Reklama

Reklama

Kane & Lynch

všechny plakáty

Obsahy(1)

Film inspirovaný stejnojmennou počítačovou hrou od tvůrců HITMANA. Dva kriminálníci, nájemný žoldák Kane a neúspěšně léčený psychopat Lynch, jsou za své činy odsouzeni k trestu smrti. Potkávají se v transportu k výkonu trestu, kde však dochází k zvratu. Bývalí zaměstnavatelé by Kana přece jenom ještě potřebovali a vyhrožují mu smrtí jeho rodiny. Začíná tak šílená jízda plná zbraní, střelby, nájemných vrahů a psychopatických výstřelků. (Sony1994)

(více)

Zajímavosti (4)

  • V roce 2007 byl zveřejněn vývoj tohoto projektu společnostmi Lionsgate a Nu Image/Millennium Films. Původně v něm měli hrát Bruce Willis a Jamie Foxx. (TommyZR)
  • Lynch byl v původní hře běloch, zde byl však do jeho role obsazen Jamie Foxx. (Corpsegrinder)
  • Film byl natočen na motivy stejnojmené videohry. (AngelusCZ)

Související novinky

Bruce Willis stále v akci

Bruce Willis stále v akci

03.06.2010

Jako Mr. Church zahostuje v The Expendables, ale v okamžiku, kdy si budeme jeho cameo vychutnávat, Bruce už bude natáčet další akční řežbu. V srpnu totiž odstartuje natáčení adaptace počítačové hry… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Reklama

Reklama