Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Zaokrouhlím na 4*. Hloupá a naivní holka? Ano, samozřejmě. Jenže uvědomme si, že v tomhle věku jsou (nejen) holky možná nejzranitelnější a jakákoliv pochvala na jejich účet od cizích je pro ně největší pocta, která může být. A když je někdo bude dlouhé týdny zpracovávat, tak pak je ke katastrofě blízko. V období pubescence je skoro každý tak trochu naivní a hloupý, tudíž tohle bych snímku nevyčítal. Naletí i starší lidé (ať už různým dealerům zboží nebo podvodníkům), natož děti. Annie holt měla smůlu a poddala se perverznímu úchylovi, což se klidně v běžném životě může stát, obzvlášť v dnešní době internetu, kdy má na něj každé dítě přístup. Místy byl tento snímek možná kapku nudnější, postupně se vytrácí naděje na thrillerový dojezd, ale to nejdůležítější - sdělení (chcete-li poslání) - Trust má, což se počítá. Clive Owen je sympaťák, předvádí dobrý výkon, ovšem jeho plačtivé scény (nejvíc ta poslední) mi příliš věruhodná nepřišla. Kupodivu matka Annie celou situaci zvládla s mnohem větším klidem a nadhledem než otec. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

!!POZOR, PRUDCE DEMENTNÍ HUMOR!!Genero:miluju tě. Sadlilgrrl:taky tě miluju. užijem si teďka sex? Genero:jak? sedím u kompjůtru. Sadlilgrrl:myslim virtuálně. Genero:aha. tak jo. Sadlilgrrl:co máš na sobě? Genero:proč to potrebuješ vědět? Sadlilgrrl:abych se vzušila. Genero:aha. svetr a šusťáky. Sadlilgrrl:tak jinak. popiš mi svýho ptáka. Genero:je středně velký, se zahnutým zobákem a šedým prachovým peřím. říkám mu Filip. Sadlilgrrl:ale ne. myslim tvuj penis. Genero:aha. je takový oválný, zhruba pět centimetrů dlouhý. Sadlilgrrl:hm, tak asi začnu já. moje ňadra se dmou vzrušením a ztuhlé bradavky ční vzhůru a přímo volají po vášnivém mužském doteku. jak se ti líbí má ňadra? Genero:máš hezká ňadra. Sadlilgrrl:ty vole, tohle ti moc nejde, raději skoč do auta a přijeď za mnou dokud jsem nažhavená. Genero:kde bydlíš? Sadlilgrrl:mokrá 69. Genero:clive? ty si hraješ na čtrnáctku, abys po nocích lovil chlapy? Sadlilgrrl:ale ne. holka si to rozdala s oplzlým pedofilním predátorem a miluje ho, tak mi z toho kape na maják. Genero:jdu spát. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak když si slaboduchá čtrnáctka nechá dobrovolně zrevidovat bobra od nějakého pětatřicetiletého internetového úchyla a navíc se jí to i líbí, jde prý pořád o znásilnění !! No nic, holky, končíme! Už žádné Bonpary od strejdy verbala! A já blbec jsem si zrovna zřídil účet na Assbooku, aby se nám lépe chatařilo. Hnusná diskriminace! Když vám vykropí hrobku klidně celé fotbalové mužstvo dorostenců, všechno je OK, ale chudák obstarožní kolonádní obšoust musí čekat do šestnácti. Jak si pak má jeden pořádně užít! Po nadějném úvodu se film zvrhne v hodinové, nudné plačky a deprese nasraného tatínka. Jako otec se mu snad ani nedivím. Mně přijít domů dcera, že jí skvěle ojel nějaký týpek, se kterým jsem chodil na základku, a že ho děsně miluje, taky budu mít chuť nafiletovat ho na rybí prsty, nicméně začal bych s dcerunkou! Okamžitě bych aplikoval Fritzlovu terapii kombinovanou s Kuřimskou metodou a kuřte si, že by internet viděla tak ve čtyřiceti. To Američané jsou jinačí. Holka byla znásilněna, i když nadšeně přirážela a s radostí olizovala všechno, co mělo aspoň dvacet centimetrů, je to děsná chudinka, zaslouží si nový mobil a musí se kolem ní chodit po špičkách. Depku má z toho akorát ubohý tatínek, usedavě pláče kašle na práci a mlátí každého, kdo mu vizáží připomíná pedofila. Nuda k uzoufání, zpracování akorát tak nesere a já se divím, že má pan Tlouba potřebu brát takové laciné, televizní štěky. Že by si mu s dcerkou taky pohrál nějaký fešák kapku za zenitem? ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.2/10] | me: Trailer lákal diváka na niečo mrazivé, ale v celkovom dôsledku je to "iba" psychologická dráma postavená na výborných hereckých výkonoch a dialógoch týkajúcich sa jednej a tej istej ústrednej témy. Práve preto môže dôjsť pri očakávaniach akého si thrilleru možno až k pocitom nudy, resp. k sklamaniu, pretože napätie, ktoré sa na začiatku pekne kryštalizuje postupom času mäkne a ostáva už len psychologický pohľad na jednotlivé charaktery a ich spôsoby akými sa vyrovnávajú so vzniknutou situáciou. Takže odporúčam vypustiť predstavu thrilleru pred pozeraním tohoto snímku z hlavy a človek si tak odnesie príjemný herecký zážitok s určitým odkazom a hĺbkou. Ja som očakával niečo trošku iné a tým sú aj moje konečné dojmy ovplyvnené, celkový pocit je ale dobrý. [3 a pol *] ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Pročítám místní komentáře a nestačím se divit. Většina vás si koukám vystačí s posouzením "ta holka je blbá" nebo "dyť to sama chtěla" a má vystaráno. Jasně o tom, že to evidentně nebylo znásilnění, protože do toho šla zcela dobrovolně, se můžeme dohadovat dlouho. Ale o tom ten film tak úplně není. Filmu jde spíš o subjektivní vnímání reality. Je to především o pohledu otec versus dcera, v němž každý posuzuje realitu úplně jinak a pak se podle toho taky chová. Otec vidí jasné zneužití dcery internetovým úchylem a moc touží se s dotyčným osobně vypořádat. Když to nemůže udělat, trápí ho obsedantní představy a má potřebu hledat úchyly všude kolem sebe. Dcera je naopak čtrnáctiletá naprosto ukázková puberťačka, která se snaží zapadnout mezi cool oblíbené holky, ale hlavně hledá někoho, kdo jí rozumí, kdo jí pochopí a nebude ji odsuzovat, což je v tomhle věku úkol věru nadlidský. Jakmile má pocit, že tohle všechno konečně našla, sama sobě vsugeruje, že na ničem jiném nezáleží a vnímá "úchyla" jako svého potencionálního přítele. Poté ho přede všemi sveřepě chrání, otcův přístup v ní přitom ještě posiluje vědomí, že "úchyl" byl opravdu jediný, kdo jí kdy rozuměl a ostatní jí nechápou a jsou proti ní zaujatí. Ke zlomovému okamžiku a spadnutí růžových brýlí dochází ve chvíli, kdy zjistí, že podobně jako s ní si chatoval a vyspal se i s řadou dalších dívek. Film je tedy, co se týče psychologie naprosto ukázkový, ať už duševní pochody jednotlivých postav chcete nebo nechcete chápat. Důvod, proč přesto dávám za tři, je zpracování. Přestože film ví, co nám chce sdělit a také to plní, činí tak vzhledem k tématu s překvapivě nezáživnou formou. První půle je víceméně nudná a zlepšení nastává, jakmile dostane víc prostoru Clive Owen, protože ten tu hraje opravdu výborně. Bohužel tím více vyniknou plytké výkony zbytku osazenstva. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama