Reklama

Reklama

X

  • Austrálie X: Night of Vengeance
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Shay Ryan (Hanna Mangan Lawrence) po smrti své drogově závislé matky uteče z domova a ocitá se sama bez peněz na ulici. Svou první noc se snaží přežít jako prostitutka, tvrdě však narazí a osud ji staví do cesty zkušené prostitutce a společnici Holly Rowe (Viva Bianca). Holly dává mladé Shay možnost dobrého výdělku, ale tím ji nechtěně dostává do smrtelného nebezpečí. Obě se stávají svědky vraždy a kolotoč událostí nabírá rychlé otáčky. Ulice se pro ně stanou nebezpečným místem a obě musí začít bojovat o holý život. Situace se stává noční můrou a bezpečno není nikde a před nikým. (Beastmaster4)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Hodně špatnej film s podprůměrným scénářem. Příběh je takovej nemastnej, neslanej. Jediný na co se dá koukat je Hanna Mangan Lawrence v roli Shay Ryan. Pár nahatejch scén z tohohle ale neudělaj nic zajímavýho ani pro úchyláka jakej jsem já a to už je hodně špatný. Většinou, když je ve filmu nahatá baba, jsem schopnej soudit jen pro tenhle moment o nějaký procenta líp, tady to nejde ani s tímhle bonusem :-). Od Exit X (jaký je skutečný název filmu v úvodních titulcích) nečekejte naprosto nic. Pokud se chcete mrknout na jednu, možná dvě pěkný ženský, který i něco ukážou, tak prosím, ale jinak hrůza (pro mne vlastně i tak). ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zpočátku ten film nevypadal vůbec špatně, atmosféra ulic byla parádní a ta "špinavost" jakbysmet, ale od takové půlky snímku, kdy naše dvě hrdinky prakticky jen utíkají, tak film zapadá do (ne)jednoho filmového klišé, které jsme viděli už několikrát a v mnohem lepším podání. Plusové body za obě herečky ze seriálu Spartacus: Vengeance minusové za druhou půlku filmu, která jakoby ztratila část z té špinavé atmosféry… Škoda, mohlo to být mnohem lepší. 60 %. ()

Reklama

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Film je vlastne hlavne o 17 rocnej Shay Ryan ktora sa po smrti matky stane slapkou a nahodne si ju vyhliadne ina slapka Holly ktora jej ponukne pracu. Ale udeje sa nieco ine, v byte kde prisli ''pracovat'' pride k vrazde a ony su svedkyne. Tym padom dotycny ktory vrazdil (policajt) ich chce zabit. Film priemerny, s kopou nahych zien, a ma predvidatelny koniec. Verzia: X.2011.DVDRip.XviD-EVO ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Co to bylo? Nejdřív jsem měla pocit, že jsem nějakou zásadní část filmu prospala, ale podle komentářů soudím, že ne. Prostě je to takhle natočené. Proč ale někdo natáčel něco podobného? Příště doporučuju Jonu Hewittovi natočit porno, tam mu nikdo nebude vyčítat, že to nemá děj. Ale plakák je pěknej. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné. Teda až na jeden detail: jaký to proboha celé mělo smysl? A co ten konec??? Když už někdo něco odněkud vytahuje, očekávám gejzír a že to neochabne. Tohle je zkrátka celé jen rádoby sonda do života jedný holky, co nemá prachy. Nebo má ráda sex? Ono je to jedno, protože stejně skončí stejně. Btw: Co ta scéna s ženskou ve vaně, jak na ní doráží ten její pes? Proč tam je? Nebo stačilo říct "chci bejt nahá v tvym filmu" a režisér předělal scénář? Stejnou funkci má ta nahá buchta ve sprše, když jsou holky spolu v tom baru. Bože.... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Představitelky hlavních hrdinek Hanna Mangan Lawrence a Viva Bianca se spolu již setkaly v druhé řadě seriálu Spartakus: Krev a písek (2010). (Prochy38)

Reklama

Reklama