Reklama

Reklama

Oppai barê

  • Japonsko おっぱいバレー (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Snaživá a nadšená mladá učitelka Mikako právě začala učit na střední škole. Dobrovolně se přihlásí k trénování chlapeckého volejbalového týmu. Jenže jak zjistí, tým se skládá z pěti ulejváků bez jakéhokoliv atletického nadání a s odporem k tréninku. Aby je motivovala, slíbí Mikako že jim ukáže svá prsa, pokud vyhrají zápas. (Raztubyl)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (15)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Originální a svižný mix teen komedie a klasického sportovního "Underdog story", navíc lehce říznutý anime stylizací hereckého projevu herců. Mladí geekové jsou k sežrání, Haruka Ayase taktéž.. Výsledek je rozverná taškařice o dětských naivních snech, klukovské pospolitosti... A předevšímo kráse ženských prsou, přeci :) P.S. Díky Raztubylovi za titulky :) ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Ani jeden úsměv, i když jsem viděl, že jde o komedii. Veškerý vtip, který se ve filmu objeví, musí povinně obsahovat prsa, a o ničem jiném to ani není; a stejně jako jsou dementní hlavní postavy, tak je dementní celý film a já lituji, že jsem mu věnoval svůj čas. Hvězdičku, nu, tu dostává v podstatě za to, že jsem ho ani nevím jak nakonec dokázal dokoukat... největší zklamání asi je, že jsem doufal v něco jako Drugstore Girl, a ne v Prci prci prcičky. ()

Reklama

PavelU 

všechny recenze uživatele

Platí mé tvrzení z komentáře u Cyborg Girl, zde dovedené k dokonalosti. Dokonce mi v jedné scéně její chování připomínalo právě tu o rok starší roli cestovatelky časem. Jak jde o ten choulostivý a závazný slib, tak když leží se svým přítelem v posteli a on jí rozepíná oblečení, najednou ona vstane a zachová se přesně tak, jakoby stále hrála robota v mnou uvedeném díle z roku 2008. Ta její gestikulace rozhodně nelhala. Byla totiž mírně vykolejená, vzhledem k tomu, co jí problesklo hlavou. O to pernější navíc bylo, co při té příležitosti vypustila z úst. Není rozhodně běžné, zajímá-li se o ni takto parta jejích studentů. Byť tu vzpruha k trénování sportovní činnosti být nějaká musí. Tvůrci se s tím ale vypořádali s citem. Nad to ještě přihodili i laskavý náhled do mládí oné učitelky, kterak se seznámila se svým kantorem. Později ji nabádající ke studiu a oboru učitelky. Tyto její vzpomínky a scény ze současnosti byly hodně skvělé. Hezké je rovněž to, jaké prozření jí u něho v bytě dojde. A aby tu nebyli jen kluci, došlo i na jejich kolegyně z jiného týmu, sloužící jim jako inspirace. I ony musely časem nabýt dojmu, že už se v hraní ti nezbedové o dost zlepšili. Učitelka má svůj soukromý a profesní život, snaží se je k něčemu přimět a povznést se nad tím, jak se to celé vyvinulo. Dobové zasazení je zhruba o několik desítek let nazpět, používají tu ještě normální telefony. I auta, účesy či oblečení, to vše tomu nahrává. Celková lehkost, humor a atmosféra pasují k začátku a konci příběhu perfektně. Z titulků srší hravost. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Úsměvná pohádka o bandě looserů, které nová učitelka motivuje opravdu zvláštním způsobem a vybuduje z nich tým. Není to vyloženě komedie, ale pobaví. Nevím ovšem, komu je film vlastně určen: Tématem je to tzv. rodinný film o žácích ve věku základní školy, ale vzhledem k motivaci asi moc pro děti není, i když se tam o prsou jen mluví. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrá japonská športová komédia. Má veľmi zaujímavý príbeh o učiteľke, ktorá nastúpi do novej školy, kde okrem svojho odboru dostane za úlohu trénovať školský chlapčenský volejbalový tým, ktorý ale o tréning nemá žiadny záujem a tak medzi nimi dôjde k dohode, že ak vyhrajú súťaž, tak im ukáže svoje prsia. Spracovaný je presne tak ako skoro všetky podobné filmy, teda prvá polovica zábavnejšia a druhá zase skôr vážnejšia. Oppai volleybal ale nepatrí medzi tie typy komédií, kde by sa mal divák stále smiať, pretože ani neobsahuje žiadne moc vtipné situácie, ale na celý film sa dobre pozerá, nemá žiadne výraznejšie slabé miesta, je zaujímavý, milý a mierne zábavný. Veľký priestor je tu venovaný postave učiteľky, ktorú stvárnila perfektná Haruka Ayase a ani tu nesklamala. Príbeh sa týka aj jej mimoškolského života, dôvodov, prečo sa stala učiteľkou, pričom celá táto tématika ma dosť zaujala a samozrejme aj jej postoj ku sľubu. Dobrá technická stránke je tu tiež samozrejmosťou a zaujali ma tu rôzne zaujímavé pohľady kamery. Od tohto filmu som dostal presne to, čo som aj čakal. Neočakával som žiadne salvy smiechu, ale hlavne zaujímavý príbeh bez hluchých miest, japonskú atmosféru a dostatok priestoru pre moju obľúbenú herečku Haruku Ayase a presne to som aj dostal. Objektívna kvalita filmu- 75%, film sa páči mne na 74%. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama