Reklama

Reklama

Když se přerostlý psí puberťák Marmaduk přestěhuje se svou rodinou do nového domova, brzy poznává, že sem příliš nepasuje. Najít se svou extrémní velikostí čtyřnohé přátele není úplně snadné. Naštěstí však má nejlepšího kámoše, kocoura Carlose, který mu hlídá záda. V psím parku se Marmaduk seznamuje s čistokrevnými psy, kterým šéfuje bojový pes Bosco. Marmadukovi ihned padne do oka krásná fenka Jezabel, díky čemuž ho Bosco začne nenávidět. Aby Marmaduk zapadl mezi psí kamarády, když jeho rodina odjede na víkend pryč, doga uspořádá doma mejdan. Ten ale skončí špatně - Marmaduk je ponížen kvůli svému přátelství s kocourem. Po návratu domů ho navíc rodina kvůli nepořádku vyhodí na zahradu do deště, a tak Marmaduk odchází neznámo kam. Všichni ho druhý den hledají a nalézají ho v centru města, kde právě došlo k havárii vody. Jeho psí kamarádka Mazie mizí ve vzniklé díře naplněné blátivou vodou a Marmaduk se vrhne ji zachránit. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (124)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typická infantilní rodinná komedie s mluvícími zvjerřátky, která donutí každého otylého honibrka s lahváčem v ruce pičovat do stratosfér o dementních scénářích a podobně.Člověk s rodinnou, bez komplexu méněcenosti a normálním, logickým uvažováním vpálí téhle natvrdlé veselé taškařici 3* kulaťoučký, za 85 minut děckého mlčení a smíchu.60%. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti filmům určeným dětskému publiku, ani proti filmům o mluvících zvířatech (jde-li konkrétně o psy, tak obě Neuvěřitelné cesty, Bolta, nebo Psí život si dovedu užívat dodnes) a ačkoli věřím tomu, že děti z tohoto filmu jistojistě budou u vytržení a tím Marmaduk splní svůj účel, z mého pohledu čtyřiadvacetiletého diváka je to oproti zmiňovaným kouskům docela nuda (ikdyž pořád lepší, než zfilmovanej Garfield). ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Nevim, o co místním hlavounům jde, ale pokud nepochopili, že je Marmaduke určený hlavně pro mladší diváctvo, bude jim asi jen těžko pomoci. Jedno americký klišé vedle druhýho, ale který dítě by tohle ( i v dnešní době ) řešilo. 100x omletá rodinná '' komedie '' bohatší o roztomilé zvířecí ksichtíky. Jo, na tohle bych své děti ( chraň bůh ) do kina klidně vzal - 50%. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Marmaduk je celkem tuctová komedie, kterých je teď pro mladé hodně. Mluvící zvířata, kterým lidé nerozumí už tu taky bylo hodně. Díky dnešním technologiím to aspoň moc dobře vypadá. Příběh byl taky celkem obyčejný a ničím nemohl překvapit. Naštěstí si tvůrci odpustili nějaká velká rodinná udobřování a rozdávání mouder. Ano, bylo to tu, ale jen drobně. Spousta hezkých pejsků k vidění byla, proti tomu ani popel! A Marmaduke jako takový? :D. V podání Petra Rychlého byl skvělý! Ano, semtam trapné, občas blbé, často hloupé, ale já se i tak sem tam smál. A malé sestřičce se to prý moc líbilo! A proto taky ten film vznikl, že? Takže tak... Nechci zapomenout na kočku J. Greer, které to opět moc slušelo! ()

Marek.Skalka 

všechny recenze uživatele

Film pro celou rodinu. Tak ho chápu a jako takový splnil očekávání. Mimochodem jestli si snad někdo myslel, že vést poučné debaty o tom, jestli pes dovede mluvit, a pak to tomu filmu vyčítat... někdo takový by se měl nad sebou zamyslet. Nebýt tam těch tanečních scén (byť krátkých), dal bych klidně pět hvězd. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • V Andersonově komiksové předloze Marmaduk nikdy nemluvil. (Karlos80)
  • Ron Perlman byl původně obsazen do role Chupadogry, ale z neznámých důvodů jej nahradil Sam Elliott. (Karlos80)

Reklama

Reklama