Reklama

Reklama

Když se přerostlý psí puberťák Marmaduk přestěhuje se svou rodinou do nového domova, brzy poznává, že sem příliš nepasuje. Najít se svou extrémní velikostí čtyřnohé přátele není úplně snadné. Naštěstí však má nejlepšího kámoše, kocoura Carlose, který mu hlídá záda. V psím parku se Marmaduk seznamuje s čistokrevnými psy, kterým šéfuje bojový pes Bosco. Marmadukovi ihned padne do oka krásná fenka Jezabel, díky čemuž ho Bosco začne nenávidět. Aby Marmaduk zapadl mezi psí kamarády, když jeho rodina odjede na víkend pryč, doga uspořádá doma mejdan. Ten ale skončí špatně - Marmaduk je ponížen kvůli svému přátelství s kocourem. Po návratu domů ho navíc rodina kvůli nepořádku vyhodí na zahradu do deště, a tak Marmaduk odchází neznámo kam. Všichni ho druhý den hledají a nalézají ho v centru města, kde právě došlo k havárii vody. Jeho psí kamarádka Mazie mizí ve vzniklé díře naplněné blátivou vodou a Marmaduk se vrhne ji zachránit. (TV Nova)

(více)

Recenze (123)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já nechápu co se tady nad tím filmem tak rozčilujete. Marmaduke je film určenej snad pro Vás? Pokud jste děti, tak ano, přičemž bych je na Vás i tipoval, když se takhle vyjadřujete. A ohánět se hodnocením z imdb? No kde to jsme...Vždyť když se film natočí pro děti, neznamená, že musí být okamžitě špatný. Mně se Marmaduke docela líbil. Neviděl jsem na něm nic hloupýho, účel by splnit dokázal. Sice jsou ty zvířata spíš digitální než opravdový, ale pořád je to jenom rodinný film. Disney Channel taky nějaký čas tvořil jeden rodinnej film za druhým a nikdy to nikomu nevadilo. Proto bych se držel spíše lepšího hodnocení, protože když se chce, a je na to nálada, tak tenhle film pobavit dokáže. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $33,644,788Tržby Celosvetovo $84,023,611Tržby za predaj DVD v USA $17,190,928 //počet predaných kusov 1,027,034║ vývarovosť ale občas to bolo aspoň roztomilé a zábavné /45%/ ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Už nikdy nebudu ponocovat u televize. (představila jsem si, že je mi 5 a zaokrouhlila nahoru, prostě dobrák od kosti) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Mluvící pes? Pane řediteli? Natřeme ho na pruhováno, ano, pane řediteli, na pruhováno! Mluvící tygr je lepší než mluvicí pes! ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Průměrná a klišovitá komedie, takový slabší Marley a já. Film vychází z komiksových stripů, ale jejich poetika tu přítomna není. Prostě jen další film o psech. A Lee Pace v hlavní (lidské) roli, který si mě získal ve Vojákově dívce, se sem podle mě absolutně nehodí. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Nevim, o co místním hlavounům jde, ale pokud nepochopili, že je Marmaduke určený hlavně pro mladší diváctvo, bude jim asi jen těžko pomoci. Jedno americký klišé vedle druhýho, ale který dítě by tohle ( i v dnešní době ) řešilo. 100x omletá rodinná '' komedie '' bohatší o roztomilé zvířecí ksichtíky. Jo, na tohle bych své děti ( chraň bůh ) do kina klidně vzal - 50%. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tady je to jasné. Má-li divák tohoto filmu doma pejska a je-li tento divák milovníkem psů a vůbec zvířat všeobecně, tak se mu tenhle film prostě musí líbit. Pro každého pejskaře totiž musí být úžasnou myšlenka, že pejsci si mezi sebou rozumí, že mezi sebou soupeří v oblíbenosti úplně stejně jako mezi sebou v oblíbenosti soupeří teenagerovské skupinky na školách, že pořádají mejdany když doma nejsou páníčci, atd. Tohle všechno jsou hrozně zajímavé nápady a i díky tomu je tenhle film tak zajímavý a zábavný. Hlavní hrdina Marmaduk je ohromný sympaťák, a to říkám jako člověk, který má k větším psům více nedůvěry než k menším plemenům, ale v tomhle případě se spíše jedná o přerostlé nemehlo než o strašidelnou dogu. I ostatní psí hrdinové na mě zapůsobili veskrze kladně a lidští herci pak dotvořili solidní komparz ústředním psím hvězdám. Děj si myslím, že je docela ucházející, alespoň já jsem si tedy celý film užíval a bavil jsem se vpravdě královsky, takže nemám ani příliš co vytknout, od začátku do konce jsem byl s filmem naladěný na stejnou vlnu a bavilo mě to. Nakonec tedy uděluji nadprůměrné čtyři hvězdy s tím, že znám ještě o něco kvalitnější filmy, a proto jednu hvězdu strhávám. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Klasicky přiblblý film o mluvících psech, u kterého se děti zaručeně pobaví. Dospělí pak budou bud usínat a nebo přemýšlet, jak moc musel být scénárista zhulený, když zakomponoval do filmu serfující či tancující psy.50% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Typický, narýchlo zbúchaný rodinný film z USA. Dáme tam zvieratká, najlepšie psov, tí budú rozprávať a všetko ostatné už nieje také dôležité. Psi surfujúci na vlnách?? Našťastie si obrovitý pes Marmaduk narobil problémy u Dobermana, takže aspoň táto linka príbehu skvele funguje. Uvedomujem si, že je to určené v prvom rade deťom a tie spokojné určite budú. My dospelí na tom pár chýb nájdeme, ale oplatí sa venovať deťom trochu času a pozrieť si to s nimi. 50%. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Marmaduk je pes, který chce být králem a až později pozná, že se vykašlal na své přátelé a snaží se to napravit. No něco podobného jsem už viděl v několika filmech, takže originální to není, ale občas byla sranda a mimochodem, tatínek má hlas Sheldona, kdyby si nikdo nevšiml. :D ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti filmům určeným dětskému publiku, ani proti filmům o mluvících zvířatech (jde-li konkrétně o psy, tak obě Neuvěřitelné cesty, Bolta, nebo Psí život si dovedu užívat dodnes) a ačkoli věřím tomu, že děti z tohoto filmu jistojistě budou u vytržení a tím Marmaduk splní svůj účel, z mého pohledu čtyřiadvacetiletého diváka je to oproti zmiňovaným kouskům docela nuda (ikdyž pořád lepší, než zfilmovanej Garfield). ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Marmaduke má velmi rychlý rozjezd a člověk se jen směje. Potom tempo trošku polevuje a stává se z Marmaduka spíše drama, ale pořád velmi slušné. Film pobaví, ale čekat od toho nějakou super komedii nemůžete. Je to spíše pro děti, které film na 100% rozveselí. Starší publikum už bude hledat chyby a také podle toho to hodnocení vypadá, ale proč bych měl film kritizovat, když je určen pro mladé? Beru to tak jak to je. Neříkám, že je perfektní, ale takový film kritizovat opravdu nehodlám je stvořen pro mladé, a tak by měl být i brán... 7/10 = 72% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Blu-ray/// Dabing 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +vydařený český dabing, skvělí a bohatě obsazení originální, super zábava, příběh, počítačová animace zvířat -mohlo být klidně uvedeno do kin, obsazení lidských rolí mohlo být bohatší/// Filmů se zvířaty a o zvířatech, často i mluvících vzniká hodně, ale od dob Neuvěřitelné cesty 1 a 2 tu nebyl tak krásný a zábavný film, který by splňoval nejen roli rodinného filmu, ale taky filmu, který má duši, příběh a dokáže krásně dojmout. Možná že jsou některé prvky jednoduší, některé možná mírně přehnané, ale nikdy nejsou trapné nebo dětinsky infantilní. U Marmaduka jsem s půjčením trochu váhal, nevěděl jsem do čeho jdu, byl to risk, který ale stál za to. Super film./// Celkem 84%/// ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná ptákovina! Mluvící psi?! Wow! Docela nářez, že to má tak relativně "dobré" hodnocení. No, každopádně jako klamání diváka funguje báječně! Děs, běs a abych ochránil všechny potenciální diváky, kteří by měli na tento psí paskvil zálusk, ohodnotím jej odpadem! Snad to bude dostatečné varování... 10% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No já většinou filmum s mluvícama psama řeknu "dobrý už nechci" páč takových už bylo a nejlepší bylo Neuvěřitelná cesta ale když jsem viděl tohle docela jsem se jako smál příběh ulítlej fakt se do těch psů a koček vžijete. Fakt to stojí zato pro celou rodinu ;) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pro nejmenší a infantilní rodiče, naprosto ideální podívaná, kde nechybí řada roztomilých zvířátek, infantilních fórků, napětí a morálních ponaučení o tom, že rodina a přátelství je to nejdůležitější na světě. Film neodsuzuji, ale hodnotím ho svým pohledem. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typická infantilní rodinná komedie s mluvícími zvjerřátky, která donutí každého otylého honibrka s lahváčem v ruce pičovat do stratosfér o dementních scénářích a podobně.Člověk s rodinnou, bez komplexu méněcenosti a normálním, logickým uvažováním vpálí téhle natvrdlé veselé taškařici 3* kulaťoučký, za 85 minut děckého mlčení a smíchu.60%. ()

Reklama

Reklama