Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

castor 

všechny recenze uživatele

Neustálé pitvoření, dialogové šustění papírem a plýtvání talentem několika slibných herců svých generací a jedné legendy (Jack Nicholson zřejmě a bohužel naposledy). Dvojnásobný držitel filmového plešouna James L. Brooks si nejednou nepěkně zahrává s trpělivostí diváka, pár slušných momentů sice přinese, ale jinak jde o zdlouhavou konverzační ránu pod pás. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Taková milá romantická zbytečně dlouhá pitomůstka s průměrnými hereckými výkony a senilním Nicholsonem. Witherspoon hraje podobnou blbku jako v 90 procentech jejich filmů. Opět se projevuje její zbarvení vlasů a opět se rozhoduje mezi dvěma místními playboyi. Paul Rudd mě vcelku překvapil, Owen Wilson naopak zklamal. Starý štramák Jack udělal filmu jméno zřejmě jen tím, že to byl jeho zatím poslední film. No chtělo by kariéru zakončit asi trošku lépe. Tak budu držet palce. 55% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V úvodu jsem zapnul počítadlo aforismů a začal se trýznit. Nudou, nedostatkem citu pro vtipnost, pseudoproblémy softbalistky s opožděným mentálním vývojem, tradičně afektovaným slunečníkem Wilsonem, po Meg Ryan druhou nejpřeceňovanější herečkou amerických romantických filmů i Nicholsonem v roli trapného panáka, který na konci odmítl dopadnout z okna hned vedle autobusové zastávky. Pokud má žánr romantické komedie dlouhodobý problém s šedivou průměrností, tohle bylo natřeno několika jejími vrstvami.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď mám pravdu povedať, tak ani poriadne neviem o čom to bolo. Alebo to bolo až tak banálne, že hlavná os príbehu vyznela ako veľké Nič? To skôr. Paul Rudd je celkovo veľmi nesympatický človek, no ale tu sa prekonával. Len samé vyplakávanie, dilema ísť do väzenia neísť do väzenia... jediný kto ako-tak dokázal zabaviť bol Owen Wilson, ktorému rola sebestredného človeka celkom pristane. Postava Reese... no neviem, na to že to bola hlavná ženská postava tak mi prišla prekvapivo zbytočná, skrátka celý príbeh je nezáživný až strach. Ledva podpriemer. 30/100 ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Prumerna romanticka komedie o holce, ktera vlastne nevi, co chce. Nakonec ale zjisti, po cem presne touzi a tak by divakum mohla ukapnout slzicka. Lec - neukapla. Nektery hlasky jsou sice vtipny (scena v porodnici), ale vetsinou Reese Whiterspoon hazi hlasky, ktery asi scenarista vycetl ve sbirce aforismu. Postavy jsou ploche, nevyrazne, nicim nezaujmou. Skoda. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • V roku 2014 Los Angeles Times označili tento film za jeden z najväčších prepadákov všetkých čias. (Arsenal83)
  • Jedná se o poslední film Jacka Nicholsona. "Jack bez jakýchkoli fanfár odešel do penze. A za tímto rozhodnutím je možné vidět jednoduchý důvod - přestala mu fungovat paměť. V šestasedmdesáti má problémy s pamětí a nedokáže se naučit scénář. Jeho paměť dávno není tím, čím bývala. Jack se nehodlá vzdát života mezi slavnými. Bude se stále ukazovat na veřejnosti,“ uvedl hercův kamarád pro Radar Online. (HArna)
  • Lisa (Reese Witherspoon) má na sebe dres Washington Nationals s číslom 33 na chrbte. V čase, keď tento film vyšiel, nebol žiadny člen tímu Nationals, ktorý by mal toto číslo. Až v roku 2012 sa Edwin Jackson stal prvým hráčom Washington Nationals, ktorý ho získal. (Arsenal83)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama