pôsobia, vyhľadá problém a následne ho eliminuje. Hlavný predstaviteľ je taký mix Jamesa Bonda / Johna McClana / Jasona Bourna či Indiana Jonesa. Chi McBride ako Laverne Winston "večný frfloš" pre mňa nie je kto vie aký známy herec poznám ho jedine s pôsobenie v seriály Pushing Daisies, kde stvárnil podobnú rolu ako hraje v tomto seriáli a Jackie Earle Haley ako Guerrero je akýsi temný článok tímu. Celkovo sa mi tento seriál pozdáva lebo to má príjemný nádych akčností, výbušnosti, sympatické obsadenie hlavne čo sa hlavného protagonistu týka, pekné ženské, zaujímavé zápletky v jednotlivých dieloch, ale aj patričnú štipku humoru. McG je veľmi dobrý seriálový producent a jeho cítiť v každej časti. Dúfam, že kvalita v druhej sérií nepôjde smerom dole. Pre mňa 70% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hlavně musí člověk při sledování seriálu hodit daleko za hlavu logiku a znalost fyzikálních zákonů, to je základ. Zápletky, řešení situací i akce samotná jsou totiž opravdu hóóódně superhrdinsky nadsazené, že by se i James Bond raději krčil v koutě; sympaťák Christopher Chance zde ale vše zvládá s ironickým úsměvem na rtech. Produkoval McG a je to podle komiksu, což leccos vysvětluje. :-) SEZÓNA 2: Do party přibyly dvě ženské a celé se to více posunulo směrem k akční komedii, navíc došlo trochu k uklidnění a příběhy jsou "reálnější" a standardnější. Což je možná i škoda, takto se Human Target příliš neliší od jiných akčních seriálů. Silné 3. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nepomohla komiksová předloha, nepomohla režie pilotu Simonem Westem (CON AIR), nepomohla výkonná produkce McG (CHARLIEHO ANDÍLCI, TERMINATOR SALVATION), tento seriál na moderní bratříčky prostě nestačí a vrací laťku do (minimálně) 90. let minulého století. Nezáživné obsazení a slabé zápletky nepřesvědčily ani tuzemského diváka, seriál po 4. dílech v hlavním vysílacím čase zmizel z obrazovky a pokud se vrátí, vrátí se v potupném pásmu někdy před obědem nebo těsně po něm. 40% ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Ľudskému terču by som mohol vytknúť viacero vecí. Ale nebudem. Mám totiž rád seriály, v ktorých nechýba akcia, nadhľad a humor. Navyše Christopher Chance v podaní Marka Valleyho je coolovejšia a bezprostrednejšia verzia Jamesa Bonda. Dobrá oddychovka na popoludnie po ťažkom dni strávenom v práci či škole. Nič viac, nič menej. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Perfektný seriál, ktorého bola nevýslovná škoda, keď ho utnuli. Skvelé obsadenie, skvelý humor, skvelá akcia, fakt super. Perfektný moderný nasledovateľ Aliasu. Odporúčam. ()

Prcek008 

všechny recenze uživatele

Má to nápad, sou tam pěkný baby ,adrenalín tam až přetejká ale chybí tomu vtip a na tom má stavět takovej seriál. ....po asi 10 dílech přidávám čtvrtou * protože to docela nabralo směr.... Druhá řada šplhá na žebříčku výš a výš a já nemůžu jinak než přidat poslední pátou. ()

Perry- 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka, která se nebere vůbec vážně. První sezóna byla lepší než druhá, každopádně škoda zrušení. Btw. pěkná úvodní znělka :) ()

Reklama

Reklama