Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V dětském domově se děti chystají ke spánku, ale neusnou, dokud neuslyší pohádku o Starostlivých medvídcích. Ti se rozhodli pomoci sourozencům Janě a Petrovi, kteří přišli o rodiče. Vezmou je do své kouzelné země a naučí je opět se smát. Takové štěstí ovšem starostliví medvídci nemají u sirotka Nicholase, který pracuje jako kouzelnický učeň v lunaparku. Zlá kniha kouzel přiměje Nicholase odstranit ze světa štěstí za pomoci své magie. Zlo a zkáza se šíří krajinou, až doputují i do země Starostlivých medvídků, kde způsobí značné škody. Medvídci, Jana a Petr se rozhodnou Nicholase i celý svět zachránit. Vyplouvají na své lodi za dobrodružstvím, při kterém potkají nové kamarády a překonávají mnohé nástrahy, které na ně přichystala zlá kniha kouzel. (ma883)

(více)

Recenze (36)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Naprosto epesní kreslený film pro děti, se spoustou roztomilých medvídků s kouzelnými obrázky na bříšku, kteří nemají na práci nic jiného než všem pomáhat:) Roztomilost těchhle zvířátek opravdu nějaký Pikachu nemá šanci překonat... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Béžový, růžový, zelenkavý, nachový, žlutý a mnozí další. Ne, nejsou to Tarantinovi Gauneři, ale "gumoví" medvídci. Sladcí a dobří. Prostě taková cukrkandlová pochoutka, na které jsem (z pro mě dnes již nepochopitelných důvodů) v dětství kolem roku 1988 ulétával. A to tak, že docela dost. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, které mám z dětsví zafixované jako srdcové záležitosti. O to víc mrzí, když se na film člověk podívá těma střízlivýma dospěláckýma očima a zjistí, že vlastně není tolik o co stát. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je opravdu zasunut hodně, hodně kdesi v matných vzpomínkách. Tuhle partu medvídků s kouzelným bříškem si vybavuju spíš díky následnému seriálu. Ale i ty mizivé vzpomínky mi říkají, že šlo opravdu o kouzelnou záležitost a boj dobra se zlem měl místy až magickou atmosféru. Ale kdo ví, jak bych se na to díval dnes, snad je někdy lepší nechat ty vzpomínky tak, jak jsou. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nej pohádek, ve stylu dětských X manů, kdy každý umí něco svým bříškem udělat. (( :: ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

banda medvědů, žijících kdesi v duhových mracích, létající v mráčkových autech, zpívající a vysílající ze svých hrudních obrázků ... no prostě some stuff ... :-) ...ale jo, bylo to milé, hezky nakreslené a pro mě jako malé dítě tenkrát naprostá špička! :-) ...80%... film k vidění na youtube v osmi částech... nejhustší byla ta kouzelná knížka! :-) ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

I po těch letech je to něco, na jsem nedokázal zapomenout a dokonce se mi to teď znovu i líbilo. Pro mě taková klasika z dětství, která si svoje kouzlo asi udrží navěky. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Kdysi (někdy v roce 93 tuším to dávali) jsem ten film miloval, ukázal mi, že existuje něco jako filmová hudba. Pak to ještě jednou opakovali a pak už ne. Čtyři dávám z nostalgie, protože netuším kolik bych dal dnes. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem měl ty plyšáky rád. A navrch každý má jiné znamení na bříšku. Tomuto se dnes už nic nevyrovná. ()

-Ravee- 

všechny recenze uživatele

Naprosto drtivá kadence srdíček, duhy a cukrkandlu, ze které by se udělalo špatně i Danu Nekonečnému. Tohle měli při převýchově pustit Alexi deLargeovi a byl by z něj beránek do konce života. Tradiční morální ponaučení, které v sobě nese snad každá pohádka, zde zní: "Buď si třeba největší svině na světě a všem se snaž ublížit, ale vždycky Tě všichni budou milovat a medvídci Tě nakonec odvedou do světa růžových obláčků a živoucích hvězdiček".. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že jsem to jako malý miloval a chtěl se na to pořád dívat. Léta jsem si nemohl vzpomenout, jak se to vlastně jmenovalo a teď díky jednomu místnímu individuu, spíš pacientovi, jsem to u něj objevil. Tak dík, kuře, ty komunistický retarde. ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Jako malý škvrně jsem to hrozně žral, a teď náhodou jsem na to narazil a mam to na DVD a jsem z toho hrozně vodvařenej, je to prostě strašně luxusní a srdcová záležitost! :) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Len z úcty k seriálu nejdem s hodnotením nižšie. Zdá sa mi to horšie ako seriál, príliš uspievané, príliš zjednodušované a ani animácia nie je bohviečo. Ale detičky asi ocenia plno farieb, zvieratok a tak. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

No na tenhle animáč bych si ani nevzpoměl, kdybych na něj náhodou tady na ČSFD nenarazil. Kdysi jsem ho viděl a možná bych ho ještě někde vyhrabal- Jo na to jsem koukal jako malý a stálo to za to! ()

Paity 

všechny recenze uživatele

kdo má doma vřeštící, pištící, neposedné, zlobivé, hyperaktivní, slintající, nekonzumující, ale přesto milované děti, neudělá krok vedle, když ji to pustí, aby měl alešpoň na pár minut klid. ()

Dixiee 

všechny recenze uživatele

Jak já jsem ten seriál v dětství milovala. V dospělosti ztratil sice něco na kráse, ale je úžasné se občas vrátit do dětských let. ()

Reklama

Reklama