Reklama

Reklama

Kolumbovo náměstí

  • USA Columbus Circle
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2

Dědička, jež byla zavřena ve svém domě téměř dvacet let, musí čelit svým nejhorším obavám. Jeden z jejích sousedů byl zavražděn a přijíždí detektiv, aby celou událost vyšetřil... Abigail Clayton (Selma Blair) žije sama. Hodně sama. Vlastně tahle atraktivní dáma neopustila svůj loftový byt na Manhattanu téměř dvacet let. Slavná dcera bohatého průmyslníka, Abigail, zmizela před zvědavýma očima tisku a od rozruchu své rodiny v den jejích osmnáctých narozenin, kdy se stala dědičkou obrovského dědictví. Po letech své dobrovolné izolace, je Abigail v kontaktu pouze se dvěma lidmi - s domovníkem Klandermannem (Kevin Pollak), se kterým komunikuje prostřednictvím vzkazů a Dr. Raymondem Fontainem (Beau Bridges), dlouholetým rodinným přítelem a jejím jediným důvěrníkem po většinu jejího života. Jednoho dne zemře jedna stará sousedka a celou událost přijíždí vyšetřit detektiv Frank Giardello (Giovanni Ribisi) z oddělení vražd. Když ho Abigail najde za dveřmi a je požádána odpovědět na pár otázek, je z toho úplně zoufalá. Prázdný byt po mrtvé sousedce chce získat Abigail pro sebe a pojistit si tak své soukromí. Jenže na její žádost nikdo neodpovídá a najednou se tam stěhují noví nájemníci, Lillian (Amy Smart) a Charlie (Jason Lee). Abigail úzkostlivě sleduje své sousedy dveřním kukátkem, jenže když se s nimi setká tváří v tvář, její křehký svět začne být v ohrožení... (HBO Europe)

(více)

Videa (14)

Ukázka z filmu 2

Recenze (39)

tavlas 

všechny recenze uživatele

Bože jak někdo kdo natočil Middle Men může takhle zprznit film. Zhruba do 45 minuty jsem jsi říkal jak nespravedlivé je hodnocení tohoto filmu. Jasně už jsem viděl různé variace podobného příběhu a i herecké obsazení slibovalo něco ,,aspoň,, průměrného, ale jak přibývali minuty na časomíře přehrávače bylo mi jasné, že to nezachrání naprosto nic. Naprostá ztráta času. Jedna hvězda a to fakt jen za obsazení. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Skvělé! Skvělé! Skvělé! To mohlo být tak skvělé ... ale nebylo. Autor se totiž pokusil oblafnout diváka tak svědomitě, že nesmyslnější pointu jsem již dlouho nezahlédl. To však nic nemění na tom, že jsem si to v průběhu dění celkem slušně užil s podvodnickou partou, trošku méně se zazobanou podivínkou a myšlenkové pochody detektivů mi tak trochu zůstaly utajeny. Je to škoda promarněného potenciálu, ale už jen to herecké obsazení stojí za to, aby se oči unavily sledováním tohoto snímku. ()

Reklama

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Mno kde bych mel jako zacit, film je da se rict pro hororove zacatecnik, nic noveho pod sluncem se tu deje a hlavni rozuzleni se dovidame uz nekde v polovnie filmu, co neni naskodu, naopak, jenze ta atmosfera a napeti tu nejak nefungovalo, teda rozhodne ne u me. Vsichni ucinkujici mi take byli na vysost nesympaticti,ale za to oni nemohou, to je spis muj vnitrni boj a problem.Zde si dovolim hodnotit spis podprumerem. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Takhle skvělé obsazení a tak mizerný film! Herci dělají, co můžou. Blair, Smart, Lee, Ribisi - skvělá sestava, ale zkrátka, když je špatný námět, nezachrání ho ani Chuck Norris. Kolumbovo náměstí si hraje na mysteriózní thriller plný nečekaných zvratů, ale je natočen tak, že žádný "zvrat" nikoho nemůže zajímat, protože je to vše uspěchané a postavy se nijak nevyvíjejí. Mrzí mě to, čekal jsem, že bude hodnocení nespravedlivé, ale není tomu tak. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre zvolená minutáž na niečo, čo sa dá dať aj do seriálu. Čo je však na škodu, je intuitívne odhalenie pointy už len v náznaku. Prišli na to všetci, čo je slabina námetu. Potom síce aj s tým vedomím viete žiť, ale nemá to silu pripútať. Len sledujeme vývoj, vývin, prerod a znovuzrodenie. Tak trochu s pomocou (nezištnou ?)od Ribisiho. Film nie je nepríjemný, len sa ukáže nahý veľmi skoro. A máte ho chuť obliecť. (videné 10.02.2020, BDrip) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama