Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

Botič 

všechny recenze uživatele

Nebýt Reese Witherspoon, tak by bylo How Do You Know asexuální podívanou od začátku do konce. Pár zajímavých podnětů Brooks sice z kapes vysype, ale nestačilo to k mé plné spokojenosti. Od romantického filmu asi očekávám něco jiného, než duo hloupých spoluhráčů bojujících o srdce uvědomělé Smart Blonde. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Poznám, keď na mňa príde únava a zo 121 min. sa stane kulevrúca sračka aj keď s celkom príjemným obsadením... Ako viem? hej, neviem, prečo sa takéto srdco pučiace, slzo duniace "snímky" točia. Deti v Afrike nemajú čo piť... heeej piť, nie to ešte jesť, hróózne a tam nejaká pravá blondýna väzme za toto honorár, no hrozné... kam ten svet speje, nešššejse. Toš nudil som sa aa neviem, čo som mal práve tuna postrehnúť, stratený niekde v 15 min. 3/10 ()

Reklama

lebowski! 

všechny recenze uživatele

Musím řici, že film jsem si krásně užil. Pravda, mluvit o filmu jako o komedii se opravdu nedá, pokud takový byl záměr, pak se jedná o zklamání. Já si nicméně užíval "civilního" příběhu bez všech těch žánrových klišé, které už jen těžko vydýchávám a které jsou (bohužel) v daném žánru výsadou. Bavilo mne sledovat dialogy (byť mnohdy zbytečně natahované) a hlavně jsem se pak bavil velmi příjemným herectvím ústředního kvarteta. Mile překvapen hlavně z důvodu očekávání mnohem horšího, v žánru romantických komedií však typického filmu. ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je absolutně bez nápadu. Chybí tomu nějaká neobvyklá pasáž, při které bych dokázal film ocenit větším počtem hvzěd. Uvažuju mezi odpadem a jednou hvězdou. Proč né odpad? Jednoduchá odpověď. " Jack Nicholson a Owen Wilson"!!! Tihle dva z příšerně nudného filmu udělali alespoň trošičku ale opravdu trošičku zábavu. Holt kvalita se vždycky ve všem projeví. Příšerně zlý film a lituju Owena a Jacka, že tam vůbec lezli. Asi mi nechtěli dopřát chvilku, ldy dávám odpad. Tohle ale na víc hvězd než na jednu nemá. ____ Morální zrůdo! ____ ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

V traileru možná How Do You Know působí jako jedna z těch mála romantických komedií, kde hlavní hrdinka nestojí před rozhodnutím "pan správný vs. pan špatný", ale před mnohem těžší verzí romantického trojúhelníku zvanou "pan správný vs. pan správný". Ve skutečnosti vám po deseti minutách bude jasné, kdo tento souboj tentokrát vyhraje, takže nezbývá než se místo romantického zápolení zaměřit na komediální prvky tohoto nového Brooksova filmu. Ty však nepřichází. Zcela upřímně: Jediná chvíle, která mě v tomto filmu donutila se pousmát, byla závěrečná balkónová scéna s Jackem Nicholsonem. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Výsledné honoráre režiséra Brooksa (asi 10 miliónov dolárov) a štyroch hlavných hviezd Witherspoon (15 miliónov dolárov), Nicholsona (12 miliónov dolárov), Wilsona (10 miliónov dolárov) a Rudda (3 milióny dolárov) dosiahli dokopy 50 miliónov dolárov. (Arsenal83)
  • Film měl obrovské ztráty a ze 120 milionů amerických dolarů, vložených do výroby, se vrátilo jen 40 %. (Terva)
  • Kathryn Hahn - ktorá vo filme hrá tehotnú postavu - bola tehotná aj v skutočnom živote. (Arsenal83)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama