Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (274)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak po shlídnutí tohodle filmu musim říct, že mě ale vůbec ničím nezaujal. Z traileru jsem na první dojem čekala hodně moc, ale sliboval toho hodně a ve filmu jsem se toho nedočkala, takže jsem měla zas přehnaný očekávání jako vždy. O hereckých výkonech radši nebudu ani mluvit, hlavní herečka mi do role ale vůbec neseděla a víc radši psát nebudu. Takže jedno velký zklamání. Ani mě nepřekvapuje, že skoro všichni dávaj 100% a já jen 60% ( a to jsem původně chtěla dát ještě míň). No jak je vidět, tak se fakt neshoduju s většinou. To už se mi potvrdilo u hodně filmů. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

velmi dobře zahrané (hlavně rodičovská dvojice Owen,Keener) a v určitých momentech i poměrně silné.Bohužel pouze v určitých momentech a to je docela škoda.Téma je aktuální a určitě by se z toho dalo vytřískat mnohem víc.Na druhou stranu je to teprve druhý celovečerní Schwimmerův režijní pokus a v tomto ohledu určitě nezklamal.Vzhledem k tomu,že jsem se na Trust nijak extrémně netěšil jsem příjemně překvapen...70% ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Nezkušená a příliš důvěřivá holka naletí na řečičky a lži obstarožního prasáka a ještě má snahu jeho hnusný čin obhajovat. Není to žádná intelektuální smršť, ale film důležitý pro dnešní dobu, hlavně pro teenagery. Podle toho taky moje hodnocení. (A jsem velmi ráda, že mládež na čsfd by se nikdy tahle nachytat nenechala, soudím dle komentářů). Btw Catherine Keener by měla střízlivěji volit role. Zde vypadala jako vysloužilá babička, resp. Owenova matka. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se těšil moc.. I když jsem věděl, jaký druh pocitů ve mně vyvolá. Proč ? Mám rád filmy, které poukazují na aktuální a vážná témata a i tohle k nim bohužel patří. Při sledování (nejen) postavy Willa (Clive Owen), zažijete pocity absolutní bezmoci, lítosti, hněvu.. Film perfektně vykresluje jednotlivá stádia vyrovnávání se dívky s takovým traumatem - od popírání (dokonce obhajoby násilníka), po smíření se s pravdou. Rovněž zdařile poukazuje na fakt, jaké nebezpečí internet skýtá pro "nepřipravené" a důvěřivé jedince. V posledních minutách je zdůrazněno to nejhorší. Že ve většině případů se tyhle zrůdy navenek nijak neliší od ostatních, díky čemuž jejich okolí nic netuší a jak málo stačí, aby se jedna z nejhorších nočních můr (nejen) rodičů stala skutečností. Provedení NENÍ dokonalé. Po režijní stránce tu byla hluchá místa, thrillerem bych jej taky nenazval. Ale i přesto se jedná o velice těžký a působivý film, herecké výkony dua L. Liberato - C. Owen jsou nadmíru uvěřitelné a co je nejdůležitější, vyvolal ve mne spoustu velice silných emocí. Suma sumárům ? Trust je filmem, jehož zhlédnutí by Vás nemělo mrzet - 90%. PS: Schwimmer vyslal jasné varování a víte co ? Čím víc takových filmů dospívající mládež uvidí, tím lépe. ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

,,Všetky rozumné webové stránky odporúčajú,aby sa človek s potencionálne nebezpečnou neznámou osobou stretol na mieste plnom ľudí a aby o tom upovedomil rodinného príslušníka alebo priateľa".Také spracovanie si už aj tak dosť klišovitý námet nezasluhuje no aj napriek tomu,zjavne tomu celému chýbal dynamický prechod celým dejom,ak tam vlastne nejaký bol.Bolo nám ,,konzumentom naservírované" jedno veľké suchopárne dielo bez možnosti posunu vpred a o celkovej gradácii deja ani nehovoriac.Ved prečo sa oplatí počkať (ak už odpadávate samou nudou,a ste úprimne zvedaví ako to celé dopadne) ak už nie pre šokujúci alebo aspoň tak trocha uspokojivý záver??!Nič s horeuvedených požiadaviek tu bohužiaľ nehrozia.Dovolím si prirovnanie nedeľného obeda bez dezertu.Celé my to prišlo ako nevydarené série rodinných filmov s 90-tych rokov. Už nikdy viac a strata času!!! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama